Test Mijn Gezondheid

Thuistest bloedwaarden gezondheidsonderzoek
Adres
Postbus 97656
Postcode
2509GB
Plaats
Den Haag

Beschrijving

 

NAUWKEURIGE ZORG VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR

Wij bieden medische diensten in de vorm van thuistesten van bloed zonder doorverwijzing van uw huisarts. Wij zijn een team van medische professionals, waaronder artsen en microbiologen, die een vooruitstrevend idee hebben om de reguliere zorg te ontlasten en aan te vullen. Wij geloven dat kwalitatieve en betrouwbare zorg beschikbaar moet zijn op het juiste moment voor iedereen die dat nodig heeft. Een proactieve houding creëert gezondheidszorg die mensen in staat stelt om gezondheid te monitoren en daarmee preventief ziektes te voorkomen.

Bij ons kunt u terecht voor een breed en gevarieerd aanbod van bloedwaarden testen, zoals bijvoorbeeld algemene preventieve gezondheidschecks, allergie onderzoeken, en SOA testen. Speciaal voor sporters bieden wij ook sportconditietesten aan om de sportprestaties te optimaliseren. Onze bloedtesten kunnen thuis worden afgenomen, waardoor u, voor de afname, niet naar de huisarts of zelf naar een laboratorium hoeft te gaan. U kunt de regie nemen over uw gezondheid en bewuster worden door inzicht in uw bloedwaardes.

Onze testen worden verwerkt in een ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd Nederlands laboratorium, waarbij alle relevante waarden worden onderzocht. Onze artsen en microbiologen analyseren de resultaten en voorzien u van een helder resultaat en een advies op maat. Al onze producten voldoen aan de CE-markering en zijn daarmee in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidseisen, en getoetst aan alle toepasselijke EU wetgevingen.

Indien gewenst, kunnen wij u ook online coaching en consulten aanbieden om u te begeleiden en actief te ondersteunen in het verbeteren van uw gezondheid. Ons doel is om mensen in staat te stellen om toegang te krijgen tot kwalitatief hoogstaande zorg en daarmee bij te dragen aan een gezond en actief leven. Bij ons kunt u eenvoudig thuis uw bloedwaarden checken en bijvoorbeeld bloedonderzoek sport laten uitvoeren, zonder gedoe met huisartsbezoeken. Neem de controle over uw gezondheid in eigen hand en maak gebruik van onze gezondheidschecks om preventief ziektes te voorkomen of uw sportprestaties te optimaliseren.

Send Message

Datum 7 juli 2023 Vincent