De r. rienkesheerd

De r. rienkesheerd

Hoofdwegwest 21
9944 EA NieuwoldaGezondmarkt.nl

Merwede 30
8226 NA Lelystad

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van natuurlijke producten. Gezondmarkt.nl biedt uitsluitend natuurlijke producten: natuurlijke cosmetica, biologische producten, eko-producten en alles rondom Ayurveda bijvoorbeeld. Natuurlijke producten zijn gezo…

Rubriek(en)
Praktijk Calis

Praktijk Calis

Jac. P. Thijssepark 49
1411 XJ Naarden

De Praktijk voor Natuurgeneeswijze staat onder deskundige begeleiding van Henk Calis, natuurgeneeskundig therapeut. In de 7 jaar dat hij gewerkt heeft als fysiotherapeut in een sanatorium in Aken en in een fysiotherapeutisch instituut in Geilenkirchen, h…

Praktijk voor Klassieke Homeopathie, Pernet De Ridder

Praktijk voor Klassieke Homeopathie, Pernet De Ridder

R?ntgenlaan 1
5691 GK Son

Praktijk voor Klassieke Homeopathie, Pernet De Ridder: Als arts, opgeleid tot kinderarts, maar niet langer werkzaam in de Kindergeneeskunde (niet langer geregistreerd), trek ik vele kinderen naar mijn praktijk. Als homeopaat met geneeskundige invalshoek b…

Datum 3 april 2018 René de Haas

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van natuurlijke producten. Gezondmarkt.nl biedt uitsluitend natuurlijke producten: natuurlijke cosmetica, biologische producten, eko-producten en alles rondom Ayurveda bijvoorbeeld. Natuurlijke producten zijn gezond, beter voor je huid, voor het milieu en voor het dierenrijk. Natuurlijke producten bestaan er in vele soorten, van diverse merken. Ook voor jou zit er vast iets bij dat helemaal aan je eisen voldoen.

Bij Gezondmarkt.nl vind je het allergrootste assortiment aan natuurlijke producten online. Kon je eerder bepaalde merken of producten niet vinden? Bij ons wel! Je vindt in onze webshop (bijna) alle merken natuurlijke producten die er te verkrijgen zijn in Nederland. Denk aan merken als VSM, Weleda, Kneipp, Logona, Orthica, Dr. Van der Hoog en NeoBio bijvoorbeeld. Wij hebben nog veel meer merken en elk merk heeft zijn eigen lijn natuurlijke producten. Bijvoorbeeld vitamines en mineralen, of ook douchegels, shampoos, bodylotions en andere natuurlijke cosmetica. Verder vind je in onze shop heerlijke biologische etenswaren, zoals koeken en broodbeleg. Kun je een bepaald product toch niet vinden? Neem dan contact met ons op en we kijken of het te bestellen valt!

Datum 3 april 2018 René de Haas

De Praktijk voor Natuurgeneeswijze staat onder deskundige begeleiding van Henk Calis, natuurgeneeskundig therapeut.

In de 7 jaar dat hij gewerkt heeft als fysiotherapeut in een sanatorium in Aken en in een fysiotherapeutisch instituut in Geilenkirchen, heeft hij een opleiding gevolgd op de universiteit van Aken voor Heilpraktiker.

Verder heeft verschillende opleidingen in Europa gevolgd op hjet gebied van homeopathie, chiropractie, elektro-acupunctuur, vegatest methode, hypnose- en regressietherapie, neuropsyrurgie en acupunctuur massage.

De eerste basis voor Bioresonatietherapie is echter gelegd toen zijn eerste dochter aan een sterk koemelkallergie leed en geen arts haar kon helpen.

De Bioresonantietherapie heeft haar genezen van haar koemelkallergie en door de positieve genezing is hij vanaf 1989 gestart met de Bioresonantietherapie waarmee hij inmiddels met succes meer dan 6000 patienten heeft behandeld. Hij is een autoriteit op zijn vakgebied en staat ook bij collegae bekend als een vakbekwaam therapeut.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Praktijk voor Klassieke Homeopathie, Pernet De Ridder:

Als arts, opgeleid tot kinderarts, maar niet langer werkzaam in de Kindergeneeskunde (niet langer geregistreerd), trek ik vele kinderen naar mijn praktijk.

Als homeopaat met geneeskundige invalshoek behandel ik echter alle leeftijden.

Voor ieder nieuw consult trek ik tenminste een uur uit. Ik geloof zelf dat het vraaggesprek, ook wel anamnese genoemde, het belangrijkste is van het consult.

Ik luister allereerst naar de klacht waarvoor u komt. Komt u voor uzelf, voor uw kind, of samen? Daarnaast kijk Ik naar uw ziektegeschiedenis en de familiegeschiedenis.

Afhankelijk van de klacht of situatie kan ik drie soorten anamneses toe passen.

  • De ‘klassiek’ homeopathische anamnese (gebruikelijke)
  • De medisch homeopathische anamnese (acute gevallen, kleine probleempjes zoals wratten )
  • De anamnese volgens de Bombay (vroeger Sankaran) methode

Hierna gaan we samen op zoek naar wat de essentie is van uw verhaal, de rode draad.

Passen alle klachten bij elkaar? Ik zal daarbij soms de computer(homeopathische programma’s) raadplegen of andere hulpmiddelen.

Ook hoe u of uw kind emotioneel reageert hoort bij het beeld. Wat zijn de hobby’s, zijn er speciale thema’s als muziek, dieren, water enz.

Vervolgens doe ik lichamelijk onderzoek, bij volwassenen gericht, bij kinderen het totale lichamelijke onderzoek(indien nodig).

Bezoekt u voor meer informatie ook mijn eigen website, of neem (geheel vrijblijvend) contact op.

Datum 3 april 2018 René de Haas