Bakkerij Koenen

Bakkerij Koenen
Adres: Ploenstraat 1
Postcode: 6921 PM
Plaats: Duiven

Beschrijving:

Bakkerij Koenen is al meer dan een eeuw een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869 en sindsdien gevestigd aan de Klapstraat in Westervoort.

Ton en Paul Koenen zijn de 5e generatie in het familiebedrijf en hebben de bakkerij in 1992 overgenomen en verder uitgebouwd tot een middelgroot ambachtelijke bakkerij. in 2004 is er op het Vergun in Westervoort een nieuwe bakkerij gebouwd wat een nieuwe impuls heeft gegeven.

Door de jaren heen is bakkerij Koenen uitgegroeid tot een bloeiende onderneming. In 2005 zijn Ton & Paul Koenen zelfs benoemd tot ‘Ondernemer van het Jaar’ in de gemeente Duiven.

Vanuit de bakkerij worden dagelijks de 5 bakkerswinkels in Westervoort / Duiven Doesburg en Steenderen als diverse supermarkten, instellingen, scholen en collega bakkers voorzien van vers brood en banket. Bakkerij Koenen staat voor professionaliteit, kwaliteit en service.

De vele relaties, veelal tientallen jaren, kunnen dit beamen.

Bakkerij Koenen is aangesloten bij de organisatie Top Bakkers. Middels Top Bakkers wordt er dagelijks vers brood aan de buitenhuishoudelijke markt in de regio geleverd.

Wilt u zakelijk afnemer worden bij Bakkerij Koenen of wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: Bakkerij Koenen

Datum 3 april 2018 René de Haas