123 Betonvloer

123 Betonvloer

P.C. Duijvesteijnstraat 2
2291 RV Wateringen

Beton leveren, beton storten,  betonvloer vlinderen en meer 123 Betonvloer is gespecialiseerd in het leveren, storten en vlinderen van betonvloeren. Zowel binnen als buiten. Woonbeton, betonvloer terras of printbeton oprit? Wij realiseren het graag! Een …

Beton Direkt Logo

Beton Direkt

Madame Curieweg 8
8501 XC Joure

Beton Direkt – Beton bestellen? Binnen twee dagen ons voordelige beton besteld en geleverd op het door u gewenste afleveradres. Zelf beton storten? Bij ons kunt u zowel zakelijk als particulier bestellen en dat 24 uur per dag. Vragen? Wij zijn overdag, in…

Rubriek(en)
F.r sloopwerken en betonbewerking

F.r sloopwerken en betonbewerking

Nassaustraat 27
2405 DZ Alpehn aan de rijnMax Frank Nederland BV

Max Frank Nederland BV

Postbus 81
5530 AB Bladel

Max Frank biedt al meer dan 50 jaar kennis en kwaliteit van het hoogste niveau voor de staalbetonbouw; een compleet productenpakket, een snelle logistiek en uiteraard een optimale service. Geen project is voor ons te klein en als dochter van het familiebe…

Spaan Betonboringen Arnhem

Brinkenhofsestraat 45
6831 AB Arnhem

Bent u geïnteresseerd in onze diensten met betrekking tot boren en zagen in beton, steen en asfalt of bent u op zoek naar montage werkzaamheden, het voorbewerken of afwerken van betonvloeren, dan kunt u onmiddellijk contact met ons opnemen. Al onze werkz…

Stado betonboringen en timmerwerken bv

Stado betonboringen en timmerwerken bv

Alida buitendijkerf 9
1705 NH HeerhugowaardStapelbetonblokken.nl

Stapelbetonblokken.nl

Groenweg 7
4161 BJ Heukelum

Stapelbetonblokken is al sinds 2007 gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van megablokken en betonplaten. Bij Stapelbetonblokken vindt u een ruim en veelzijdig assortiment aan betonblokken en betonplaten, waarvan wij een groot deel standaard op voorr…

Rubriek(en)
Vbf betonstaalvlechtwerken

Vbf betonstaalvlechtwerken

Weegje 9
1316 KN AlmereDatum 26 april 2022 Roeland
Beton Direkt – Beton bestellen? Binnen twee dagen ons voordelige beton besteld en geleverd op het door u gewenste afleveradres. Zelf beton storten? Bij ons kunt u zowel zakelijk als particulier bestellen en dat 24 uur per dag. Vragen? Wij zijn overdag, in de avond en zelfs in het weekend voor u bereikbaar!

Datum 18 juni 2020 johan

Datum 3 april 2018 René de Haas

Max Frank biedt al meer dan 50 jaar kennis en kwaliteit van het hoogste niveau voor de staalbetonbouw; een compleet productenpakket, een snelle logistiek en uiteraard een optimale service. Geen project is voor ons te klein en als dochter van het familiebedrijf Max Frank GmbH & Co KG met eigen productiebedrijven en 12 dochterbedrijven op 5 continenten, is ook geen project voor ons te groot.

Sedert 2008 is de Max Frank Groep door Max Frank Nederland in Bladel direct vertegenwoordigd op de Nederlandse markt. In die korte periode weerspiegelt de verrassend snelle groei van het bedrijf, dat het besluit een eigen vestiging te openen een goede beslissing is geweest.

Max Frank is de uitvinder van de afstandhouders van vezelbeton en nog steeds zijn wij dé expert als het gaat om vezelbetonproducten. Maar ook wordt al meer dan 50 jaar gestreefd naar nieuwe, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de staalbetonbouw. Elke dag werken wij aan de verbetering van bestaande producten. Of het gaat om bekistingstechniek, wapeningstechniek, afdichtingen of bouwakoestiek, Max Frank garandeert u de beste oplossingen die vaak door eigen R&D zijn gerealiseerd.

Als familiebedrijf koesteren wij al 50 jaar traditionele waarden en hoge kwaliteitsnormen. Onze producten worden ondersteund door een loyale en vakkundige binnen- en buitendienst. Zij adviseert u graag op technisch gebied en, indien nodig, kan zij op steun rekenen van een groot aantal technische Max Frank-specialisten in binnen- en buitenland.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Bent u geïnteresseerd in onze diensten met betrekking tot boren en zagen in beton, steen en asfalt of bent u op zoek naar montage werkzaamheden, het voorbewerken of afwerken van betonvloeren, dan kunt u onmiddellijk contact met ons opnemen.


Al onze werkzaamheden voeren wij uit voor zowel bedrijven als particulieren. Deze activiteiten verrichten wij voor opdrachtgevers in heel Nederland. Door onze brede en vakkundige dienstverlening, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel Nederland op het gebied van boren en zagen.


Als specialist in boor en zaagwerkzaamheden met diamant werken wij altijd vakkundig en klantgericht. Naast onze specialisaties kunt u bij onze organisatie ook terecht voor talloze andere activiteiten op het gebied van het bewerken van beton.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas
Stapelbetonblokken is al sinds 2007 gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van megablokken en betonplaten. Bij Stapelbetonblokken vindt u een ruim en veelzijdig assortiment aan betonblokken en betonplaten, waarvan wij een groot deel standaard op voorraad hebben. Zo kunt u snel werk maken van uw project! Weet u niet exact welke betonmaterialen geschikt zijn voor uw wand of erfverharding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de juiste materialen voor uw constructie!

Datum 28 oktober 2021 Leo

Datum 3 april 2018 René de Haas