Verhoef & bone

Verhoef & bone
Adres
Dragonder 7
Postcode
5554 GM
Plaats
Valkenswaard
Rubriek(en)

Beschrijving

VB Klimaattechniek BV heeft een compleet assortiment voor de meest uiteenlopende toepassingen op het gebied van luchttechnische installaties; van kleine bedrijfsruimtes, winkels en horeca gelegenheden, tot aan grote kantoren en fabriekshallen. Het gehele leveringsprogramma kent tevens korte levertijden.

Speciale ondersteuning
Bij VB Klimaattechniek BV kunnen relaties rekenen op uitgebreide technische - en commerciële ondersteuning voor het berekenen en ontwerpen van de installatie en het toepassen juiste apparatuur. Door middel van deze overzichtelijke en praktische internetsite is de apparatuur snel en eenvoudig op de zoeken en kan de juiste calculatie gemaakt worden.

Uitgebreide service
De professionele service-afdeling van VB Klimaattechniek BV is in de meest uiteenlopende situaties inzetbaar. Bijvoorbeeld voor begeleiding van installatie werkzaamheden, het in bedrijf stellen van apparatuur, het instrueren en assisteren van apparatuur bij eventuele storingen en het maken van onderhoudsprogramma´s.

Producten
VB Klimaattechniek BV heeft een viertal productgroepen, onderverdeeld in twee divisies, te weten:
- Airconditioners
- Luchttechniek

Airconditioners
Midea Airconditioning: één van de grootste producenten van airconditioningsproducten uit China. Met een breed assortiment aan producten is er een Midea airconditioner voor elke toepassing.

Luchttechniek
Warmteterugwinunits
Fast Luchtbehandelingskasten
Winterwarm Direct Gestookte Gasheaters

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas