STORTSLURF

STORTSLURF
Adres
Industrieweg 18-22
Postcode
3846 BD
Plaats
Harderwijk
Rubriek(en)

Beschrijving

Met ons team van experts zetten wij ons dagelijks in om uw bedrijf brandveilig te maken. Flame Control B.V. is een service en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Wij vinden het belangrijk dat u kan bezuinigen op kosten zonder dat daarbij wordt gekort op de kwaliteit van de service en het onderhoud. Omdat wij dit zo belangrijk vinden kunnen wij u een kostenbesparing van 15% garanderen ten opzichte van uw huidige leverancier.

Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld.

Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten, staat bij ons de veiligheid van uw personeel en uw klanten altijd op de eerste plaats. Om u onze deskundigheid te kunnen garanderen beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Tevens is Flame Control b.v. CIBV en VCA gecertificeerd.

Tijdens alle processen in onze dienstverlening staat u centraal en krijgt u de aandacht die u verdient. Flame Control B.V. staat altijd voor u klaar. Door deze combinatie van eigenschappen kunnen wij een goede en lange-termijn relatie opbouwen met onze klanten, dit is onze kracht. Flame Control B.V. biedt al haar services aan in Nederland en wij werken niet regio gebonden.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 21 september 2020 Jordy