webwinkelcommunity

webwinkelcommunity
Adres: Meerkensloop 10
Postcode: 5384 WP
Plaats: Heesch
Rubriek(en):

Beschrijving:

Webwinkelcommunity.nl is een platform waarbij een podium beschikbaar wordt gesteld voor e-commerce deskundigen en winkeliers. Ons belangrijkste streven is om zoveel mogelijk ervaringen, services, trends en tips met elkaar te delen. De community is toegankelijk voor iedere webwinkelier of e-commerce professional.
Als community doen we veel meer dan alleen het aanbieden van een platform. We willen graag laten zien dat webwinkelcommunity.nl veel meer te bieden heeft dan je op voorhand zou denken of vermoeden. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan en bij ons gratis forum of word lid van de mastermind groep!

Meer informatie

Aan een aanmelding bij webwinkelcommunity mastermind groep zijn kosten verbonden.  Dit kan door een bedrijfslidmaatschap af te sluiten. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit en onafhankelijkheid voor alle leden blijven waarborgen. Bovendien profiteer je met een abonnement bij webwinkelcommunity van vele extra’s. Zo je krijg toegang tot een aantal tools en cursussen ter waarde van ruim €1203,80.

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: webwinkelcommunity

Datum 12 juni 2019 Patrick