Sugarcoat Nails by Mel

Sugarcoat Nails by Mel
Adres
Boekweitveld 26
Postcode
7951XE
Plaats
Staphorst
Rubriek(en)

Beschrijving

Ik ben Meloney Brits, geboren en getogen in het mooie George, Zuid-Afrika. Na mijn studie ben ik naar Nederland gekomen als au-pair en ben ik verliefd geworden op het land en mijn vriend. Ik woon nu al ruim 15 jaar in Nederland en ben momenteel werkzaam in de detailhandel. Ik heb altijd al een passie gehad voor nagelstyling en ben in 2022 gestart met de opleiding tot Nagelstyliste.

Ik heb een uitgebreide opleiding gevolgd via Urban Nails gevolgd, waarbij ik zowel de praktische maar ook de theoretische kennis van het nagelvak heb opgedaan. Hierdoor bent u bij mij altijd voorzien van een goed en eerlijk advies. Geregeld volg ik nog cursussen om mijzelf bij te scholen en zodat ik ook kennis heb van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

In de salon wordt gewerkt met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Urban Nails. Er is een ruim assortiment aan kleuren gelpolish, glitters en nailart. Genoeg keuze dus om na elke behandeling weer met prachtige en verzorgde nagels de deur uit te gaan. Hygiëne is een van de dingen die bij mij voorop staat, daarom wordt alles in de salon na elke klant gedesinfecteerd met Barbicide.  Dit is een desinfectiemiddel op ziekenhuisniveau.
U kunt bij mij niet alleen terecht voor kunstnagels of gelpolish, maar ook voor bijvoorbeeld een Bruidsarrangement, probleemnagels als gevolg van nagelbijten of enkel een manicure om uw natuurlijke nagel er weer verzorgd uit te laten zien.
De volgende behandeling zijn allemaal mogelijk!

- Gelpolish met versteviging
- Kunstnagels met of zonder verlenging
- Bruidsarrangement
- Manicure
- Probleemnagels
- Nailart
Vanaf mei 2022 ben ik ook trotse bezitter van het keurmerk Star Salon van Urban Nails! Vanaf het begin gebruik ik Urban Nails producten en ben er erg enthousiast over. Ik heb besloten uitsluitend hiermee te blijven werken. Het merk bestaat uit hoogwaardig kwalitatief goede producten, met een uitgebreid assortiment. Hierdoor mag ik vanaf nu het Urban Nails Star Salon logo gebruiken en val ik onder het verdeelpunt Nagelinkoop in Ijsselmuiden.
Wilt u mooie en verzorgde nagels? Dan bent u van harte welkom bij Sugarcoat Nails by Mel.

Send Message

Datum 10 januari 2023 Meloney