ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Ros&Berg-Vastgoed-Onderhoud
Adres
Steenovenweg 5
Postcode
5708 HN
Plaats
Helmond

Beschrijving

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé expert in verschillende werkzaamheden aan gevels en daken, zoals gevelreiniging, dakreiniging, renovatie van goten en meer. Met 25 jaar ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. We garanderen een keurige en snelle uitvoering van alle werkzaamheden aan uw dak of gevel dankzij onze uitgebreide ervaring en deskundige medewerkers.

Daarnaast hechten we bij ROS&BERG veel waarde aan persoonlijke en transparante communicatie met onze klanten. Voordat onze medewerkers beginnen met de werkzaamheden aan uw dak of gevel, zullen we in detail uitleggen wat we gaan doen en waarom. Op deze manier bent u altijd op de hoogte en vermijden we onverwachte verrassingen.

Bovendien blijven we tijdens en na de werkzaamheden met u in contact en beantwoorden we graag uw vragen. Ook zullen we in de jaren na de uitvoering van de werkzaamheden periodiek contact met u opnemen om te controleren hoe uw dak of gevel ervoor staat. Op deze manier kunnen we tijdig ingrijpen bij eventuele toekomstige problemen.

Send Message

Datum 21 maart 2023 Yip