Bowling & Party Centrum Alphen aan den Rijn

Bowling & Party Centrum Alphen aan den Rijn

Sportlaan 3
2406 KD Alphen aan den Rijn

Gelegen in het hart van de Randstad, aan het fraaie watersportgebied ‘De Zegerplas’ ligt het ‘Quality Bowling & Partycentrum Alphen aan den Rijn’. Onze medewerkers bieden u een gastvrij en enthousiast onthaal. U bent van harte welkom voor een ontspann…

Bowling- en partycentrum huizen

Plein 2000 nr. 13
1271 KK Huizen

Bowlingbanen, bowlinglounge, party restaurant. …

Bruidsbank Rotterdam

Bruidsbank Rotterdam

Lijnbaan
3012 EP Rotterdam

Verhuur van feestzalen en bruidsbanken.     …

Catering in Brabant

Middelstraat 24
5176 NJ DE MOER

Onze cateringservice is i.s.m. partycentrum ’t Maoske dé cateraar uit de omgeving.Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikt menu, deze zijn ook terug te vinden op onze website. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijk…

Ontmoetingscentrum ons erf

Ontmoetingscentrum ons erf

Heultjesweg 14
8267 AH KampenPartycentrum De Rimboe

Partycentrum De Rimboe

Krimweg 158
7351 TM Hoenderloo

Partycentrum ‘De Rimboe’ Het Partycentrum van Hoenderloo en omstreken ! Voor al uw Feesten en Partijen. Bent u op zoek naar een sfeervolle ambiance waar uw bruiloftsfeest,familiefeest,barbecue, diner,personeelsfeest of koud/warm buffet tot in de puntjes…

Datum 3 april 2018 René de Haas
Bowlingbanen, bowlinglounge, party restaurant.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Verhuur van feestzalen en bruidsbanken.

 

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Onze cateringservice is i.s.m. partycentrum ’t Maoske dé cateraar uit de omgeving.
Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikt menu, deze zijn ook terug te vinden op onze website. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij leveren op locatie, aan huis of wij verzorgen uw feest tot in de puntjes in ons zalencentrum. Als wij op locatie leveren, leveren wij in de volgende vormen: warme en koude buffetten, themabuffetten, broodjes, koffietafel, ontbijt, hapjes, bittergarnituur, hors d’ oeres. Tevens leveren wij borden, bestek en servetten mee. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in dranken (frisdrank, wijn of bier) en bijbehorende glazen of een koelkast om het koel te houden.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas
Partycentrum ‘De Rimboe’

Het Partycentrum van Hoenderloo en omstreken !

Voor al uw Feesten en Partijen.

Bent u op zoek naar een sfeervolle ambiance waar uw bruiloftsfeest,familiefeest,barbecue, diner,personeelsfeest of koud/warm buffet tot in de puntjes wordt verzorgd?

Partycentrum de Rimboe heeft hiervoor letterlijk en figuurlijk de juiste ingrediënten!

Niet alleen onze hartelijkheid en servicegerichtheid zullen voor u een toonbeeld zijn van vakmanschap,want naast onze perfecte bediening kunt u ook genieten van vele culinaire hoogstandjes die de keukenbrigade voor u in petto heeft.

Naast deze mogelijkheden kunt u ook in onze snackhoek terecht voor een afhaalmaaltijd of voor de lekkere trek, of u neemt plaats op ons terras voor een kopje koffie met appelgebak of wat denkt u van een biertje van de tap u zegt het maar.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas