Max Frank Nederland BV

Max Frank Nederland BV
Adres:
Postbus 81
Postcode:
5530 AB
Plaats:
Bladel

Beschrijving:

Max Frank biedt al meer dan 50 jaar kennis en kwaliteit van het hoogste niveau voor de staalbetonbouw; een compleet productenpakket, een snelle logistiek en uiteraard een optimale service. Geen project is voor ons te klein en als dochter van het familiebedrijf Max Frank GmbH & Co KG met eigen productiebedrijven en 12 dochterbedrijven op 5 continenten, is ook geen project voor ons te groot.

Sedert 2008 is de Max Frank Groep door Max Frank Nederland in Bladel direct vertegenwoordigd op de Nederlandse markt. In die korte periode weerspiegelt de verrassend snelle groei van het bedrijf, dat het besluit een eigen vestiging te openen een goede beslissing is geweest.

Max Frank is de uitvinder van de afstandhouders van vezelbeton en nog steeds zijn wij dé expert als het gaat om vezelbetonproducten. Maar ook wordt al meer dan 50 jaar gestreefd naar nieuwe, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de staalbetonbouw. Elke dag werken wij aan de verbetering van bestaande producten. Of het gaat om bekistingstechniek, wapeningstechniek, afdichtingen of bouwakoestiek, Max Frank garandeert u de beste oplossingen die vaak door eigen R&D zijn gerealiseerd.

Als familiebedrijf koesteren wij al 50 jaar traditionele waarden en hoge kwaliteitsnormen. Onze producten worden ondersteund door een loyale en vakkundige binnen- en buitendienst. Zij adviseert u graag op technisch gebied en, indien nodig, kan zij op steun rekenen van een groot aantal technische Max Frank-specialisten in binnen- en buitenland.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 april 2018 René de Haas