Weisz Security

Weisz Security
Adres
De Sluistocht 5
Postcode
1991 PA
Plaats
Velserbroek
Rubriek(en)

Beschrijving

Welkom

Beveiligers zijn niet meer de boos kijkende mannen die de ingang versperren. Onze beveiligers zijn gastheren en dames waarbij service , gastheerschap, vriendelijkheid en respect hoog in het vaandel staan. Echter waar nodig zullen zij kordaat optreden.

Weisz-Security is een door het Ministerie van Justitie erkende beveiligingsorganisatie die sinds 2009 werkzaam is onder ND 3489 en onder leiding staat van Hielke Weisz die sinds 1998 werkzaam is in de beveiligingsbranche.

De vraag van de klant staat centraal

Weisz-Security hanteert een bedrijfsstrategie waarbij oog voor klantspecifieke behoeften centraal staan. Met een zorgvuldig medewerkersbeleid, kritisch kwaliteitsbeheer en een duidelijke keuze voor kwaliteit boven kwantiteit streeft Weisz-Security naar 100% tevredenheid. Wij werken transparant en met wederzijds vertrouwen.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben meerdere  jaren ervaring , daarnaast werken zij servicegericht, discreet en worden ze gescreend op betrouwbaarheid en integriteit door politie Noord-Holland noord te Alkmaar.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 22 september 2020 Hielke