Transportsubsidies.nl

Transportsubsidies.nl | Subsidieadvies Utrecht
Adres
Nedereindseweg 572
Postcode
3546 PV
Plaats
Utrecht

Beschrijving

SUBSIDIE AANVRAGEN ALS TRANSPORTEUR?

Voor wie onlangs een nieuw transportmiddel heeft besteld, is er goed nieuws! De huidige generatie motorwagens, trekkers, aanhangers, opleggers en containers is veel efficiënter gebouwd dan hun voorlopers. Door toepassing van energiezuinige technieken en lichte materialen besparen ze niet alleen brandstof, ze leveren vaak ook een verlaging op van CO2-uitstoot. Hierdoor kun je vaak gebruik maken van een aantal interessante subsidiemogelijkheden, waardoor je investering achteraf lager uitvalt.

Ook kun je als transportondernemer in aanmerking komen voor subsidie wanneer je investeert in het op peil houden van de kennis en vaardigheden van je medewerkers of wanneer je investeert in ontwikkeling van een innovatief technisch product.

WAAROM HULP BIJ AANVRAGEN SUBSIDIE?

De overheid kent vele subsidiemogelijkheden en minstens net zoveel uitzonderingen en beperkingen. Als transportondernemer verdwaal je dan al snel in de wirwar van regelingen. Een aantal gepubliceerde regelingen kun je weliswaar zelf toepassen of uitbesteden aan je accountant, maar veel mogelijkheden zijn juist niet gepubliceerd. De kans is dan groot dat je geld laat liggen en dat is zonde.

Om te bepalen of je in aanmerking komt voor subsidie, is het niet alleen belangrijk om de actuele regelingen en procedures te kennen, óók zijn specialistische kennis van voertuigtechniek en vergaande kennis van de transportsector belangrijke voorwaarden om meer uit een subsidieaanvraag te halen. En precies daarin schuilt de kracht van het subsidieadvies van Transportsubsidies.nl.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 24 augustus 2020 Patrick