Slimroken.nl

logo slimroken.nl
Biezenbeemd 1
4907 EE
Oosterhout
085-2738317
info@slimroken.nl

Slimroken.nl voor al je e-sigaretten-benodigdheden.

Slimroken.nl is dé online dampwinkel voor slimme elektrische rokers. Bij ons koopt u gemakkelijk en voordelig de beste e-sigaretten, e-liquids en bijbehorende accessoires en onderdelen voor vaping.

Gratis verzonden en op maandag t/m donderdag vóór 21.00u besteld, is de volgende dag in huis.

In ons ruime assortiment vindt u alles voor de beginnende en ervaren damper.

Dankzij onze jarenlange ervaring met elektrische sigaretten weten wij als geen ander de beste en veilige vaping producten voor u te selecteren. Ons team staat elke dag voor u klaar om u te helpen met het vinden van de beste e-sigaret en e-liquid voor uw smaak.

E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

E-sigaretten zijn er in vele soorten en maten. Van gemakkelijke all-in-one e-smokers tot uitgebreide instelbare Box MOD’s met variabel wattage en temperature control. Wij selecteren alleen de best geteste e-sigaretten van vertrouwde Vape merken zoals Aspire, JustFog, Joyetech en SMOK voor een prettige en veilige dampervaring. Alle e-smokers worden rechtstreeks bij de fabrikant besteld en zijn voorzien van echtheid certificaten. Heeft u moeite met het maken van een keuze? Neem gerust contact op. Onze vape experts helpen u graag.

Naast complete startersets en mods vindt u bij ons ook alle bijbehorende clearomizers, coils en batterijen voor elke e-sigaret. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW weergegeven!

Contact & Advies

Heeft u vragen over een e-sigaret, e-liquid of de beste keuze om te starten met elektrisch roken? Stel uw vraag via de chat op onze eigen website of mail ons op info@slimroken.nl.

Stuur bericht

Slimroken.nl

Datum 26 september 2018 René de Haas