Clover Jean Entertainment

Clover Jean Entertainment

Nieuwe Leliestraat 38
1015ST Amsterdam

Zangeres – comedienne – presentatrice – BABs voor een dag – blogger. Jazz,- Soul,- en Gospelmuziek. …

Ingenieursbureau Feikens

Ingenieursbureau Feikens

Weddermarke 1
9698 AX Wedde

Ingenieursbureau Feikens is uw onafhankelijke ontwerper, bouwkundige tekenaar en adviseur op het gebied van alles wat te maken heeft met het aanvragen van een bouwvergunning. In tegenstelling tot andere bureaus bieden wij een totaalpakket aan. Het proces…

Reinoud bekkema tekenstudio

Reinoud bekkema tekenstudio

Hongerige wolf 6
9684 TJ FinsterwoldeRidix.nl

Ridix.nl

Pleinweg 238 d
3083EZ Rotterdam

Uniek in Nederland: de eerste 3d printer winkel opent zijn deuren in Rotterdam Het is zover ! De eerste 3d printer winkel is een feit. Ridix is niet alleen een online webshop maar heeft ook een fysieke winkel waar je terecht kan voor je 3d printer en fila…

Datum 3 april 2018 René de Haas

Zangeres – comedienne – presentatrice – BABs voor een dag – blogger. Jazz,- Soul,- en Gospelmuziek.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Ingenieursbureau Feikens is uw onafhankelijke ontwerper, bouwkundige tekenaar en adviseur op het gebied van alles wat te maken heeft met het aanvragen van een bouwvergunning. In tegenstelling tot andere bureaus bieden wij een totaalpakket aan.

Het proces van aanvragen van een bouwvergunning wordt altijd ontleed in een aantal fases. Het vertalen van uw wensen in een compleet schetsontwerp (fase 1), het maken van de bestektekeningen en het uitvoeren van controles t.b.v. het Bouwbesluit (fase 2) en tenslotte de controle op de uitvoering op de bouw.

Natuurlijk zijn wij ook bereid een al bestaand ontwerp uit te werken tot een volledige bouwaanvraag.

Omdat Ingenieursbureau Feikens een totaal pakket kan leveren en alle facetten omtrent een aanvraag bouwvergunning kan verzorgen, scheelt dit enorm veel tijd. Tevens is het bureau gespecialiseerd in 3D en kunnen er 3D impressies worden aangeleverd voor het bepalen van een bepaalde sfeer van het interieur en exterieur van uw nieuwe woning.

Ingenieursbureau Feikens is gespecialiseerd in woningbouw en kleine utiliteit.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende eerste afspraak, om uw plannen door te spreken. Of bezoekt u voor meer informatie onze eigen website

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Uniek in Nederland: de eerste 3d printer winkel opent zijn deuren in Rotterdam

Het is zover ! De eerste 3d printer winkel is een feit. Ridix is niet alleen een online webshop maar heeft ook een fysieke winkel waar je terecht kan voor je 3d printer en filament.

Als eerste in Nederland opent RIDIX een winkel voor 3d printers en toebehoren. En nee, geen lange wachttijden van 2 tot 4 weken maar alles direct uit voorraad leverbaar. Denk je er al langer over na om een 3d printer aan te schaffen maar wil je eerst wel een zien wat deze echt kan ? Dan is dit je kans. In onze winkel kan je de 3d printer van dichtbij aan het werk zien. Deze unieke ervaring zal je overtuigen om een 3d printer aan te schaffen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer je eigen ontwerpen en print ze uit in het materiaal en kleur naar je keuze.

Naast de 3d printer kan je bij RIDIX ook terecht voor verschillende soorten filament. De meest gangbare filaments zijn PLA en ABS. Maar natuurlijk is er meer keuze zoals wood en sandstone. De kleurkeuze is eindeloos, alle kleuren van de regenboog zijn te koop maar ook transparant behoort tot de mogelijkheid.

Wil je het voor de aanschaf eerst een keertje proberen ? Dat kan natuurlijk ook. Bij RIDIX kan je ook tegen betaling een 3d printer huren.

Datum 3 april 2018 René de Haas