Print Layout Techniek

Print Layout Techniek
Adres
Haarbos 4
Postcode
3953 HA
Plaats
Maarsbergen
Rubriek(en)

Beschrijving

Print - Layout - Techniek BV is in 1988 in Nieuwkoop van start gegaan en is een ontwerp-/adviesbureau met een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van printed circuit boards (printplaten), flex en flex-rigid PCB's voor professionele elektronica.

Of het nu gaat om een perfecte layout van een nieuw ontwerp, herontwerp van een bestaande print en/of schakeling, printleveringen, componenteninkoop van bestaande of nieuwe projecten of de begeleiding van kladschema tot en met een geassembleerd eindproduct, u bent bij PLTc verzekerd van maatwerk en een klantvriendelijke benadering.

Sinds november 2014 zijn wij leverancier voor Tritec International Co.,Ltd. in Nederland. Een ISO 9001 en UL gecertificeerde printplaat leverancier uit Korea. Dit betekent voor u dat wij hoge kwaliteit flex, flex-rigid en rigid pcb's kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een zeer uitgebreide en gedegen kennis opgebouwd van PCB ontwerp voor elektronicatoepassingen in verschillende marktsegmenten.

Neem vandaag nog contact met ons op, om te kunnen ervaren hoe wij de kwaliteit en (re)produceerbaarheid van uw product kunnen verbeteren en er voor kunnen zorgen dat deadlines gehaald worden.

Send Message

Datum 2 augustus 2023 Wim