All Units

All Units B.V.

Hazepad 24
4825 AV Breda

Onze units zijn stijlvol, modern en net zo flamboyant of ingetogen als u zelf. Het uiterlijk van onze units heeft u namelijk zelf in de hand! Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in uw bedrijfskleuren. Een duurzaam Tiny House dat volledig opga…

Rubriek(en)
CR8 Vastgoed

CR8 Vastgoed

Visschersbuurt 20
3356 AH Papendrecht

CR8 Vastgoed is een zeer betrokken en slagvaardige organisatie waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Onze kennis en ervaring op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedbeheer staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Vastgoed:…

HKL architecten

HKL architecten

Rijksweg Noord 186 A
6136 AD Sittard

HKL Architecten Huygen Kurvers Lipsch HKL architecten is actief in vrijwel alle sectoren van de bouw. Naast de ontwikkeling van bedrijfshuisvesting, woningen en scholenbouw ontwerpen wij ook projecten voor specifieke doelgroepen. Het formuleren van het…

Jongerenzorg Nederland

Jongerenzorg Nederland

Boterdiep 7-2

9712 LH Groningen

Bij Jongerenzorg herkennen en erkennen dat jongeren hun eigen kijk op het leven hebben, op hun eigen manier de dingen doen en ook hun eigen problemen hebben. Daarom bieden wij hulpverlening gericht op de jongere, op zijn kwaliteiten en op zijn toekomst. …

Rubriek(en)
kozijnenkoning

kozijnenkoning

van cronenburchstraat 12B
8912 ap leeuwarden

online prijs berekenen: Schüco kunststof kozijnen deuren, de laagste inkoopprijsWij leveren door heel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk!adres Kozijnenkoning: Van Cronenburchstraat 12B / Achter de Hoven 79, 8921 AP Leeuwarden  online prijs berek…

New World Campus

New World Campus

Spaarneplein 2
2515 VK Den Haag

Ideale evenementenlocatie of vergaderlocatie in Den Haag? New World Campus biedt u diverse ruimtes voor uw meeting, bespreking of borrel. Gratis Wifi, flipovers, LCD schermen en brainstormkits. Technische assistentie. Kortom, alles voor een zorgeloze b…

Rubriek(en)

Praktijk Zonneroosje

Voorstraat 98
2201 JA Noordwijk

Praktijk Zonneroosje verzorgt: * (telepathische) gesprekken met dieren, voor mensen die vragen hebben aan hun (huis)dier. * (telepathische) gesprekken met mensen die niet kunnen praten (bijvoorbeeld kinderen met autisme, ouderen die dementeren, baby’s). …

Sho

Sho

St. pieterstraat 143
6463 CS Kerkrade

Stichting huisvesting voor ouderen …

Datum 19 augustus 2020 Nick

CR8 Vastgoed is een zeer betrokken en slagvaardige organisatie waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Onze kennis en ervaring op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedbeheer staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Vastgoed: onze expertise

Vanuit Papendrecht opereren wij voornamelijk in de randstedelijke vastgoedmarkt met een focus op de Drechtsteden. Hierbij richten wij ons vooral op het beheer van commercieel vastgoed (kantoren, winkels en overige bedrijfsruimten) maar ook op woningen of combinaties hiervan. Door de grootte van onze organisatie zijn wij in staat snel en flexibel te reageren. Wij doen dit voor de (kleine) particuliere belegger en voor de grotere institutionele belegger. Deze werkzaamheden houden niet op bij het ‘ op de stenen passen’  maar gaat verder. Pro-actief is in deze markt en tijd een vereiste en wordt gekenmerkt door creativiteit en doorzettingsvermogen.

Uw zorg wordt onze verantwoording

De dagelijkse zorg rondom uw vastgoedportefeuille kunnen wij (volledig) voor u uit handen nemen. Daarbij maakt het niet uit of deze (deel)portefeuille nu bestaat uit één pand, een winkelcentrum of meerdere panden. U mag van ons verwachten dat wij alle kansen en mogelijkheden rondom uw vastgoedportefeuille maximaal zullen benutten en risico’s zoveel mogelijk zullen elimineren. Vanzelfsprekend doen wij dit in goed overleg met u.

Datum 3 april 2018 René de Haas

HKL Architecten Huygen Kurvers Lipsch

HKL architecten is actief in vrijwel alle sectoren van de bouw.

Naast de ontwikkeling van bedrijfshuisvesting, woningen en scholenbouw ontwerpen wij ook projecten voor specifieke doelgroepen.

Het formuleren van het meest logische en duidelijke antwoord op de gestelde opgave wordt tijdens het gehele ontwerpproces als belangrijk uitgangspunt gehanteerd.

Op deze manier ontstaan gebouwen met een vanzelfsprekende uitstraling, waarbij logica en helderheid duidelijk afleesbaar zijn. Een gedegen analyse van zowel het programma als de haalbaarheid vormt daarbij de basis voor een optimaal functionerend ontwerp.

Hierbij worden naast economische en situatieve eisen ook architectonische middelen als licht, ruimtewerking en materialisatie ingezet om te komen tot een gebouw, dat voor de gebruiker naast functioneel, ook stimulerend en aangenaam is om in te verblijven.

Vanuit deze achtergrond werken wij in samenwerking met de opdrachtgever met behulp van schetsen, maquettes en CAD-presentaties aan gebouw en locatie binnen steeds wisselende gegevenheden.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak om uw specifieke wensen met ons door te nemen.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Bij Jongerenzorg herkennen en erkennen dat jongeren hun eigen kijk op het leven hebben, op hun eigen manier de dingen doen en ook hun eigen problemen hebben. Daarom bieden wij hulpverlening gericht op de jongere, op zijn kwaliteiten en op zijn toekomst.

Datum 26 november 2021 inbloom

online prijs berekenen: Schüco kunststof kozijnen deuren, de laagste inkoopprijs
Wij leveren door heel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk!
adres Kozijnenkoning: Van Cronenburchstraat 12B / Achter de Hoven 79, 8921 AP Leeuwarden 

online prijs berekenen: Schüco kunststof kozijnen deuren, de laagste inkoopprijs

Kunststof kozijnen deuren van schüco nu voor de allerlaagste inkoop en offerte prijs.(nu online prijsbepaling)
Schüco is het topsegment in kunststof profielen van kozijnen en deuren.  De vormgeving is uitzonderlijk mooi, de uitvoering robuust en garandeert een perfecte isolatie en.. besparing door het uitgebalanceerde  5-kamersystemen met hr++ beglazingKozijnenkoning biedt consumenten en bedrijven een uniek concept. Schüco offertes voor de laagste inkoopprijzen: Nu tijdelijk 25 % korting. Sla nu uw slag. Voor particulieren en bedrijven!

Wij leveren door heel Nederland, Duitsland, België en Frankrijk!
Schüco , kunststof kozijnen , kunststof deuren, aluminium kozijnen , kunststof voor deuren, kunststof achter deuren, kunststof terras deuren, kunststof balkon deuren , kunststof tuin deuren , kunststof schuifpui, tegen de allerlaagste inkoop prijzen.

Vlakke of verdiepte profielen , zijn beide voorzien van stalen versterkingen! Het vlakke profiel is 6, 7 of 8,2 cm, terwijl het -verdiepte renovatie profiel een dikte heeft van 11,2 cm. Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout. Kunststof profielen in de serie Corona Accent van Schúco bieden, dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen.

Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter. 

– Schüco  Corona CT70 Accent: verdiept profiel (5-kamer, 11,2 cm). HR++-glas
– Schüco  Corona CT70 Classic, Rondo Cava: vlak profiel (5-kamer, 7 cm). HR++-glas
– Schüco  Corona SI82 Classic, Rondo Cava: vlak profiel (6-kamer, 8,2  cm). Triple glas

Dit betekent goedkope kunststof kozijnen in aanschaf zonder duur onderhoud. En een jaarlijkse besparing op energie Sla nu uw slag!

Kijk op onze online prijslijst. Hier kunt u zien hoeveel u ongeveer op uw nieuwe Schüco kunststof kozijnen en deuren gaat besparen. Interesse in een scherpe aanbieding in uw specifieke geval?Vraag uw offerte aan of stel uw vraag via het-offerteformulier-email-contactformulier -Telefoon 058-844747 7

Kozijnenkoning levert door heel Nederland! Tegen de laagste goedkoopste inkoop prijs in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland , Noord-Brabant, Limburg.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Ideale evenementenlocatie of vergaderlocatie in Den Haag? New World Campus biedt u diverse ruimtes voor uw meeting, bespreking of borrel. Gratis Wifi, flipovers, LCD schermen en brainstormkits. Technische assistentie. Kortom, alles voor een zorgeloze bespreking! Bekijk het aanbod op onze website!  

Datum 8 mei 2019 Anja
Praktijk Zonneroosje verzorgt: * (telepathische) gesprekken met dieren, voor mensen die vragen hebben aan hun (huis)dier. * (telepathische) gesprekken met mensen die niet kunnen praten (bijvoorbeeld kinderen met autisme, ouderen die dementeren, baby’s). Voor ouders, kinderen, broers/zussen of verzorgers van de betrokkene, om erachter te komen hoe het gaat en vragen te stellen.  * healing, reading en leading, voor het lezen, helen en transformeren van je energie. * oppas Huis & Dier, voor mensen die met vakantie gaan of een weekendje weg en hun paard(en) en hond(en) goed verzorgd achter willen laten. * energetische reiniging van huizen, voor mensen die graag in een schoon en energetisch vrij huis willen wonen.   Voor meer informatie: www.zonneroosje.nl

Datum 3 april 2018 Praktijk Zonneroosje
Stichting huisvesting voor ouderen

Datum 3 april 2018 René de Haas