Stukadoorsclub

Stukadoorsclub
Adres
Ruysdaelkade 223H
Postcode
1072 AW
Plaats
Amsterdam
Rubriek(en)

Beschrijving

Jong stukadoorsbedrijf. Het is de beste manier om een stukadoor te vinden. Alleen experts begeleiden je klus. Binnen 2 minuten heb je een prijs indicatie.

Iedereen krijgt er minimaal één keer in zijn leven mee te maken; een stukadoor zoeken. Én dat is knap lastig. Het is ons doel om daarbij te helpen en een prachtig eindresultaat op te leveren.

Bezig met een verbouwing en is het lastig om goede stukadoors of schilders te vinden? Herkenbaar. Vrienden Jelle en Hugo hebben beide verbouwingen meegemaakt en zijn tegen de veel voorkomende problemen aangelopen. Het vinden van kwalitatief goede stukadoors was lastig door de jungle van aanbieders en prijzen. Je hebt eigenlijk geen idee bij wie je moet zijn en wat het moet kosten. De communicatie verloopt niet altijd soepel en de kwaliteit voldoet niet aan de wensen.

Kortom, dat moet anders kunnen. Met een groep gedreven en ervaren stukadoors willen we daar verandering in brengen. Samen vormen we de Stukadoorsclub. Ons motto? ‘Smeren Zonder Fratsen’. Experts begeleiden jouw klus en het werk wordt uitgevoerd door gecertificeerde en betrouwbare stukadoors.

Op naar een perfect resultaat (zonder fratsen)!

Send Message

Datum 19 juli 2023 Jelle