Rimadesio dealer – Noctum Interieurprojecten

Rimadesio dealer nederland
Adres: Kromme Elleboog 35
Postcode: 3012 VM
Plaats: rotterdam
Rubriek(en):

Beschrijving:

RIMADESIO VOOR PARTICULIEREN

 

De filosofie van Noctum is gericht op turn-key luxe high-end projecten: van de tekentafel tot de finale oplevering.

Wij zijn omringd door een vast bouwteam bestaande uit (interieur)architecten, bouwkundige ingenieurs en vakbekwame ambachtslieden.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor enkel de producten uit onze collectie. Wij zorgen voor een perfecte installatie van uw aankoop.

NOCTUM ALS TECHNISCH PROJECTADVISEUR VAN RIMADESIO

 

Wij geven technisch totaaladvies aan (interieur)architecten en projectontwikkelaars inzake de toepassingsmogelijkheden van Rimadesio. Dit exclusieve high-end merk kan dan ook vanaf de beginfase van het projectontwerp een toegevoegde waarde zijn inzake de wensen en functionele invulling.

 

Voor een totale projectrealisatie werken wij tevens met een geselecteerde collectie van mooie Italiaanse high-end merken welke het hedendaagse moderne design vertegenwoordigt.

WAT ONDERSCHEIDT RIMADESIO VAN ANDERE MERKEN

 

De collectie van Rimadesio is onderscheidend en uniek. Neem de moderne schuifdeuren en binnendeuren uitgevoerd in een keur aan glasstijlen zoals gematteerd, gezandstraald, transparant of mat/glanzend glas uit de bekende ecolorreeks, of het glas met een goud, koper, brons of rvs-effect door het gaasnet wat aangebracht wordt tussen de 2 glasplaten.

Daarnaast kunnen de deuren uitgevoerd worden met horizontale of verticale applicaties uitgevoerd in het luxe walnotenfineer of gelakt aluminium voor een Japanse look a like stijl of steel door look.

Wilt u het helemaal strak en minimalistisch hebben dan is een keramische deur ook wel porcellanato gres genoemt een optie.

Inloopkastsystemen welke geheel naar wens en zo luxe mogelijk samengesteld kunnen worden.

En last but not least de prachtige Cover kasten welke zowel als design garderobekast als vrijstaande vitrinekast ter afscheiding van ruimtes kan fungeren.

Naast de Rimadesio deursystemen en inloopkasten is er ook een range prachtige maatwerkmeubelen zoals dressoirs, boekenkasten, drankmeubels en wandkasten.

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: Rimadesio dealer – Noctum Interieurprojecten

Datum 1 mei 2019 soula