Werk van Erk

Werk van Erk
Adres
26
Dotterbloem
Postcode
2959 GD
Plaats
Streefkerk

Beschrijving

Jij wilt je als ondernemer bezighouden met jouw bedrijf. Of je nu net gestart bent als ZZP-er of al een aantal jaar bezig bent om je bedrijf op te bouwen. Jouw bedrijf geeft richting aan je passie om daarmee je klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Om dat te kunnen doen wil je tijd hebben om je daar mee bezig te kunnen houden.
Tegelijkertijd ontkom je er niet aan dat je bedrijf ook administratieve aandacht nodig heeft. Je zult je cijfers op orde moeten hebben en goed inzicht in je cijfers geeft je rust en zekerheid om strategische keuzen te maken voor de verdere groei en ontwikkeling van je onderneming.

Je hebt als ondernemer verplichtingen om je administratie en het archief ervan goed te doen, je facturen juist te versturen, je omzetbelasting en inkomstenbelasting, juist en tijdig in te dienen.

Werk van Erk is erin gespecialiseerd om je administratief te ontzorgen, met je mee te denken, je van advies te voorzien en ervoor te zorgen dat jij de ondernemer kunt zijn die zich volledig kan richten op jouw bedrijf.

Als jij je volledige administratie, of delen daarvan lastig vindt dan neem ik jou die zaken graag uit handen. Ik zorg voor een betrouwbare, overzichtelijke en degelijke administratie die voldoet aan de eisen die wet daaraan stelt.

Bij Werk van Erk kun je rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij niet elk contact betaald wordt, maar waar je heldere afspraken maakt en je op een persoonlijke en op maat gemaakte manier de ondersteuning krijgt die bij jouw past.

Send Message

Datum 7 juli 2023 Sander