Autopoetsbedrijf Berrege

Autopoetsbedrijf Berrege

Poortweg 19a
4613 BW Bergen op zoom

etrouwbaar vakmanschap volgens het boekje. Autopoetsbedrijf Berrege, met ruim 6 jaar ervaring, is een moderne, jonge dynamische, professionele en zeer goed uitgeruste organisatie met een perfecte service en professioneel opgeleide mensen. Wij als organisa…

Autopoetsbedrijf Tilburg

Autopoetsbedrijf Tilburg

Goirkekanaaldijk 221, 19
5048 AA Tilburg

Autopoetsbedrijf Tilburg Een auto poetsen is zowel tijdrovend als moeilijk voor de meeste mensen. Het is iets waar wij in geïnteresseerd zijn! Wij vinden het leuk om andere mensen te helpen om op een goedkope manier een schone auto te krijgen. Om dit te …

Rubriek(en)

Autopoetsen Haren

Rijksstraatweg 227a
9752CA Haren

Wij leveren als poetsbedrijf meerdere diensten. Denk hierbij aan: Het wassen van uw auto. Het schoonmaken van het interieur. Het cleanen van de auto. Het in de wax zetten van de auto. Het bijwerken van steenslag. Het wegwerken van (kleine) krasjes. Op af…

Rubriek(en)
BuyTrading

BuyTrading

Spechtstraat 10
4881WX Zundert

BuyTrading is de no-nonsense webshop voor poetsmiddelen en is bekend geworden door de heldere en transparante prijzen en voorwaarden. BuyTrading is officieel dealer van diverse merken als Meguiar´s en verkooppunt van merken als Surf City Garage en Chemi…

Car Cleaning Second Life

Amperestraat 8
3846 AN Harderwijk

Carcleaning Secondlife houdt zich bezig met de totale reconditionering van uw auto.Met andere woorden: uw auto krijgt een complete ‘schoonheidsbehandeling’, zowel van buiten als van binnen.Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wo…

CarGuys Auto Detailing

CarGuys Auto Detailing

Pascalweg 23
3225 LE Hellevoetsluis

Wilt u dat uw auto er weer als nieuw uit ziet? Car detailing gaat een (flinke) stap verder dan het gewoon oppoetsen van uw auto. We nemen zowel het interieur als exterieur van uw auto grondig onder handen. Bij car detailing wordt uw auto gereinigd en gepo…

HBS Carcleaning

Heistershof 52
6065DD Montfort

Met trots presenteert HBS Carcleaning u online het gehele product aanbod van Kenotek en autopoets producten dat nu online voor iedereen beschikbaar is. Kenotek is totaal leverancier van hoogwaardige autoverzorgingsproducten en heeft een zeer goede naam …

Rubriek(en)
NanoNederland

NanoNederland

Den helderstraat
Amsterdam

NanoNederland is gespecialiseerd in het aanbrengen van keramische nano coatings op autos. Wij behandelen de gehele exterieur, denk hierbij aan de lak, de ramen, al het plastik en de uw velgen. Wat doet het? – Water afstotend – Vuil afstotend (vuil hecht z…

Rubriek(en)
Mini Cooper gepolijst

RH Car Detailing

Jasmijnring 34
4881HP Zundert

Gespecialiseerd in het showroom klaar maken, polijsten van auto’s, reinigen van zowel interieur als exterieur van personenauto’s, groot en kleine bedrijfswagens. Werken voor (auto)bedrijven en particulieren, met een hart voor auto’s, passie, oog voor deta…

Terbraak carcleaning

Terbraak carcleaning

Alkmaarseweg 147a
1945 DD BeverwijkTopclass Carservice

Topclass Carservice: Valet Parking op Schiphol incl. auto nano coating

Smaragdlaan 5
2132 VX Hoofddorp

Op Schiphol bieden wij onze klanten een EXCLUSIEF VALET PARKING SERVICE PAKKETTEN in combinatie met een DETAILINGS ARRANGEMENTvoor auto’s aan. Dankzij onze Valet Parking met toegevoegde waarde is dit niet langer een luxe wens, maar realiteit! TOPCLA…

Rubriek(en)

WashCrew Amsterdam

Nassaukade 349 B
1053 LX Amsterdam

WashCrew is het autopoetsbedrijf voor Amsterdam en omgeving voor het handmatig wassen van het interieur en exterieur van uw auto zonder water. We gebruiken alleen biologische afbreekbare reinigingsproducten om uw auto milieuvriendelijk te was…

Rubriek(en)
Wassenaarse poets centrale

Wassenaarse poets centrale

Adriaan pauwstraat 21
2242 LS WassenaarRubriek(en)

Datum 3 april 2018 René de Haas

Autopoetsbedrijf Tilburg

Een auto poetsen is zowel tijdrovend als moeilijk voor de meeste mensen. Het is iets waar wij in geïnteresseerd zijn! Wij vinden het leuk om andere mensen te helpen om op een goedkope manier een schone auto te krijgen. Om dit te bereiken, brengen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding samen met hoogwaardige, milieuverantwoorde apparatuur en materialen.

Waar auto wassen?

Omdat de lak van een nieuw voertuig ongeveer zes maanden nodig heeft om volledig uit te harden, raden wij af het voertuig in een autowasstraat te wassen. Zelfs als de auto gewoon opnieuw is gespoten (gedeeltelijk of plaatselijk), zal het nog zes maanden duren voordat de lak volledig is uitgehard. Het polijsten van een nieuwe auto in een wasstraat wordt dus afgeraden.

Het nadeel van het gebruik van een autowasstraat is dat het krassen kan veroorzaken in de lak van jouw auto. Autowassen met borstels kan swirls veroorzaken, dat zijn kleine ronde krasjes in de lak die moeilijk te verwijderen zijn. Alleen een volledige polish of een stevige waxbehandeling kan deze swirls van de autolak verwijderen.

Je kunt rekenen op onze uitgebreide kennis aangezien wij elk voertuig op elk moment kunnen reinigen. Er is geen auto die wij niet volledig kunnen reinigen. Wij werken aan alle aspecten van het voertuig, van stofzuigen tot poetsen. Het reinigen van een auto houdt meer in dan alleen stofzuigen en schoonmaken. De auto in de was zetten, polijsten, de binnenkant reinigen en behandelen, vlekken en geurtjes verwijderen… Dit is alles wat wij doen om ervoor te zorgen dat jouw auto er voor een lange periode als nieuw uitziet.

Auto poetsen Tilburg

Waarom moet je jouw auto overspuiten? Autolak moet beschermd worden tegen de elementen. De zon en andere factoren hebben een nadelige invloed op autolak. Vogelpoep en insecten veroorzaken verkleuring van de lak.

Het is van cruciaal belang om de lak van jouw auto ten minste eenmaal per jaar door deskundigen te laten onderhouden om het gevaar van schade door deze schadelijke factoren tot een minimum te beperken. Je behoedt jouw auto voor schade en verhoogt de doorverkoopwaarde door hem regelmatig te laten poetsen.

Bij Autopoetsbedrijf Tilburg – AB Car Cleaning ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar autowassen op maat in Tilburg. Als professioneel autopoets- en detailingsbedrijf hebben wij een grote passie voor het autopoetsen en showroom klaar maken van alle soorten auto’s. Door onze jarenlange expertise en het gebruik van de modernste oplossingen en apparatuur, behoren wij tot de top van autopoetsbedrijven in Nederland!

Auto interieur reinigen

Wij hebben verschillende reinigingsmethodes voor het interieur van jouw auto. De binnenkant van de auto wordt over het algemeen eerst gestofzuigd en minutieus gereinigd. Afhankelijk van het gekozen pakket worden de stoelen daarna met stoom gereinigd en/of met shampoo behandeld als ze met leer bekleed zijn. Heeft u een lederen bekleding? Dan wordt een lederbehandeling uitgevoerd.

De meest betrouwbare manier om vlekken te verwijderen is door te shamponeren. Bij deze reinigingstechniek wordt de bekleding licht bevochtigd. Wij gaan voor je aan de slag met een machine en een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Onze schoonmakers zijn ervaren in het bepalen welke behandeling nodig is om het maximale resultaat te behalen na onze beoordeling van vlekken, alsmede de “levensduur” van vlekken en stoffen.

Datum 30 mei 2022 AB

Wij leveren als poetsbedrijf meerdere diensten. Denk hierbij aan:

 • Het wassen van uw auto.
 • Het schoonmaken van het interieur.
 • Het cleanen van de auto.
 • Het in de wax zetten van de auto.
 • Het bijwerken van steenslag.
 • Het wegwerken van (kleine) krasjes.
 • Op afspraak kunnen uw velgen met winter/zomer banden ook omgezet worden.

De diensten die wij leveren voeren wij uit met de uiterste zorg en precisie, waarbij wij streven naar een resultaat warbij niet alleen u, maar ook wij tevreden zijn.

Datum 3 april 2018 René de Haas

BuyTrading is de no-nonsense webshop voor poetsmiddelen en is bekend geworden door de heldere en transparante prijzen en voorwaarden.
BuyTrading is officieel dealer van diverse merken als Meguiar´s en verkooppunt van merken als Surf City Garage en Chemical Guys.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Carcleaning Secondlife houdt zich bezig met de totale reconditionering van uw auto.
Met andere woorden: uw auto krijgt een complete ‘schoonheidsbehandeling’, zowel van buiten als van binnen.
Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet.
Het interieur wordt grondig gereinigd en vlekken in de bekleding worden verwijderd.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Wilt u dat uw auto er weer als nieuw uit ziet? Car detailing gaat een (flinke) stap verder dan het gewoon oppoetsen van uw auto. We nemen zowel het interieur als exterieur van uw auto grondig onder handen. Bij car detailing wordt uw auto gereinigd en gepoetst.
Car Guys detailing à la carte specialiseert zich in dit werk. Op de “detailing” menukaart vindt u verschillende keuzes en mogelijkheden om uw trotse bezit te laten behandelen. Graag lopen we samen met u de menukaart door om u goed te adviseren, zodat we het beste resultaat voor uw auto kunnen bieden.
WAAROM KIEZEN VOOR CAR GUYS?
 • Officiële installer N-XTC
 • Ultieme bescherming/glans en hardheid
Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of lees verder over de verschillende behandelingen.
N-XTC QUARTZ COATING
Uit de auto stappen, weglopen en nog één keer omkijken om een glimlach op uw gezicht te toveren; het resultaat van deze unieke coating. N-XTC Quartz coating is een glass coating en biedt de beste bescherming voor de lak van uw auto.
Een glass coating staat synoniem voor hardheid en geeft een glas heldere top laag over de lak. Omdat deze coating zo hard als glas is vormt het een slijtvaste beschermlaag waardoor vuil nauwelijks aanhecht en de invloed van het inbranden van vogelpoep of de inslag van vliegen minimaal is. Bovendien beschermt deze coating tegen waskrassen.
WAAROM KIEZEN VOOR EEN N-XTC QUARTZ COATING?
In de volgende situaties is de N-XTC Quartz Coating een goede overweging:
 • U koopt een nieuwe auto en wilt deze direct beschermen tegen vuil.
 • U heeft de auto gekocht waar u al een half leven voor heeft gespaard. U wilt deze restaureren en in perfecte conditie behouden.
 • U rijdt veel kilometers. U wilt de auto gemakkelijk schoon maken in uw beperkte vrije tijd.
 • U heeft een droomauto, met een zachte lak. U wilt meer hardheid van de lak.
Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of lees verder over de verschillende behandelingen.

Datum 26 september 2018 Gerben
Met trots presenteert HBS Carcleaning u online het gehele product aanbod van Kenotek en autopoets producten dat nu online voor iedereen beschikbaar is. Kenotek is totaal leverancier van hoogwaardige autoverzorgingsproducten en heeft een zeer goede naam opgebouwd bij autoliefhebbers, vrachtwagen chauffeurs en boot eigenaren die alleen het beste product willen voor het schoon houden van hun kostbare bezit. Reeds vele jaren worden de Kenotek carcleaning en autopoets producten tevreden gebruikt door vele professionele auto cleaning bedrijven, auto wasserettes en truckwashes. Voor ieder deel van uw auto, vrachtwagen of boot heeft Kenotek een reinigingsproduct ontwikkeld, zodat deze altijd in topconditie blijft.

Datum 5 oktober 2020 HBS
NanoNederland is gespecialiseerd in het aanbrengen van keramische nano coatings op autos. Wij behandelen de gehele exterieur, denk hierbij aan de lak, de ramen, al het plastik en de uw velgen. Wat doet het? – Water afstotend – Vuil afstotend (vuil hecht zich niet aan uw auto) – Makkelijk schoon te maken ( u hoeft alleen de auto af te spoelen met water, geen borstel of shampoo meer nodig) – UV afstotend (zonlicht tast uw lak niet aan omdat deze word afgestoten door de coating, ook zorgt dit ervoor dat er minder hitte naar binnenkomt in de zomer maanden) – Anti graffiti – Bespaart een hoop tijd, energie en geld op lange termijn met het schoonmaken van uw auto. De goedkoopste van Nederland en Belgié! Bij ons zijn de prijzen inclusive alles! Polijsten en voorbereiden zit al bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie of als u een offerte wilt aanvragen kunt u terecht op https://www.nanonederland.nl/

Datum 15 maart 2019 Silvano
Gespecialiseerd in het showroom klaar maken, polijsten van auto’s, reinigen van zowel interieur als exterieur van personenauto’s, groot en kleine bedrijfswagens. Werken voor (auto)bedrijven en particulieren, met een hart voor auto’s, passie, oog voor detail en met de beste service. Geef uw auto de behandeling die deze verdient! Uw auto is namelijk een kostbaar bezit en u wilt natuurlijk de waarde zo lang en hoog mogelijk behouden helemaal als u erover zit te denken om uw auto in te ruilen of te verkopen. Benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen neem dan contact op. voor contact klik op onderstaande link. https://www.rhcardetailing.nl/CONTACT/

Datum 26 juli 2022 Robin

Datum 3 april 2018 René de Haas
Op Schiphol bieden wij onze klanten een EXCLUSIEF VALET PARKING SERVICE PAKKETTEN in combinatie met een DETAILINGS ARRANGEMENTvoor auto’s aan. Dankzij onze Valet Parking met toegevoegde waarde is dit niet langer een luxe wens, maar realiteit! TOPCLASS CARSERVICE biedt completeDIENSTEN van een ongekend en internationaal kwaliteitsniveau waaruit u een keuze kunt maken, afgestemd op uw specifieke wensen.

Een exclusief product voor Schiphol.

Datum 25 september 2018 JohnLab
WashCrew is het autopoetsbedrijf voor Amsterdam en omgeving voor het handmatig wassen van het interieur en exterieur van uw auto zonder water.
We gebruiken alleen biologische afbreekbare reinigingsproducten om uw auto milieuvriendelijk te wassen en behandelen.
Met onze mobiele carwash komen we bij u aan huis of op elke andere gewenste locatie.
Afhankelijk van welke pakket u kiest reinigen we de binnenkant en buitenkant van uw auto professioneel en met oog voor detail.
Hierbij gaan we verder dan wassen of stofzuigen alleen. Van dashboard, ramen, lederbehandeling, velgen tot het kleinste hoekje in uw interieur.
Polijsten en een autowax voor een showroom glans van uw lak kan natuurlijk ook!

Datum 27 oktober 2020 Ilyasse

Datum 3 april 2018 René de Haas