Rover Ongediertebestrijding

Rover Ongediertebestrijding
Adres
Achterheuvel 96
Postcode
3701 ZK
Plaats
Zeist

Beschrijving

Rover Ongediertebestrijding staat 6 dagen per week voor u klaar in Zeist en omgeving.

Heeft u last van wespen, hoornaars, muizen, mieren, mollen of ratten? Bel ons snel: 030-2072800

Bij muizen en ratten gaan we altijd op zoek naar het probleem en zullen nooit alleen bestrijden, behalve als we de toegangswegen willen achterhalen, dan valt dit onder monitoring. Wij zijn altijd op zoek naar de bouwkundige fouten, waardoor de muis makkelijk uw woning kan bestreden. Deze zullen wij netjes dichtmaken en zo hoeft u ze niet te bestrijden, maar bent u wel van de klachten af!

Sinds begin 2023 doen wij ook aan wespennesten verwijderen, dit kan met mini-nestjes zelfs GIFVRIJ en daarna gebruiken we zwakker en minder gif dan onze professionele gif. Zo gebruiken wij minder gif en bent u ook nog eens sneller van uw probleem af!

Mollenbestrijdingen rondom Zeist is altijd een leuke uitdaging, zo zoeken we de beste plekken uit om de klemmen te plaatsen. Soms zetten we er 3, maar soms ook 10-tallen. Ligt puur aan de situatie en of we duidelijk kunnen achterhalen hoeveel mollen er in uw tuin/gazon zitten.
Mollen zijn enorm territoriaal en dulden geen anderen mollen in hun gangenstelsels. Op deze manier kan je een beetje rondkijken of u dus 1 gangenstelsel bezit of meerdere.
Opvolging van een mollenbestrijding is noodzakelijk, hierdoor komen wij altijd minimaal 2x langs!

Mierenbestrijding in omgeving Zeist doen wij zowel bij particulieren als bedrijven. Dit kan zowel in het pand zijn, als buiten tegen de gevel of zelfs op het gazon/tuin, tussen de tegels. Niks is voor ons te gek. Er zijn verschillende bestrijdingen tegen mieren beschikbaar en zal elke locatie weer op een andere manier aangepakt kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk dat meerdere bezoeken noodzakelijk zijn.

Send Message

Datum 27 oktober 2023 Robert