Even met FLAKK VAK

Even met FLAKK VAK

Schoolstraat 28
3241 CT Middelharnis

We zijn een  logeer/gezinshuis  waar we met liefde en respect met elkaar omgaan, de richtlijnen volgens de Bijbel. Daarom is iedereen welkom, uit alle religies en opvattingen!!! mits je onze regels ook respecteert, zoals bidden voor het eten, lezen uit…

Every Step VoetReflexZone Therapie

Franseweg 14
5469 DZ Erp

Every Step | VoetReflexZone Therapie Praktijk voor reflexologie of reflexzonetherapie Reflexologie of ook vaak reflexzonetherapie genoemd is een natuurgeneeswijze, die al duizenden jaren door de Chinezen, Indianen, en Egyptenaren werd toegepast. Deze holi…

loco – logopedie

Sophiastraat 33
4811EH Breda

Gespecialiseerde hulp bij problemen op gebied van taal-, spraak-, stem- en ademtechniek. Loco logopedie Breda helpt kinderen en volwassenen met taal- en spraakproblemen. Beroepsgroepen zoals: leerkrachten en docenten, zangers, acteurs, managers, telefonis…

Praktijk Samen Deelen

Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

Praktijk Samen Deelen biedt orthopedagogische begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders. …

Stichting A en B

Stichting A en B

Merkebuorren 90
9241 GH Wijnjewoude

Stichting A & B is gespecialiseerd in het begeleiden en opvangen van kinderen en jongeren met een beperking. Dit kunnen kinderen/jongeren met een verschillende beperkingen zijn; zowel verstandelijk, en/of gedragsmatig, en/of psychiatrisch. Centraal …

YOUMII Gedragstherapie

YOUMII Gedragstherapie

Hoogstraatseweg 64
2990 Loenhout, Belgium

YOUMII ontwikkelde een verfijnde versie van de cognitieve gedragstherapie. Hiermee kunnen we negatieve gedragspatronen benoemen, confronteren en overwinnen. Tijdens onze therapie leren we deze patronen voorspellen, zodat u ze kan vermijden in de toekomst…

Datum 3 april 2018 René de Haas

Every Step | VoetReflexZone Therapie

Praktijk voor reflexologie of reflexzonetherapie

Reflexologie of ook vaak reflexzonetherapie genoemd is een natuurgeneeswijze, die al duizenden jaren door de Chinezen, Indianen, en Egyptenaren werd toegepast.

Deze holistische therapie gaat uit van het principe dat op de voeten, handen en oren reflexgebieden zijn, die corresponderen met organen, klieren en andere delen van het lichaam.

Door deze reflexgebieden te behandelen met een bepaalde druktechniek met duim en vingers, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderd. Het lichaam komt weer in balans!

De resultaten van een behandeling zijn een verbeterde doorbloeding van het lichaam en een verbeterde afvoer van afvalstoffen. Door de verbeterde doorbloeding wordt het lichaam beter voorzien van zuurstof en kan het voedingsstoffen beter opnemen.

Voor wie?

Reflexologie is geschikt voor iedereen:

 • van jong tot oud (ook bij baby´s)
 • bij acute of chronische klachten
 • lichamelijke, hormonale of psychische klachten
 • ook alle gezonde mensen die in balans willen blijven.

Reflexologie is geschikt voor iedereen.

Reflexologie of Reflexzone therapie is geschikt voor iedereen; van jong tot oud. Een behandeling werkt ontspannend, waardoor u zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans komt. Reflexologie is ook uitstekend als preventieve behandeling te gebruiken. Het kan zonder problemen naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast.

Enkele voorbeelden van te behandelen klachten zijn:

 • Hoofdpijn of migraine
 • Rugpijn of nekpijn of andere pijn in de bewegingsapparaat
 • Onstekingen
 • Slaapproblemen
 • Gewrichtsklachten
 • Burn-out
 • Opvliegers of andere overgangsklachten
 • PMS klachten
 • Maag-darm klachten
 • Concentratie problemen
 • En zoveel meer

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 Reisorakel

Gespecialiseerde hulp bij problemen op gebied van taal-, spraak-, stem- en ademtechniek.

Loco logopedie Breda helpt kinderen en volwassenen met taal- en spraakproblemen. Beroepsgroepen zoals: leerkrachten en docenten, zangers, acteurs, managers, telefonistes, callcenter medewerkers, instructeurs, trainers, dansdocenten, transgenders, presentatoren, koren, journalisten, p&o medewerkers, studenten en andere toekomstige stemprofessionals.

Loco logopedie Breda helpt met hese stem, schorre stem, te zachte stem hebben, moe worden van het praten, geforceerd praten, van achteruit de keel spreken, wegvallen van de stem tijdens het spreken, afonie, kraakjes in de stem, te hard praten, globusgevoel, tweestemmigheid, diplofonie, veel kuchen, keelschrapen alvorens te kunnen spreken, moeite met spreken in omgevingslawaai, afname van kwaliteit van de stem gedurende de dag. Binnensmonds spreken, slissen, lispelen, verkeerde uitspraak van bepaalde klanken, inslikken van klanken, inslikken van letters, nasaal spreken, te hoog spreektempo, spreekangst, ademen door de mond, open mond, slappe lipspieren , slappe tongspieren, duimzuigen, zuigen op vingers, zuigen op lippen, zuigen op tong, vloeiendheid in spreken, onlogisch spreekritme, haperend spreken, spreken met herhalingen van woorddelen of woorden, chaotisch spreken, hoge ademhaling, ademhappen, benauwdheid, te kort aan adem, oppervlakkig ademen, hoorbaar inademen, spreken op inademing, te weinig adem voor het uitspreken van de zin, onlogisch adempatroon. Woordvindingsproblemen, onlogische zinnen, spreken van de hak op de tak, moeite met logisch redeneren, problemen met begrijpen van opdrachten, kleine woordenschat, tweetaligheid, slechthorend, luid spreken, vragen naar herhaling van de vraag of opdracht, gericht op het mondbeeld van de spreker, onnauwkeurig gaan spreken….. Mensen met medische klachten zoals: afasie, bells palsy, spierziekten, dysfagie, dysartrie, verbale apraxie, adem- en stem problemen.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Praktijk Samen Deelen biedt orthopedagogische begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Stichting A & B is gespecialiseerd in het begeleiden en opvangen van kinderen en jongeren met een beperking.

Dit kunnen kinderen/jongeren met een verschillende beperkingen zijn; zowel verstandelijk, en/of gedragsmatig, en/of psychiatrisch.

Centraal staat echter dat elke kind/jongere individueel wordt behandeld aan de hand van zijn of haar mogelijkheden.

Wij bieden o.a:

 

 • Tijdelijk verblijf
 • Logeerhuis
 • Dagopvang
 • Dagbesteding voor jongeren die buiten het werkcircuit vallen.
Ook zijn wij op zoek naar eenvoudige werkzaamheden voor de dagbesteding in de vorm van ’tafel’ werkzaamheden.
Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas
YOUMII ontwikkelde een verfijnde versie van de cognitieve gedragstherapie. Hiermee kunnen we negatieve gedragspatronen benoemen, confronteren en overwinnen. Tijdens onze therapie leren we deze patronen voorspellen, zodat u ze kan vermijden in de toekomst. YOUMII staat voor een totaal-aanpak: sessies met een therapeut gecombineerd met oefeningen thuis. Zo werken we op uw tempo en boeken we snel resultaat.

Datum 10 mei 2021 Tom