Via Lott

Via Lott
Adres
Gooimeer 6-21
Postcode
1411DD
Plaats
Naarden

Beschrijving

Via Lott is meer dan alleen een HR-business partner - we zijn dé ondersteuning bij het recruitmentproces, van A tot Z. Wij zijn de pioniers van innovatieve recruitment oplossingen, waarbij eenvoud terugkeert in het wervingsproces. Onze aanpak draait om data-driven recruitment, waardoor we met feitelijke inzichten de juiste talenten aantrekken.

Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van een sterk werkgeversmerk zijn we niet alleen succesvol in het vervullen van vacatures, maar creëren we ook duurzame arbeidsmarktstrategieën. Met onze actuele inzichten uit de arbeidsmarkt bieden we advies dat gebaseerd is op feitelijke gegevens. Dankzij onze experts in automatisering en digitalisering kunnen opdrachtgevers sturen op meetbare KPI's.

Ons toegewijde team van creatieve recruitment marketeers en recruitment specialisten staat in de startblokken om met jou samen te werken. We brengen een unieke combinatie van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie naar de tafel. Of het nu gaat om complexe vraagstukken of het opzetten van pakkende campagnes, wij hebben het in huis.

In ons Recruitment Lab blijven we voortdurend experimenteren met nieuwe technologieën en tools. Hierdoor zijn we in staat om voortdurend te innoveren en de meest effectieve recruitment strategieën voor onze klanten te ontwikkelen en in te zetten.

Met onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, kunnen we recruitment benaderen met een nieuw perspectief. Onze consultants zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook betrokken bij jouw organisatie. Met persoonlijke ondersteuning op locatie zorgen we voor directe communicatie en een naadloze integratie in jouw team.

Send Message

Datum 26 november 2023 Via