AH XL Zaandam

AH XL Zaandam

Vrieschgroenstraat 5
1503 MC Zaandam

AH XL Zaandam Voor de grote boodschappentrip Bij AH XL Zaandam bieden we onze klanten extra veel vers, voordeel en verrassingen. Onze winkel is heel geschikt voor het doen van de grote boodschappen. Dé oplossing voor gezinnen die graag met gemak en v…

Bakker Koning

Bakker Koning

Grote Beer 5/13
1622 ES Hoorn

Bakker Koning is de plek waar u al sinds 1947 de heerlijkste brood- en banketproducten kunt kopen. Op onze website vindt u een overzicht van ons assortiment, onze aanbiedingen en onze locaties. Bakker Koning bakt koninklijk brood en banket! …

Rubriek(en)
Bakkerij Koenen

Bakkerij Koenen

Ploenstraat 1
6921 PM Duiven

Bakkerij Koenen is al meer dan een eeuw een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869 en sindsdien gevestigd aan de Klapstraat in Westervoort. Ton en Paul Koenen zijn de 5e generatie …

Instijl Trouwen & Taart

Instijl Trouwen & Taart

Tolsteegplantsoen 58
3523AR Utrecht

Naast het organiseren van bruiloften en andere evenementen bieden wij ook bruidstaarten en andere gelegenheidstaarten aan. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden met bijkomende kortingen, comfort en gemak. …

JohnMacaron.nl

JohnMacaron.nl

Lokaalspoor
6846GN ArnhemRubriek(en)
Mel en Mo s Cakefactory

Mel en Mo s Cakefactory

Vanillestraat 21
1314 KD Almere

Mel & Mo’s Cackefactory: Bent u opzoek naar een mooie en bijzondere taart? Een super gezellig kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken taarten voor elke gelegenheid. Verjaardag, valentijn, geboorte, babyshower, moederdag, vade…

Rubriek(en)
Tanis Food Tech

Tanis Food Tech

Zuiveringweg 26
8243 PZ Lelystad

Tanis Food Tec brings food automation to your bakery! Het Creëren Van De Beste Op Maat Gemaakte Bakkerijapparatuuroplossingen Voor Uw Producten Als ontwerper en professionele bakkerij leverancier van hoogwaardige continue proceslijnen voor bakkerij, zoet…

Zelfbroodbakken.nl

Zelfbroodbakken.nl

Molenstraat 116

5281 JS Boxtel

Zelf Brood Bakken Wil jij zelf brood bakken in je eigen keuken? Dan ben jij bij Zelfbroodbakken.nl aan het juiste adres! In onze webshop vind je alle bakspullen die jij nodig hebt om het lekkerste brood te bakken. Maar naast het bakken van brood kun je bi…

Rubriek(en)

Datum 3 april 2018 René de Haas
Bakker Koning is de plek waar u al sinds 1947 de heerlijkste brood- en banketproducten kunt kopen. Op onze website vindt u een overzicht van ons assortiment, onze aanbiedingen en onze locaties. Bakker Koning bakt koninklijk brood en banket!

Datum 25 september 2018 bakker

Bakkerij Koenen is al meer dan een eeuw een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869 en sindsdien gevestigd aan de Klapstraat in Westervoort.

Ton en Paul Koenen zijn de 5e generatie in het familiebedrijf en hebben de bakkerij in 1992 overgenomen en verder uitgebouwd tot een middelgroot ambachtelijke bakkerij. in 2004 is er op het Vergun in Westervoort een nieuwe bakkerij gebouwd wat een nieuwe impuls heeft gegeven.

Door de jaren heen is bakkerij Koenen uitgegroeid tot een bloeiende onderneming. In 2005 zijn Ton & Paul Koenen zelfs benoemd tot ‘Ondernemer van het Jaar’ in de gemeente Duiven.

Vanuit de bakkerij worden dagelijks de 5 bakkerswinkels in Westervoort / Duiven Doesburg en Steenderen als diverse supermarkten, instellingen, scholen en collega bakkers voorzien van vers brood en banket. Bakkerij Koenen staat voor professionaliteit, kwaliteit en service.

De vele relaties, veelal tientallen jaren, kunnen dit beamen.

Bakkerij Koenen is aangesloten bij de organisatie Top Bakkers. Middels Top Bakkers wordt er dagelijks vers brood aan de buitenhuishoudelijke markt in de regio geleverd.

Wilt u zakelijk afnemer worden bij Bakkerij Koenen of wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Naast het organiseren van bruiloften en andere evenementen bieden wij ook bruidstaarten en andere gelegenheidstaarten aan.

Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden met bijkomende kortingen, comfort en gemak.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 15 februari 2020 J

Mel & Mo’s Cackefactory:

Bent u opzoek naar een mooie en bijzondere taart?

Een super gezellig kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken taarten voor elke gelegenheid. Verjaardag, valentijn, geboorte, babyshower, moederdag, vaderdag, huwelijk. Je kan het zo gek niet bedenken.

Er is altijd wel een reden voor een heerlijke taart. Al onze taarten worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek.

De winkel:

Naast onze handgemaakte taarten en cupcakes bieden wij ook diverse benodigdheden aan om zelf ook van die mooie taarten te kunnen maken. In onze winkel vindt u onder andere de merken funcakes, zeelandia, wilton en PME.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel.

WorkshopsZelf de mooiste taart maken? Of wilt u liever creatief cupcakes leren maken?

Dan bieden wij de leukste workshops aan in onze winkel in Almere. U leert tijdens onze workshops al uw creativiteit om te zetten in de mooiste taart of cupcake.

Wat heeft onze winkel nog meer te bieden- Onvergetelijke kinderfeestjes- Leuke activiteiten voor de kids in en buiten de schoolvakanties-

U kunt bij ons ook terecht voor een print op icing of ouwel. €5,- voor icing en €2,75 op ouwel.- Feestartikelen- Snoepgoed (denk hierbij aan trakteren op school)

Datum 3 april 2018 Cakefactory
Tanis Food Tec brings food automation to your bakery!

Het Creëren Van De Beste Op Maat Gemaakte Bakkerijapparatuuroplossingen Voor Uw Producten

Als ontwerper en professionele bakkerij leverancier van hoogwaardige continue proceslijnen voor bakkerij, zoetwaren en zuivelproducten, kunnen wij uw bedrijf helpen succesvoller te worden. Wij hebben 25 jaar wereldwijde expertise in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen rekening houdend met economische aspecten, hygiënisch ontwerp en een optimale procesbeheersing van uw producten.

Datum 20 maart 2020 Tanis
Zelf Brood Bakken Wil jij zelf brood bakken in je eigen keuken? Dan ben jij bij Zelfbroodbakken.nl aan het juiste adres! In onze webshop vind je alle bakspullen die jij nodig hebt om het lekkerste brood te bakken. Maar naast het bakken van brood kun je bij ons ook nog voor vele andere heerlijke gebakjes terecht! Tarwebloem, diverse meelsoorten en meer In onze webshop kun je alles terugvinden wat je maar nodig hebt om je keuken om te toveren naar een ware bakkerij. Zo bestaat ons assortiment uit verschillende soorten meel, bloem én nog veel meer. Denk ook aan de bakbenodigdheden, zoals een aluminium bak om een heerlijke cake in te bakken, of juist aan broodzakken waar jij je heerlijk zelf gebakken brood in kunt bewaren. Neem een kijkje in onze shop en maak kennis met de vérste producten die rechtstreeks uit onze watermolen komen!

Datum 11 februari 2022 Oran