Altradi Comfort Binnen en Buiten

Altradi Comfort Binnen en Buiten

Wilhelminastraat 116 A
6942 ET Didam

Altradi Comfort Binnen & Buiten is uw specialist in exclusieve verandabouw & zonwering.   Bij Altradi Comfort Binnen & Buiten kunt u ook terecht voor:   Overkapping – veranda, carport, deurluifel, rookruimte, fietsenstalling, doek overspa…

Bekhuis Lichtprojecten

Bekhuis Lichtprojecten

Schuilenburglaan 19
7604 BJ Almelo

Bekhuis lichtprojecten is een toonaangevende partner op het gebied van verlichtingsprojecten voor horeca, retail, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen. Het ontwerpen van lichtplannen en het leveren van de daarbij passende verlichtingsarmaturen, voor zow…

Logo Famostar

Famostar

Florijnweg 8
6883 JP Velp

Famostar is een volledig Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Al meer dan 65 jaar ontwerpen en assembleren we onze noodverlichtings armaturen in eigen huis. Deze zijn samen met installateurs, adviseurs en eindgebruikers ontwikkeld: gebruiksgemak, du…

Groene Hoed Duurzaam

Groene Hoed Duurzaam

Borgesiusstraat 53a
3038TD Rotterdam

Wij leveren (elektrische) boilers, warmtepompen, haarden en zonneboilers en -panelen voor een erg scherpe prijs. Ons doel is hoge kwaliteit energie producten aan te bieden waarmee u uw energie- en warmtehuishouding kunt verbeteren. En op termijn volledig …

KerstverlichtingBuiten.com

KerstverlichtingBuiten.com

Oslostraat 50
6135LM Sittard

Kerstverlichting buiten is de nummer 1 webshop en kerstverlichting groothandel voor Nederland en België. Als kerstverlichting buiten experts hebben wij met ons assortiment een uitgekiende selectie voor je gemaakt van de mooiste en beste kwaliteit kerstve…

Lixero

Lixero

Hendrik Mesdagstraat 2
5753DA Deurne

Wij vertellen uw verhaal met toegepast licht. Hoe wij dat doen? Door opzoek te gaan naar de juiste balans tussen duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en beleving. Dit noemen wij: De juiste balans van licht. Wij onderscheiden ons door middel van het verh…

Manves

Mooieweg 21A
6836 AC Arnhem

Manves is een begrip dat staat voor kwaliteit op het gebied van klassieke buitenverlichting, tuinverlichting en tuindecoratie. In onze webshop zijn wij actief met de verkoop van buitenlampen en de bijbehorende tuinaccessoires. In samenwerking met transp…

Rubriek(en)
Logo Parya.nl

Parya BV

Terminalweg 37A
3821 AJ Amersfoort

Bij Parya koop je de leukste home deco producten, elektronica & nog veel meer! Daarnaast hebben wij altijd hoge kortingen op diverse leuke andere producten. …

Solar tuinverlichting

solarledverlichting.nl

Fugelweide 18
9254 GP HurdegarypUw Tuindecoratie

Uw Tuindecoratie

Zesstedenweg 61
1613JB Grootebroek

Gaat u deze zomer uw tuin opknappen? Ga dan naar de website van Uw Tuindecoratie en vind de tuindecoratie om uw tuin weer te laten stralen. Ga dus snel naar onze website en bekijk ons assortiment. …

Datum 3 april 2018 René de Haas

Bekhuis lichtprojecten is een toonaangevende partner op het gebied van verlichtingsprojecten voor horeca, retail, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen.
Het ontwerpen van lichtplannen en het leveren van de daarbij passende verlichtingsarmaturen, voor zowel binnen als buiten.

Bekhuis Lichtprojecten ontwikkelt maatwerkoplossingen voor diverse branches, waaronder:
– interieurontwerpers
– architecten
– projectontwikkelaars
– zorginstellingen
– horeca
– overheid
– cultuurinstellingen
– musea
– particulieren

Bekhuis lichtprojecten is een toonaangevende partner op het gebied van verlichtingsprojecten voor horeca, retail, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen.
Het ontwerpen van lichtplannen en het leveren van de daarbij passende verlichtingsarmaturen, voor zowel binnen als buiten.

Bekhuis Lichtprojecten ontwikkelt maatwerkoplossingen voor diverse branches, waaronder:
– interieurontwerpers
– architecten
– projectontwikkelaars
– zorginstellingen
– horeca
– overheid
– cultuurinstellingen
– musea
– particulieren

Datum 3 april 2018 René de Haas
Famostar is een volledig Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Al meer dan 65 jaar ontwerpen en assembleren we onze noodverlichtings armaturen in eigen huis. Deze zijn samen met installateurs, adviseurs en eindgebruikers ontwikkeld: gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd! Famostar is fabrikant van de allerhoogste kwaliteit noodverlichting. Onze noodverlichting is voorzien van ATS en Flash Alert™. Omdat wij geloven in onze kwaliteit bieden we maar liefst 10 jaar garantie op armaturen en 8 jaar garantie op onze nieuwe noodverlichting accu’s. Onze armaturen zijn makkelijk te installeren en te onderhouden. Uiteraard kan je bij ons alleen duurzame led-noodverlichting kopen. Volledig op maat.

Datum 25 juni 2022 Niek

Wij leveren (elektrische) boilers, warmtepompen, haarden en zonneboilers en -panelen voor een erg scherpe prijs. Ons doel is hoge kwaliteit energie producten aan te bieden waarmee u uw energie- en warmtehuishouding kunt verbeteren. En op termijn volledig in uw eigen behoefte kunt voorzien.

 

Ook voor bestaande woningen, bedrijven en mensen met een kleinere portemonnee. Bovendien bieden wij aan de producten bij u thuis of uw bedrijf te bezorgen.

 

De Groene Hoed biedt u producten van hoge kwaliteit die voldoen aan alle geldende Europese voorschriften. Omdat wij in Nederland de enige importeur zijn van ELDOMINVEST LTD. en onze producten direct afnemen van de fabrikant, leveren wij tegen een uitermate scherpe prijs.

 

De Groene Hoed levert niet alleen een uitgebreid assortiment aan duurzame producten, maar denkt ook graag met u mee over de energievoorziening die het best bij u past. U kunt ons altijd bellen voor advies op 0644384523.

 

Bekijk voor onze laatste producten en aanbiedingen onze website op: http://www.groenehoedduurzaam.nl

Datum 3 april 2018 René de Haas
Kerstverlichting buiten is de nummer 1 webshop en kerstverlichting groothandel voor Nederland en België. Als kerstverlichting buiten experts hebben wij met ons assortiment een uitgekiende selectie voor je gemaakt van de mooiste en beste kwaliteit kerstverlichting voor buiten en kerstverlichting binnen die momenteel beschikbaar is op de markt.
Of je nu op zoek bent naar een populaire LED kerstverlichting met sfeervolle mini kerstlampjes in écht warm wit, kerstverlichting op batterijen waarvoor je geen stopcontact nodig hebt of een professionele kwaliteit koppelbare kerstverlichting voor het verlichten grote bomen en projecten, ijspegelverlichting of lichtgordijnen als gevel kerstverlichting buiten, in ons eigen magazijn van 1200 m2 ligt het allemaal 365 dagen per jaar op voorraad voor je klaar.
Bezoek nu onze website en laat je inspireren door de vele sfeervolle kerstverlichting tips en voorbeelden!
 

Datum 25 september 2020 Alexander
Wij vertellen uw verhaal met toegepast licht. Hoe wij dat doen? Door opzoek te gaan naar de juiste balans tussen duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en beleving. Dit noemen wij: De juiste balans van licht.
Wij onderscheiden ons door middel van het verhaal van de opdrachtgever met toegepast licht te vertellen. Wij creëren, vertalen en leveren licht door te luisteren, te innoveren en te observeren. Het maakt niet uit in welke fase de opdrachtgever zich bevindt, wij stappen op en zetten samen koers naar het einddoel.
Om deze nieuwe rol te vervullen profileert LIXERO zich opnieuw in de markt. In elk aspect van onze bedrijfsvoering focusseren wij ons op drie hoofdpijlers; Duurzaamheid, Beleving en Gebruiksvriendelijkheid. Deze pijlers vormen de kern van LIXERO, of het nu is tijdens de montage, de begeleiding van klanten naar hun realisatie of bij de vervaardigen van verlichtingsproducten.
Duurzaam:
Duurzaamheid staat aan de basis van onze bedrijfsvoering. Wij zetten de benodigde middelen zodanig in dat er een zo laag mogelijke footprint ontstaat en we een goede nalatenschap creëren voor de volgende generaties.
Beleving:
Wij nemen u mee in het proces, wij laten u licht ervaren en lichten de mogelijkheden toe. Uw project is een co-creatie tussen alle partners, en wij staan klaar om uw verhaal visueel te maken.
Gebruik:
Door de juiste balans te zoeken tussen materiaal, techniek en communicatie zorgen we voor een succesvolle implementatie van alle diensten en producten die LIXERO levert.
Doordat de gehele organisatie deze drie pijlers draagt, creëren wij een uniform geheel waar elk lid zich maximaal inzet om het beste voor onze klanten te bereiken. Hierbij creëren we de juiste balans van licht, in elke situatie

Datum 6 januari 2022 Jurne
Manves is een begrip dat staat voor kwaliteit op het gebied van klassieke buitenverlichting, tuinverlichting en tuindecoratie. In onze webshop zijn wij actief met de verkoop van buitenlampen en de bijbehorende tuinaccessoires. In samenwerking met transportbedrijf Transmission kunnen wij uw bestelling door heel europa op gewenste locatie bezorgen. Bij Manves geniet u van een uitstekende service en kunt u veilig shoppen.

Datum 31 januari 2019 Marco
Bij Parya koop je de leukste home deco producten, elektronica & nog veel meer! Daarnaast hebben wij altijd hoge kortingen op diverse leuke andere producten.

Datum 26 april 2022 R

Datum 30 juni 2020 E

Gaat u deze zomer uw tuin opknappen? Ga dan naar de website van Uw Tuindecoratie en vind de tuindecoratie om uw tuin weer te laten stralen.

Ga dus snel naar onze website en bekijk ons assortiment.

Datum 3 april 2018 René de Haas