Vastiva

Logo Vastiva
Adres
Koterweg 59
Postcode
3772BB
Plaats
Barneveld
Rubriek(en)

Beschrijving

Investeer in jouw vakantiewoning. Bij Vastiva draait alles om vakantiewoningen. Wij zijn het vastgoed platform als het gaat om het vinden van de perfecte vakantiewoning, of het nu voor eigen gebruik is of als investering. Ons platform biedt een uitgebreid overzicht van vakantiewoningen in binnen- en buitenland, zodat je altijd de ideale plek vindt voor jouw ontspanning en rendement.

Met een sterk wereldwijd netwerk van partners die bekend zijn met de lokale markt, bieden wij advies en begeleiding op maat bij elke stap van het proces. Of je nu op zoek bent naar een knusse chalet in de bergen, een luxe villa aan het strand, of een charmant appartement in een bruisende stad, bij Vastiva hebben we het allemaal.

Als een soort "Tinder" voor vastgoed, brengen wij beleggers en verkopers samen om winstgevende kansen te ontdekken op het gebied van vakantiewoningen. Onze naam, Vastiva, staat voor Vastgoed, Investeren, Vakantiewoningen en Advies (VIVA). Wij streven ernaar beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met partners die hun expertise en aanbod als makelaar presenteren.

Met meer dan 35.000 beleggers in ons netwerk, faciliteren wij match-making om investeringsmogelijkheden te vinden, variërend van knusse vakantiehuizen tot exclusieve strandresorts en alles daartussenin. Onze partners beschikken over lokale vastgoedkennis en werken nauw samen met Nederlandstalige makelaars om beleggers te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes.

Als toonaangevend Nederlands vastgoedplatform richten we ons specifiek op de verkoop en financiering van vakantiewoningen in meer dan 30 landen. Onze missie is het leveren van hoogwaardige vastgoedoplossingen en innovatieve technologieën, met een specifieke focus op het rendabel maken van vakantiewoningen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw stukje paradijs.

Bij Vastiva streven we ernaar om jouw rendement te maximaliseren door middel van een nauwkeurige marktanalyse, gedegen onderzoek en strategische begeleiding. Onze ervaren professionals begrijpen de unieke kenmerken en kansen van de markt voor vakantiewoningen, inclusief juridische, financiële en culturele aspecten die van invloed kunnen zijn op je investering.

Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen gebruik of als investering, bij Vastiva staan we klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we nauw samenwerken met jou om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften.

Kortom, bij Vastiva ben je aan het juiste adres voor alles wat met vakantiewoningen te maken heeft. Wij zijn jouw betrouwbare partner, van investeringsmogelijkheden tot waardebepalingen en bouwadvies. Samen maken we jouw vakantiedromen werkelijkheid.

Send Message

Datum 3 mei 2024 Guido