HaarUniek

Gezondheidslaan 1C
5342 JW Oss

HaarUniek is dé salon voor het aanmeten van professionele haarwerken/pruiken in alle haarsoorten, voor iedereen. Een gediplomeerd specialist die samen met haar partners, waaronder de polikliniek van Ziekenhuis Bernhoven is gevestigd in Plein Zwanen…

Rubriek(en)
MarGel

MarGel

Frans Strouxstraat 10A
6039 GK Stramproy

MarGel, specialist in haarwerken en pruiken. Graag staan wij u bij met een passende oplossing voor uw haarprobleem. Dit is mogelijk bij MarGel, bij uw eigen kapper, maar ook bij u thuis. Wij voorzien in een advies dat voldoet aan uw wensen en leidt tot …

Peter van Dooren Intercoiffure

Peter van Dooren Intercoiffure

Passage 1 A
5401 GK Uden

Peter van Dooren Intercoiffure staat voor het ultieme uit iemand te halen,het gebruik van nature producten met een glamour uitstraling.   Maak van uw kappersbezoek een uitje! Bij Peter van Dooren Intercoiffure kunt u lekker ontspannen genieten van uw be…

Welovewigs.nl

Saeftinge
2036GB Haarlem

Bij de webshop van Welovewigs kun je terecht voor prachtige lace wigs, weaves, hair extensions en de beste haarproducten. Lace wigs wekken de indruk natuurlijk haar te zijn, maar geven wel die volle bos haar! Veel celebs dragen deze lace wigs doordat ze z…

Datum 6 juli 2022 meier
HaarUniek is dé salon voor het aanmeten van professionele haarwerken/pruiken in alle haarsoorten, voor iedereen. Een gediplomeerd specialist die samen met haar partners, waaronder de polikliniek van Ziekenhuis Bernhoven is gevestigd in Plein Zwanenberg, het gezondheidscentrum voor Oss en omgeving. Wanneer u problemen heeft met dun haar of te maken krijgt met haarverlies, door bijvoorbeeld chemotherapie of alopecia dan is dit zeer ingrijpend. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over haar. We nemen er de tijd voor, omdat we precies willen bieden wat u zoekt en vanzelfsprekend het beste bij u past. Het is uw haar, uw stijl. Wij vinden het belangrijk dat u weer gewoon uzelf kunt zijn.

Datum 27 september 2018 Corne

MarGel, specialist in haarwerken en pruiken. Graag staan wij u bij met een passende oplossing voor uw haarprobleem.

Dit is mogelijk bij MarGel, bij uw eigen kapper, maar ook bij u thuis.

Wij voorzien in een advies dat voldoet aan uw wensen en leidt tot een passend resultaat.

Daarnaast ook het op maat innemen van uw bestaande haarwerk en de afwikkeling van de zorgverzekering.

Over de prijs van ons werk beslist u verder helemaal zelf.

U hoeft niet langer te twijfelen en maakt u aangenaam kennis met MarGel in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Datum 12 juli 2021 Monica Dijkstra

Peter van Dooren Intercoiffure staat voor het ultieme uit iemand te halen,het gebruik van nature producten met een glamour uitstraling.

 

Maak van uw kappersbezoek een uitje! Bij Peter van Dooren Intercoiffure kunt u lekker ontspannen genieten van uw behandeling, onder het genot van een kopje koffie, thee of een wijntje.

Voor wat extra ontspanning worden uw haren en hoofdhuid heerlijk verzorgd en gemasseerd. Onze kleur- en knipbehandeling zijn up to date met de nieuwste trends.

Peter van Dooren ambassadeur van Fuenteis hier dagelijks mee bezig.

Waardoor onze salon altijd getriggerd blijft om het bestede klant te halen.

Daarbij geven wij u het advies wat u nodig heeft om uw haar er elke dag goed en verzorgd uit te laten zien.

Zodat u dagelijks kan genieten van uw behandeling.Voor een extra lange verzorging kunt u ook kiezen voor een Keratinebehandeling.

Deze behandeling houdt het haar soepel en gezond voor een langere tijd.

Voor een haarverlenging of verdikking werken wij met Balmain, die talloze mogelijkheden heeft om de juiste verlenging of verdikking te kiezen die bij u past.

Om nog een stapje verder te gaan in het geven van het beste advies wat bij u past kunt u ook kennismaken met onze Image Consultation. Hierbij krijgt u een volledig advies in Hair en Fashion.

Een mooi totaalplaatje dus.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Bij de webshop van Welovewigs kun je terecht voor prachtige lace wigs, weaves, hair extensions en de beste haarproducten. Lace wigs wekken de indruk natuurlijk haar te zijn, maar geven wel die volle bos haar! Veel celebs dragen deze lace wigs doordat ze zo natuurlijk ogen.

De lace wigs, hair extensions en weaves moeten natuurlijk goed verzorgd worden, kijk daarvoor even bij onze verzorgingsproducten.

Datum 3 april 2018 René de Haas