WerkCentrum Brabant BV

WerkCentrum Brabant BV
Adres
Haagse Beemdweg 28B
Postcode
5706 AH
Plaats
Helmond
Rubriek(en)

Beschrijving

WerkCentrum Brabant BV is een jong, ambitieus bemiddelingsbureau dat zich in beginsel heeft gestort op de bouw- sloop- en asbestwereld maar zich al heel snel breder heeft weten te orïenteren naar interieurverzorging, schoonmaak, techniek en de metaalsector.

Door onze 'platte' en informele bedrijfscultuur en ons kleine team met korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en zijn wij heel gezellig. Door onze nauwe samenwerking met diverse uitzend- detachering- bemiddelings- en payrollbedrijven in Brabant en Limburg weten wij een uitstekende dekking te geven over deze twee provincies en beschikken wij naast alle certificeringen van deze tijd zoals NEN 4400, VCU (Veiligheids Checklist Uitzendorganisaties), ABU / NBBU branche aansluiting ook over een zeer uitgebreid netwerk en database om altijd de juiste persoon te vinden, en vaak tegen de scherpste prijs.

WerkCentrum Brabant BV behandeld uw vacature of aanvraag voor een offerte met de grootst mogelijke zorg en discretie en wij willen u dan ook uitnodigen eens een vacature met ons te delen of ons een offerte te laten uitbrengen voor de payroll van uw personeel. Baat het niet, dan schaadt het niet is hierin ons motto!

De basis van WerkCentrum Brabant BV is enerzijds werkzoekenden (terug) naar de arbeidsmarkt te helpen, en anderzijds vacatures van onze opdrachtgevers snel, effectief en tegen aantrekkelijke tarieven in te vullen. Elke dag weer zetten wij ons voor 100% in om deze basisgedachte niet uit het oog te verliezen en waar te maken wat we zeggen.

Waar 2009 het jaar van recessie en grote werkloosheid was, beloofd 2010 een beter jaar te worden. Door grote financiele input vanuit de regering en het alsnog opstarten van uitgestelde werken ziet het ernaar uit dat er veel vacatures vrij gaan komen. Wij blijven onze diensten aanbieden en helpen mee de economie te herstellen door in de wensen en behoefte van onze opdrachtgevers en kandidaten te bemiddelen. Helpt u ook mee?!

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas