Woodley

Woodley
Adres
Zeelsterstraat 50j
Postcode
5652EL
Plaats
Eindhoven
Rubriek(en)

Beschrijving

Woodley is opgericht in 2014 en wij leveren maatwerk handgemaakte designs van prachtige houtsoorten en staal. Van idee naar werkelijkheid, dat is ons concept en daarmee komt uw idee tot leven via ons.

Maatwerk met een hoogwaardige afwerking, een enthousiaste klant is onze doelstelling.

Onze werkwijze

Wij ontwerpen en maken producten, ontwerpen interieurs en exterieurs en vervaardigen dit in onze werkplaats of bij u thuis. We doen dit vanuit eigen inzicht of volledig op basis van uw wensen. Van (3D) ontwerp tot realisatie houden we alles in eigen beheer. Groot of klein, u kunt voor al uw maatwerk bij ons terecht. Alles wordt handgemaakt, is volledig aan te passen en wordt niet in dezelfde vorm, maat of samenstelling gereproduceerd voor andere klanten. Voor maatwerk doen we niet aan voorraad, elk product is uniek.

De start wordt gemaakt met het eerste contactmoment. Dit kan zijn via email of telefoon, maar ook in een gesprek met elkaar. Na het bespreken van uw wensen en het budget gaan we aan de slag met de 3D tekening. We maken de tekening zo realistisch mogelijk zodat u vooraf kunt zien wat u krijgt. Deze tekening is onderdeel van de offerte en geheel vrijblijvend, uiteraard hopen we op uw opdracht.

Send Message

Datum 5 augustus 2020 Remy