Bloemenkwekerij Evers

Austweg 7
7587 LB De Lutte

Bloemenkwekerij Evers in de Lutte Overijssel.   …

Rubriek(en)
Bromelia Botanica

Bromelia Botanica

Anthony Lionweg 10
2661 DX Bergschenhoek

De planten van Bromelia Botanica komen rechtstreeks uit onze kwekerij waar ze met zorg worden gekweekt. Al 30 jaar zijn wij de specialist in exclusieve Bromelia’s en weten we alles over deze planten. Je vind bij ons gelimiteerde planten die nergens a…

Rubriek(en)

De eenvoudige moestuin

Dorpsstraat 101
9699PE Vriescheloo

De eenvoudige moestuin is initieel opgezet om tuinieren en onderhoud van een moestuin eenvoudig te realiseren, voor iedereen. Inmiddels groeit de website gestaag en sluiten meer partners zich aan zodat ons aanbod aan informatie, maar ook producten, steeds…

Degrowshoponline

Reeweg 116 C
6374 BZ Landgraaf

Wij zijn niet zomaar een growshop, maar een growshop online. Als online growshop staan we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar met kwaliteitsproducten. …

Four Seasons Trading B.V.

Four Seasons Trading B.V.

Peelheideweg 1
5966PJ America

Prijs en kwaliteit, twee elementen welke onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Betaalt u meer, dan krijgt u vaak een beter product. Bent u tevreden met kwaliteit van een ander (lees: minder) niveau dan kunt u hier vaak op besparen doordat de prijs lage…

Gebr. Rademaker

Gebr. Rademaker

Noordeinde 46 bis
2742 AD Waddinxveen

Bij Boomkwekerij Potcultuur Gebr. Rademaker in Waddinxveen kunt u o.a. terecht voor: Cedrus (Coniferen) Juniperus (Coniferen ) Chamaecyparis Thuja Pinus Picea Voor een overzicht van ons assortiment kunt u terecht op: http://www.floraxchange.nl/Account/K…

Rubriek(en)
Growexpert

Growexpert

Reeweg 116C
6374BZ Landgraaf

Veilig en snel uw kweekbenodigdheden bestellen met aantrekkelijke prijzen, dan bent u bij de Growexpert aan het juiste adres. Wij verkopen enkel professionele kweekbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit. Van ieder kweekartikel ziet u een duidelijke omsc…

Hoveniersbedrijf Gebr. Sluijer

Hoveniersbedrijf Gebr. Sluijer

Vroomshoopseweg 13b
7683RH Den Ham

Wij zijn hoveniersbedrijf, boom- en planten kwekerij Gebr. Sluijer en sinds 1969 zijn we gegroeid tot een groenbedrijf die ambachtelijk hovenierswerkzaamheden uitvoert met een team van gemotiveerde vakmensen. We zijn specialist op het gebied van fruitbom…

Kweekverlichting.nl

Kweekverlichting.nl

Munt 192
8446AS Heerenveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw kweeklampen te leveren? Bij Kweekverlichting.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment kweekverlichting en accessoires. U kunt bij kweekverlichting ook terecht voor grote aantallen waarbij u korting …

Rubriek(en)
Kwekerij Joop Weijer

Kwekerij Joop Weijer

Burgemeester Venemastraat 5
9651 CA Meeden

Kwekerij Joop Weijer aan de Burgeeester Venemastraat 5 in Meeden heeft een ruim assortiment aan bomen struiken en heesters. Kijkt u voor ons volledige assortiment en prijzen op onze eigen website. Kwekerij Joop Weijer heeft geen vaste openingstijden, belt…

tuincentrum bull

tuincentrum bull

van heemstraweg 82
6641ag beuningen

voor alles in en rond u tuin is bij ons verkrijgbaar, of het voor binnen of buiten is . ook tuingereedschap,vissen, vijvers,planten en bloemen maar vergeet de aankledingen en versiersels niet. …

Datum 3 april 2018 René de Haas
De planten van Bromelia Botanica komen rechtstreeks uit onze kwekerij waar ze met zorg worden gekweekt. Al 30 jaar zijn wij de specialist in exclusieve Bromelia’s en weten we alles over deze planten. Je vind bij ons gelimiteerde planten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Onze gehele collectie planten bestaat uit diervriendelijke planten en zijn niet giftig voor jouw kat of hond. Onze collectie bestaat uit de volgende Bromelia soorten: Aechmea, Airplants, Tillandsia, Ananas, Fortuna, Guzmania, Triplo, Vriesea en Neoregelia.

Datum 22 april 2021 Roos

De eenvoudige moestuin is initieel opgezet om tuinieren en onderhoud van een moestuin eenvoudig te realiseren, voor iedereen.

Inmiddels groeit de website gestaag en sluiten meer partners zich aan zodat ons aanbod aan informatie, maar ook producten, steeds meer toeneemt.

Een website als deze staat, net als een (moes)tuin, nooit stil en wij blijven continue onze informatie voorziening en product assortiment uitbreiden. Meer partners, beter vergelijk, beter en leuker tuinieren…!

Datum 3 april 2018 René de Haas

Wij zijn niet zomaar een growshop, maar een growshop online. Als online growshop staan we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar met kwaliteitsproducten.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Prijs en kwaliteit, twee elementen welke onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Betaalt u meer, dan krijgt u vaak een beter product. Bent u tevreden met kwaliteit van een ander (lees: minder) niveau dan kunt u hier vaak op besparen doordat de prijs lager is.

Opgericht door verschillende personen met zeer  veel ervaring in de internationale handel is Four Seasons Trading  een jong en ambitieus bedrijf met de ervaring, toewijding en drive om de beste te zijn en wat ze doen: vlijmscherp inkopen in combinatie met voorraadbeheer en distributie. We hebben ook een webshop met een altijd varierend assortiment, van vinyl handschoenen tot plastic pallets.

Vanwege onze globale contacten kunnen we vrijwel alles leveren tegen de laagste prijzen (met inachtneming van bepaalde minimaal order hoeveelheden). Wij doen alleen zaken met zorgvuldig gescreende suppliers and fabrikanten. Bovendien is er geen tussenhandel tussen Four Seasons Trading en haar partners zodat de klant altijd zijn producten rechtstreeks van de bron ontvangt.

 

 

Peelheideweg 1

5966 PJ America

The Netherlands

 

T: 077-4641606

F: 077-4642387

info@4seasonstrade.com

www.4seasonstrade.com

Datum 3 april 2018 René de Haas

Bij Boomkwekerij Potcultuur Gebr. Rademaker in Waddinxveen kunt u o.a. terecht voor:

  • Cedrus (Coniferen)
  • Juniperus (Coniferen )
  • Chamaecyparis
  • Thuja
  • Pinus
  • Picea
Voor een overzicht van ons assortiment kunt u terecht op:
http://www.floraxchange.nl/Account/Kweker/1069/Gebr-Rademaker
Kwaliteit is voor ons geen eindresultaat, het gehele proces van teelt tot consument is een permanent proces van vernieuwing en verbetering.
Gezonde normen en eisen worden door ons aan het product verbonden.
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Veilig en snel uw kweekbenodigdheden bestellen met aantrekkelijke prijzen, dan bent u bij de Growexpert aan het juiste adres. Wij verkopen enkel professionele kweekbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit. Van ieder kweekartikel ziet u een duidelijke omschrijving en een heldere afbeelding.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Wij zijn hoveniersbedrijf, boom- en planten kwekerij Gebr. Sluijer en sinds 1969 zijn we gegroeid tot een groenbedrijf die ambachtelijk hovenierswerkzaamheden uitvoert met een team van gemotiveerde vakmensen.

We zijn specialist op het gebied van fruitbomen en hebben een modern wagen- en machinepark waarmee we onze klanten kunnen voorzien van tuinaanleg, onderhoud en renovatie. De tuinwens van onze klant staat centraal van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud met het milieu in ogenschouw.

Verder beschikken wij over een groot assortiment bomen en planten, waaronder vele soorten fruitbomen, op onze 5 hectare grote kwekerijen. Ook geven we graag advies over tuinen, bomen en planten.

Tevens zijn we een Aequor erkend leerbedrijf.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw kweeklampen te leveren? Bij Kweekverlichting.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment kweekverlichting en accessoires. U kunt bij kweekverlichting ook terecht voor grote aantallen waarbij u korting krijgt.

 

Assortiment kweeklampen

Het assortiment kweeklampen is onderverdeeld in drie soorten. Je hebt de zuinige led en inductie kweeklampen en de traditionele HPS lampen. Voor de HPs lampen vindt je ook nog de nodige accessoires bij Kweekverlichting.nl. Hierbij kunt u denken aan een ballast, een reflectorkap en een fitting om de lamp aan te sluiten.

 

Bezoek Kweekverlichting.nl voor een totaaloplossing!

Datum 3 april 2018 René de Haas

Kwekerij Joop Weijer aan de Burgeeester Venemastraat 5 in Meeden heeft een ruim assortiment aan bomen struiken en heesters.

Kijkt u voor ons volledige assortiment en prijzen op onze eigen website.

Kwekerij Joop Weijer heeft geen vaste openingstijden, belt u voor het maken van een afspraak.

Datum 3 april 2018 René de Haas

voor alles in en rond u tuin is bij ons verkrijgbaar, of het voor binnen of buiten is .

ook tuingereedschap,vissen, vijvers,planten en bloemen maar vergeet de aankledingen en versiersels niet.

Datum 3 april 2018 René de Haas