Foot First Podotherapie Eindhoven

Foot First Podotherapie Eindhoven
Adres
Stratumsedijk 65H
Postcode
5611NC
Plaats
Eindhoven

Beschrijving

Foot First is de beste keuze voor podotherapie in Eindhoven. Met onze ruime therapeutische ervaring zullen we de oorzaak van uw klacht achterhalen, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Onze ervaren podotherapeut biedt hoogwaardige behandelingen voorkomen en advies voor alle voet- en enkelproblemen. Of u nu last heeft van hielspoor, een sportblessure of gewoon van lastige voeten, heeft u voet-, knie-, heup- of rugklachten, wij zijn hier om u te helpen.

Onze podotherapie praktijk is in Eindhoven en is uitgerust met de nieuwste technologie en biedt een breed scala aan diensten, van orthopedische zolen en Sportpodotherapie tot Manuele Therapie en Acupunctuur. Onze podotherapeut werkt samen met andere medische specialisten om de beste behandeling voor u te garanderen.

Onze missie is om uw voetproblemen op te lossen en u te helpen een gezonde en actieve levensstijl te behouden. Heeft u een voetprobleem? Onze podotherapeut staat klaar voor u om uw  voetprobleem te verhelpen. Maak vandaag nog een afspraak met onze podotherapeut in Eindhoven.

Send Message

Datum 2 maart 2023 Alper