Uitzendbureau SkyHire

Uitzendbureau SkyHire
Adres
Thermiekstraat 92
Postcode
1117 BG
Plaats
Schiphol

Beschrijving

In de steeds veranderende wereld van werk is het vinden van de juiste baan of medewerker een uitdaging. Gelukkig is er SkyHire, een uitzendbureau dat persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan en zich richt op het verbinden van talent met kansen. Of je nu op zoek bent naar een baan op Schiphol, in de bouw of in de logistiek, SkyHire staat voor je klaar met persoonlijke aandacht en expertise.

Een Uitzendbureau met Diverse Mogelijkheden:

SkyHire is opgericht in 2017 met als doel om de persoonlijke touch terug te brengen in de werving en HR-afdelingen van (middel)grote bedrijven. We zijn gestart met het aanbieden van vacatures op Schiphol, waar we kandidaten en bedrijven van A tot Z begeleidden. Door de jaren heen hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid naar de bouw en logistiek, waardoor we een breed scala aan mogelijkheden kunnen bieden aan zowel werkzoekenden als werkgevers.

Bij SkyHire geloven we in het belang van een goede match tussen werkzoekenden en bedrijven. Daarom bieden we diverse functies aan die aansluiten bij de behoeften en vaardigheden van onze kandidaten. Of je nu een ervaren bagagemedewerker, beveiligingspersoneel of bouwprofessional bent, bij SkyHire hebben we de juiste vacatures voor jou. We streven ernaar om jouw talenten en ambities te matchen met de beste kansen op de arbeidsmarkt.

Send Message

Datum 21 juni 2023 Sem