Textielframe

Textielframe
Adres
Graafstroomstraat 6
Plaats
Rotterdam

Beschrijving

Textielframe

Een textielframe, ook wel peesdoek genoemd, is een uitstekende keuze voor beursstands. Ze zijn niet alleen praktisch maar zien er ook geweldig uit. Het aluminium ontwerp kan veel misbruik aan zonder te breken of te scheuren en is zijn tijd jaren vooruit.

Het grootste voordeel van het textielframe is dat het zo licht is; het weegt zelfs minder dan andere materialen die voor hetzelfde doel worden gebruikt. En niet te vergeten, het is bestand tegen extreme weersomstandigheden en zal niet snel wijken.

U kunt uw stoffen frame volledig op maat bestellen, met of zonder verlichting. Makkelijk te monteren en later te veranderen, deze complete set komt met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Een geweldige manier om de aandacht te trekken, onze stoffen frames zijn perfect voor elk project.

Onze textielframes zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar kunnen ook met gemak aan uw muur of plafond worden bevestigd! Of u nu kiest voor verlichting of niet, deze veelzijdige frames voldoen aan uw behoeften. Onze textielframes zijn er in een regenboog van kleuren en verschillende maten, zodat u zeker de perfecte vindt voor uw behoeften. Niet alleen dat, maar onze frames zullen een vleugje verfijning en elegantie toevoegen aan uw huis.

Met onze talrijke textielframes kunt u uw bedrijf in stijl promoten! Deze displays vallen onmiddellijk op bij iedereen die de ruimte binnenkomt, en potentiële klanten zullen worden aangetrokken om meer over uw bedrijf te weten te komen.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 19 oktober 2022 Textielframe