Calorieen Ananas

Calorieen Ananas

Donizettilaan 41
5653 BA Eindhoven

Op de website van Calorieen Ananas kun je de voedingswaarde vinden van een ananas en andere fruitsoorten en dranken. Calorieen ananas is de website over de ananas. …

Ekonoom

Noordwolderweg 9
9784 TA Noordwolde

Ekonoom heeft liefde voor biologisch eten. Ontdek onze biologische groente en fruit, drogisterij producten en vegan producten. Wij staan voor bio & duurzaam, voor een betere wereld. Ekonoom bezorgd producten van dinsdag t/m vrijdag. Dagverse producten…

Rubriek(en)
Groentespeciaalzaak de vitamine luifel

Groentespeciaalzaak de vitamine luifel

Geldersestraat 29c
4191 BA GeldermalsenRubriek(en)
Kooktijd Broccoli

Kooktijd Broccoli

Doctor Cuyperslaan 78
5623 BB Eindhoven

Op de website van kooktijd Broccoli kunt u alles vinden over broccoli zoals voedingswaarde, video’s, tips en weetjes en nog veel meer. Op kooktijd broccoli staan vele handige tips & weetjes over Broccoli. Ook broccoli video’s en verschillende lekkere…

Med Green Import B.V.

Med Green Import B.V.

Klappolder 214-B
2665mr Bleiswijk

Med Green Import is uw betrouwbare specialist in verse groente en fruit. …

Rubriek(en)

Orangeking

Hemmenbuurt 136
1607 CN Hem

Wat is een sinaasappel? De sinaasappel is een citrusvrucht die van de sinaasappelboom af komt. De sinaasappel groeit in zonnige gebieden, met name in Spanje, Marokko, Uruguay, Zuid-Afrika en Egypte. Het is een enorme business; per jaar produceert het Midd…

Rubriek(en)

Patelnia.nl

Boxbergerweg 35
7412BB Deventer

Welkom bij Patelnia.nl Patelnia.nl is de grootste online winkel in Poolse specialiteiten in Nederland. In ons assortiment zijn er ook Russische, Armeens, en Oekraïense producten! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt…

Sperziebonen Koken

Sperziebonen Koken

Doctor Cuyperslaan 78
5623 BB Eindhoven

Op de website van Sperziebonen Koken kunt u alles vinden over sperziebonen zoals voedingswaarde, recepten, video’s, tips en weetjes en nog veel meer. …

Wim van Gulik

Wim van Gulik

Groothandelsmarkt 99-100
3044HC Rotterdam

Wij leveren aan de Nederlandse en Belgische horeca en zijn o.a. gespecialiseerd in de Aziatische keuken. Daarnaast leveren wij aan andere groothandels en cateraars. Sinds kort zijn wij begonnen met het aanbieden van onze dagverse producten aan consumenten…

Rubriek(en)

Datum 3 april 2018 René de Haas
Ekonoom heeft liefde voor biologisch eten. Ontdek onze biologische groente en fruit, drogisterij producten en vegan producten. Wij staan voor bio & duurzaam, voor een betere wereld. Ekonoom bezorgd producten van dinsdag t/m vrijdag. Dagverse producten, direct van de boer. Bestel eenvoudig biologische producten op de website. Daarnaast staan hier ook vele biologische recepten, smullen dus!

Datum 27 september 2018 Eko

Datum 3 april 2018 René de Haas

Op de website van kooktijd Broccoli kunt u alles vinden over broccoli zoals voedingswaarde, video’s, tips en weetjes en nog veel meer. Op kooktijd broccoli staan vele handige tips & weetjes over Broccoli. Ook broccoli video’s en verschillende lekkere broccoli recepten kun je vinden op kooktijd broccoli.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Med Green Import is uw betrouwbare specialist in verse groente en fruit.

Datum 3 april 2018 MedGreenImport

Wat is een sinaasappel?
De sinaasappel is een citrusvrucht die van de sinaasappelboom af komt. De sinaasappel groeit in zonnige gebieden, met name in Spanje, Marokko, Uruguay, Zuid-Afrika en Egypte. Het is een enorme business; per jaar produceert het Middellandse-Zee gebied wel 10 miljoen ton sinaasappels.
Sinaasappels kunnen zowel groen, geel en oranje gekleurd zijn. In tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft de kleur van de sinaasappel geen effect op de smaak.
In de supermarkt wordt er onderscheid gemaakt tussen drie soorten sinaasappels, namelijk handsinaasappels, perssinaasappels en bloedsinaasappels. De handsinaasappels zijn wat zoeter van smaak als de perssinaasappels en de bloedsinaasappel kenmerkt zich door het rode vruchtvlees.


Wat is er gezond aan de sinaasappel?
Wat bij iedereen wel bekend is is dat een sinaasappel vol met vitamine C zit. In één sinaasappel zit al voor twee derde aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Wanneer je een sinaasappel eet herstellen wonden sneller en ben je minder vatbaar voor ziekten.
Ook heeft de sinaasappel een ontgiftende werking op het lichaam. De oorzaak hierachter zijn de anti-oxidanten die een sinaasappel bevat. Anti- oxidanten zorgen ervoor dat het zuurstof in je lichaam beter getransporteerd wordt en huidveroudering tegengaat.
Naast anti- oxidanten bevat een sinaasappel stoffen die de kans op een aantal kankersoorten verkleind. Ook de kans op het krijgen van hart- en vaatziekten wordt verminderd met wel 50%!
Ook bevat een sinaasappel kalium, wat helpt bij het in balans houden van het vochtgehalte in het lichaam en het verbranden van vet.

Over Orangeking

Pasfruit is importeur en groothandel voor groente, persfruit en sinaasappelpersmachines. Orangeking heeft een concept ontwikkeld met de Orangeking sinaasappelpersmachine. Deze machine kunt u in bruikleen krijgen. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in een dure sinaasappelpersmachine, op voorwaarde dat de sinaasappels en flesjes worden afgenomen bij Orangeking. Naast hotels en ziekenhuizen zijn ook veel horecazaken klant bij Orangeking. Bent u geïnteresseerd in een sinaasappelpersmachine van Orangeking?

Bezoekt u dan onze eigen website, of neem contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Welkom bij Patelnia.nl

Patelnia.nl is de grootste online winkel in Poolse specialiteiten in Nederland. In ons assortiment zijn er ook Russische, Armeens, en Oekraïense producten! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig het lekkerste eten uit de Poolse, Russische, Armeens, en Oekraïense keuken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen, zoals pierogi (gevulde pastas), bigos (zuurkool met vlees), go??bki (koolrolade gevuld met rijst en vlees), bier, snoep, koekjes, chocolade, brood, gebak, thee, koffie, kruiden, vleeswaren, melkprodukten, alle mogelijke (NL) telefoon sim-kaarten en beltegoed, cosmetica, parfums en prachtige souveniers uit Polen…. en nog véél meer. Neem dus snel een kijkje op onze website! Wij hebben zelfs ook een vestiging in Deventer, waar u ook voor verse producten zoals Pools brood, Poolse en Russische vleeswaren, (witte) kaas, sapjes, ijs, salades en gebak terecht kunt. Beter is het om zelf te komen kijken in Deventer zodat wij u kunnen verassen met onze volledige assortiment. Bij bestellingen boven 35 euro leveren we onze goederen in DEVENTER gratis!

Datum 3 april 2018 René de Haas

Op de website van Sperziebonen Koken kunt u alles vinden over sperziebonen zoals voedingswaarde, recepten, video’s, tips en weetjes en nog veel meer.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Wij leveren aan de Nederlandse en Belgische horeca en zijn o.a. gespecialiseerd in de Aziatische keuken. Daarnaast leveren wij aan andere groothandels en cateraars. Sinds kort zijn wij begonnen met het aanbieden van onze dagverse producten aan consumenten en het bedrijfsleven via standaard boxen en zelf samen te stellen boxen. Wij werken wereldwijd samen met telers, groothandels en veilingen die ons de beste verse producten leveren. Dankzij de jarenlange samenwerkingen met onze leveranciers kunnen onze klanten rekenen op een breed assortiment aan groente en fruit van topkwaliteit, het gehele jaar door. Door de korte lijnen met zowel leveranciers als klanten kunnen wij vraag en aanbod perfect op elkaar afstemmen.

Datum 23 november 2020 Timothy