Ridix.nl

Ridix.nl
Adres:
Pleinweg 238 d
Postcode:
3083EZ
Plaats:
Rotterdam

Beschrijving:

Uniek in Nederland: de eerste 3d printer winkel opent zijn deuren in Rotterdam

Het is zover ! De eerste 3d printer winkel is een feit. Ridix is niet alleen een online webshop maar heeft ook een fysieke winkel waar je terecht kan voor je 3d printer en filament.

Als eerste in Nederland opent RIDIX een winkel voor 3d printers en toebehoren. En nee, geen lange wachttijden van 2 tot 4 weken maar alles direct uit voorraad leverbaar. Denk je er al langer over na om een 3d printer aan te schaffen maar wil je eerst wel een zien wat deze echt kan ? Dan is dit je kans. In onze winkel kan je de 3d printer van dichtbij aan het werk zien. Deze unieke ervaring zal je overtuigen om een 3d printer aan te schaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer je eigen ontwerpen en print ze uit in het materiaal en kleur naar je keuze.

Naast de 3d printer kan je bij RIDIX ook terecht voor verschillende soorten filament. De meest gangbare filaments zijn PLA en ABS. Maar natuurlijk is er meer keuze zoals wood en sandstone. De kleurkeuze is eindeloos, alle kleuren van de regenboog zijn te koop maar ook transparant behoort tot de mogelijkheid.

Wil je het voor de aanschaf eerst een keertje proberen ? Dat kan natuurlijk ook. Bij RIDIX kan je ook tegen betaling een 3d printer huren.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 april 2018 René de Haas