Wagemakerskoffie -Thee – Cadeau

Wagemakerskoffie -Thee – Cadeau
Adres
Proosdijland 55
Postcode
3645LD
Plaats
Vinkeveen

Beschrijving

Over Wagemakerskoffie - Thee - Cadeau: 

koffie vinkeveen, thee vinkeveen en koffiebonen

Bij Wagemakerskoffie - Thee - Cadeau geloven we in de kracht van genieten. Met trots presenteren we een uitgebreide collectie van ambachtelijk gebrande koffiebonen uit Vinkeveen van de hoogste kwaliteit. Elk kopje koffie vertelt een verhaal van vakmanschap en zorgvuldig geselecteerde bonen, zodat elke smaakervaring een moment van puur genot wordt.

Naast onze heerlijke koffie bieden we een verleidelijke selectie van verse theeën en theezakjes de allerlekkerste uit Vinkeveen en omgeving.

Maar dat is niet alles. Onze passie strekt zich uit naar het creëren van onvergetelijke geschenken. Ontdek onze prachtige cadeauartikelen, perfect voor elke gelegenheid. Van elegante geschenksets tot op maat gemaakte presentjes, wij bieden unieke mogelijkheden om genegenheid, waardering en vreugde te delen.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte koffie- of theesmaak om je dag te beginnen, of naar een bijzonder geschenk om een geliefde te verrassen, bij Wagemakerskoffie - Thee - Cadeau vind je precies wat je zoekt de allerlekkerste.

Oorsprong:

De oorsprong van Wagemakerskoffie gaat terug naar 2021 in Vinkeveen, toen Victor Wagemakers het initiatief nam. Victor had niet alleen de wens om heerlijke koffie te produceren, maar ook om een aanzienlijke impact te hebben op diverse gebieden. Deze impact is duidelijk zichtbaar in verschillende aspecten van Wagemakerskoffie. Omdat Victor veel tijd op scholen doorbracht, ontstond de vraag of hij ook thee en cadeaupakketten aanbood. Zo biedt Wagemakerskoffie niet alleen uitstekende koffie aan, maar ook heerlijke verse thee en cadeau-attenties onder de noemer Wagemakerskoffie - Thee - Cadeau.

Missie:

Onze missie strekt zich ver uit, verder dan alleen het aanbieden van heerlijke en impactvolle koffie -Thee - Cadeaus. Wij streven ernaar om ingrijpende veranderingen in de wereld teweeg te brengen een beter leven te creëren voor onze kinderen en hun weer te laten geloven in hun dromen dit allemaal vanuit het ondernemende en met zo'n overgrote Vinkeveen.

Send Message

Datum 6 december 2023 Wagemakerskoffie - Thee - Cadeau