logo klein en stoer

Klein en Stoer

Morelberg 13
4708NL Roosendaal

Klein en Stoer is dé webshop met de leukste accessoires en meubels voor kinderen. Shop nú online of bezoek onze showroom! Hippe spullen voor Baby …

VCS (Verstappen Creative Solutions) binnenspeeltuin kinderhoek inrichter

VCS (Verstappen Creative Solutions) binnenspeeltuin kinderhoek inrichter

Steenoven 1
5626DK Eindhoven

VCS – Maakt spelen veilig, leuk en winstgevend U werkt in de recreatiebranche en bent steeds op zoek naar leuk, functioneel en kwalitatief speelmateriaal. Of u werkt in de retail, bij de overheid of nou ja….maakt niet uit. Overal zijn kinderen die graag…

Zomerzoen B.V.

Binnenveld 22
5763 BT Milheeze

Zomerzoen is gespecialiseerd in meubels voor kinderkamers, woonkamers en tuinen. Naast de verkoop van kindermeubels kun je bij Zomerzoen ook terecht voor tuinmeubelen, speelhuisjes en decoratieve muurstickers. …

Datum 26 november 2019 inbloom

VCS – Maakt spelen veilig, leuk en winstgevend


U werkt in de recreatiebranche en bent steeds op zoek naar leuk, functioneel en kwalitatief speelmateriaal. Of u werkt in de retail, bij de overheid of nou ja….maakt niet uit. Overal zijn kinderen die graag spelen.
VCS kan uw zoektocht op goede wijze afronden: Met succes! Kijk vrijblijvend op www.vcsplay.nl en aarzel niet ons te bellen of mailen. Uiteindelijk resultaat: veel enthousiaste, blije, spelende kinderen!

VCS is een totaal leverancier voor het ontwerp, design, productie, installatie en onderhoud van kwalitatieve en innovatieve binnenspeeltuinen, indoor speeltoestellen en kinderspeelhoeken. Als A tot Z leverancier en 40 jaar branch ervaring in de ELI groep, kan VCS u topkwaliteit en veiligheid garanderen. Door de kracht van de ELI groep, kan VCS alle speelcomponenten leveren die nodig zijn om kinderspeelhoeken en binnenspeeltuinen te creëren en onderhouden.
Als binnenspeelspecialist kan VCS een concept ontwikkelen wat past in uw ruimte, uw budget en uw verwachtingen. Wij hebben referenties in de gezondheidszorg, retail, restaurants, recreatie enz.

Als marktleider in Nederland is de VCS missie simpel : samen met en voor ondernemers attractieve, veilige en winstgevende binnenspeeltuinen en kinderspeelhoeken te realiseren met als uitgangspunt een jarenlange relatie.

Omdat veiligheid onze hoogste prioriteit heeft zijn alle producten getest en gecertificeerd volgens de Europese normen die gelden voor onze industrie.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Zomerzoen is gespecialiseerd in meubels voor kinderkamers, woonkamers en tuinen. Naast de verkoop van kindermeubels kun je bij Zomerzoen ook terecht voor tuinmeubelen, speelhuisjes en decoratieve muurstickers.

Datum 3 april 2018 René de Haas