Test Mijn Sportconditie

Test Mijn Sportconditie
Adres
Postbus 97656
Postcode
2509GB
Plaats
Den Haag

Beschrijving

 

NAUWKEURIGE ZORG VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR

Wij bieden medische diensten in de vorm van thuistesten van bloed zonder doorverwijzing van uw huisarts. Wij zijn een team van medische professionals, waaronder artsen en microbiologen, die een vooruitstrevend idee hebben om de reguliere zorg te ontlasten en aan te vullen.
Wij geloven dat kwalitatieve en betrouwbare zorg beschikbaar moet zijn op het juiste moment voor iedereen die dat nodig heeft. Een proactieve houding creëert gezondheidszorg die mensen in staat stelt om gezondheid te monitoren en daarmee preventief ziektes te voorkomen.

Bij ons kunt u terecht voor een breed en gevarieerd aanbod van bloedwaarden testen, zoals bijvoorbeeld algemene preventieve gezondheidschecks, allergie onderzoeken, en SOA testen. Speciaal voor sporters bieden wij nu ook sport bloedonderzoeken aan om de sportprestaties te optimaliseren. Onze bloedtests kunnen thuis worden afgenomen, waardoor u niet naar de huisarts of zelf naar een laboratorium hoeft te gaan. U kunt de regie nemen over uw gezondheid en bewuster worden door inzicht in uw bloedwaardes.

WELKOM BIJ DE TOEKOMST VAN SPORTGEZONDHEID! OPTIMALISEER JE SPORTPRESTATIES EN VERBETER JE GEZONDHEID MET ONZE SPORTTESTEN.

Onze bloedwaarden sporttesten zijn speciaal samengesteld voor sporters zoals jij. Wij bieden nu de mogelijkheid om inzicht te krijgen in jouw sportgezondheid. Voorheen alleen beschikbaar voor professionele atleten, nu toegankelijk voor iedereen die zijn gezondheid en prestaties serieus neemt. Met een eenvoudige en pijnloze vingerprik krijg je direct waardevolle informatie om jouw prestaties en conditie te optimaliseren.Onze complete test maakt gebruik van een gecertificeerd laboratorium waar jouw sample wordt verwerkt en de resultaten worden geanalyseerd door onze medische specialisten. De service is veilig, snel en anoniem. Je ontvangt niet alleen een rapport met jouw resultaten, maar ook een gedetailleerde uitleg en een persoonlijk advies. Onze professionele adviezen zijn nu eindelijk beschikbaar voor iedere sporter die zijn gezondheid en conditie op peil wil houden.

Send Message

Datum 7 juli 2023 Vincent