Aannemingsbedrijf Allard

Aannemingsbedrijf Allard

Gerrit van der Veenstraat 66
1077 EH Amsterdam

Allard is de all-in specialist in renovatie, verbouw en uitbouw van woningen en bedrijfspanden. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring en nauwe samenwerking mer gespecialiseerde onderaannemers, kunnen we de meest uiteenlopende bouwkundige en onderhoudswer…

B&j gevelrestauratie

B&j gevelrestauratie

Vijverstraat 16
9514 AW GasselternijveenDe Koempel

De Koempel

Italielaan
6414TT HeerlenEcoTec Gevelliften B.V.

Rondweg 17a
8091 XA WezepRubriek(en)
H. van der zande

H. van der zande

Woolderweg 14
7622 JV Borne

Voegwerk, renovatie, gevelonderhoud …

Kleijn Coatings

Kleijn Coatings

nicoline swygmanstraat 77
4822VD Breda

Wij zijn de specialist op het gebied van unieke en probleemoplossende coatings. Een gespecialiseerd bedrijf dat hoogwaardige coatings levert voor zowel de particulier als voor de renovatie-, industrie- en bouw sector. Kleijn Coatings heeft meerdere unieke…

Palu dak en gevelservice

Palu dak en gevelservice

Plein 40-45 4
7002DD Doetinchem

Palu dak- en gevelservice is een ervaren bedrijf dat in heel het land werkzaam is. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van daken en gevels. Maar u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en renovatie aan uw dak of gevel. Daarnaast hebben wij ook een …

Siesling Logo

Siesling B.V.

Burgemeester J.G. Legroweg 66
9761 TD Eelde

Siesling – een professionele hoogwerker huren kan bij ons snel en eenvoudig. Als verhuurbedrijf bieden wij hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes, korfbelasting, breedtes en overige specificaties. Zo verhuren wij onder meer hoogwerkers met werkhoogte…

Rubriek(en)

Datum 25 juni 2022 skok
Allard is de all-in specialist in renovatie, verbouw en uitbouw van woningen en bedrijfspanden. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring en nauwe samenwerking mer gespecialiseerde onderaannemers, kunnen we de meest uiteenlopende bouwkundige en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om een monumentaal object of nieuwbouwpand, Allard zorgt er voor dat uw leefruimten voldoen aan uw huidige en toekomstige eisen rond veiligheid, kwaliteit en comfort.

Verbouw interieur
vloeren, wanden, plafonds
installatie keukens
verbouwing badkamer
stukadoorwerkzaamheden, schilder-en tegelwerkzaamheden
timmerwerk( vloeren, trappen,deuren)
aanleg technische installaties(CV,water,elektra)
loodgieterswerk inclusief zinkwerk( nieuw en herstel)
 
Renovatie exterieur
gevelreiniging en herstel
stuc-en schilderwerkzaamheden buiten
renovatie kozijnen en deuren( hout en kunststof)
glasherstel en plaatsing dubbel- en enkelglas
dak(herstel)werkzaamheden(alle type daken)
 
Kleinschalige nieuwbouw
uitbouw keukens, kamers, en kantoren(m.n. achterzijde)
bouw dakkapellen, erkers, serres, dakramen
(ver)bouw garages, schuren, tuinhuizen

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 17 maart 2020 maick

Datum 15 februari 2021 Eco
Voegwerk, renovatie, gevelonderhoud

Datum 3 april 2018 René de Haas

Wij zijn de specialist op het gebied van unieke en probleemoplossende coatings. Een gespecialiseerd bedrijf dat hoogwaardige coatings levert voor zowel de particulier als voor de renovatie-, industrie- en bouw sector.

Kleijn Coatings heeft meerdere unieke probleemoplossende coatings in het assortiment. Deze coatings hebben verschillende eigenschappen. Zo zijn er dakcoatings voor het renoveren van daken ook wel vloeibare dakbedekking, vloercoatings voor zowel particulieren als bedrijfsvloeren, water dichtende coatings, energie sparende coatings, zwembad coatings, impregnerende coatings en coatings die specifieke problemen verhelpen zoals negatieve druk in kelders en isolatie bij extreem hoge temperaturen. Kleijn Coatings biedt deze coatings in dienstvorm aan. De coatings zijn nieuw in de markt door de unieke samenstelling van eigenschappen en zijn daardoor probleemoplossend binnen renovatie en nieuwbouw projecten.

Kleijn Coatings richt zich met deze unieke probleemoplossende coatings op verschillende soorten renovatie en nieuwbouw projecten in zowel de particulieren als de zakelijke markt. Voor beide markten hebben de coatings een toegevoegde waarde. Het lost bestaande problemen bij renovaties en nieuwbouw op en er bestaan nog geen soortgelijke producten. Het bedrijf beschikt over gecertificeerd personeel op het gebied van deze coatings. De coatings kunnen op alle soorten ondergronden worden toegepast en is daardoor veelzijdig in aanbreng.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Palu dak- en gevelservice is een ervaren bedrijf dat in heel het land werkzaam is. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van daken en gevels. Maar u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en renovatie aan uw dak of gevel. Daarnaast hebben wij ook een noodservice voor stormschades en lekkages. Onze noodservice is 24/7 bereikbaar.

Datum 21 juni 2022 Patrick
Siesling – een professionele hoogwerker huren kan bij ons snel en eenvoudig. Als verhuurbedrijf bieden wij hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes, korfbelasting, breedtes en overige specificaties. Zo verhuren wij onder meer hoogwerkers met werkhoogtes van 14, 19, 30 en 50 meter. Onze hoogwerkers worden dagelijks gebruikt voor diverse installatie-, onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Bovendien zijn wij naast hoogwerker verhuur ook expert op het gebied van specialistische reiniging. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor een industriële reiniging, voegherstel en de reiniging en renovatie van gevels. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust, of kom bij ons langs!

Datum 30 juni 2020 simon