Armada Mobility B.V.

Groningenhaven 2
3433PE Nieuwegein

Van multifunctionele abri’s met een verhoogd veiligheidsgevoel, duurzaam straatmeubilair en functionele fietsparkeersystemen tot effectieve bewegwijzering, halte informatiesystemen en technische oplossingen in de openbare infra. Armada Mobility heeft ee…

EBO van Weel b.v.

EBO van Weel b.v.

Achterdijk 49
3161EB Rhoon

Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens, carrosserieën en verkeerssystemen. Aanhangwagens: EBO van Weel specialiseert zich op speciaalbouw en hoogwaardige kwaliteit aanhangwagens. Tevens wordt ook de service voor onderhoud van aanhangwagens …

Fides group

Fides group

Impact 37
6921 RZ DuivenHad? B.V.

Had? B.V.

Jagtlustkade 15
2171 AG Sassenheim

Introductie Hadé B.V. Over ons Industriële Automatisering Hadé B.V. uit Sassenheim is uw partner voor het bewerken van RVS, staal, aluminium en diverse soorten kunststoffen. Hadé B.V. is een bedrijf dat alles voor u kan betekenen op het gebied van co…

Pan Oston Co-Creators

Praamstraat 15
8102 HM Raalte

Pan Oston Co-Creators brengt met onze designers en engineers nieuwe ideeën tot leven.  Als industrieel ontwerpbureau Pan Oston beschikt over de volledige keten van industrieel ontwerp, CAD engineering in Solid Works, Metaalbewerking, Poeder Coaten, Asse…

Pan Oston Retail

Praamstraat 15
8102 HM Raalte

Pan Oston Retail is checkout en kassameubel specialist. Wij ontwerpen verschillende kassameubelen zoals bandkassa’s, counters en express checkouts. Met veel passie en enthousiasme zoeken wij naar realistische oplossingen.  Reeds 40 jaar ervaring in metaa…

Vasco Fulfilment B.V.

Twijnstraweg 15
2941 BW Lekkerkerk

Vasco Fulfilment verzorgt ook uw ECOMMERCE LOGISTIEK Zelf je bestellingen blijven inpakken en verzenden? Óf je webwinkel logistiek uitbesteden? Als je steeds meer neigt naar de tweede optie maken we graag een afspraak met je. Want een vlekkeloos logistie…

Z-tech

Kleibultweg 69
7575 BW Oldenzaal

Z-tech is gespecialiseerd in assemblage technieken om uw interne processen te automatiseren. …

Datum 12 november 2020 Armada

Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens, carrosserieën en verkeerssystemen.

Aanhangwagens: EBO van Weel specialiseert zich op speciaalbouw en hoogwaardige kwaliteit aanhangwagens. Tevens wordt ook de service voor onderhoud van aanhangwagens aangeboden. EBO van Weel maakt open aanhangwagens, gesloten aanhangwagen, kipper aanhangwagens en schamelwagens.

Carrosserie: de vrachtwagencarrosserie wordt veelal door eigen elk bedrijf op haar eigen manier toegepast. EBO van Weel speelt hierop in door de klant nauw te betrekken bij het ontwerp proces. Gecondioneerde carrosserien, open carrosserien en gesloten carrosserien zijn de speerpunten waar EBO van Weel de focus op legt.

Verkeerssystemen: in 1973 ontstond de eerste samenwerking met Rijkswaterstaat, waaruit de eerste Actiewagen voortvloeide. Tegenwoordig naast moderne hardware ook moderne software om de verkeerssystemen optimaal te laten presteren. Bij producten kunt u denken aan aan actiewagens, tekstwagens, botsabsorbers en pijlwagens.

Zie onze website: www.ebovanweel.com

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Introductie Hadé B.V.

Over ons

Industriële Automatisering Hadé B.V. uit Sassenheim is uw partner voor het bewerken van RVS, staal, aluminium en diverse soorten kunststoffen.

Hadé B.V. is een bedrijf dat alles voor u kan betekenen op het gebied van conventionele en CNC-gestuurde metaalbewerking.

Metaalbewerking

Lassen – frezen – draaien – kotteren

Wij hebben de beschikking over een CNC-gestuurde Hurco freesmachine waarmee wij eenvoudig grote series producten kunnen frezen en boren.

Lassen

Het is mogelijk verschillende soorten materiaal te laten lassen waaronder RVS-316, -304, -308 maar ook allerlei soorten staal. Dit alles kan met procedures zoals TIG, MIG/MAG en elektrisch. Zelfs lassen met een lasrobot behoort tot de mogelijkheden.

Offerte

Nieuwsgierig naar onze scherpe tarieven voor lassen, frezen, draaien of kotteren? Of diverse werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische besturingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan per e-mail.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Pan Oston Co-Creators brengt met onze designers en engineers nieuwe ideeën tot leven.  Als industrieel ontwerpbureau Pan Oston beschikt over de volledige keten van industrieel ontwerp, CAD engineering in Solid Works, Metaalbewerking, Poeder Coaten, Assemblage tot en met Installatie en onderhoud.

Onze diensten bestaan uit product design, slim engineeren en productontwikkeling.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Pan Oston Retail is checkout en kassameubel specialist. Wij ontwerpen verschillende kassameubelen zoals bandkassa’s, counters en express checkouts. Met veel passie en enthousiasme zoeken wij naar realistische oplossingen. 

Reeds 40 jaar ervaring in metaal maken wij concepten tastbaar. Daarnaast verzorgt Pan Oston ook de service en onderhoud van kassa’s. Met name storingen aan kassa loopbanden etc. zijn door ons eenvoudig op te lossen.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Vasco Fulfilment verzorgt ook uw ECOMMERCE LOGISTIEK Zelf je bestellingen blijven inpakken en verzenden? Óf je webwinkel logistiek uitbesteden? Als je steeds meer neigt naar de tweede optie maken we graag een afspraak met je. Want een vlekkeloos logistiek proces verzorgen, dat is waar wij goed in zijn. Is logistiek het belangrijkste onderdeel van je webshop? Of is dit juist (online) marketing, het productaanbod of productontwikkeling? Wij denken dat het voor (online) succes allemaal even belangrijk is en daarom jouw ongestoorde aandacht verdiend. Daarbij geloven wij dat de beste resultaten ontstaan als iedereen zich richt op het onderdeel waarin ie sterk is. Jij weet alles over je product, dus jij verkoopt het. Wij weten alles over logistiek, dus wij verzenden het. SNELLE LEVERINGEN EN SCHERPE VERZENDTARIEVEN Alle bekende vervoerders zijn gekoppeld aan onze fulfilmentsoftware. Via het webportal kun je jouw zendingen via track&trace volgen. De meeste van onze vervoerders zijn gespecialiseerd in consumentenleveringen. Onze slimme software stelt je bezoeker in staat om te kiezen uit verschillende afleveropties. Denk aan afhalen bij een pick-up point, dag- of tijdvaklevering of de keuze voor een voorkeurs vervoerder. Omdat wij volumecontracten hebben met vervoerders profiteer je direct van scherpe verzendtarieven voor brievenbuspakjes, pakketten en pallets over heel de wereld. Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag tot 22:00 uur binnenkomen worden door ons op diezelfde dag nog verzonden. KOPPELINGEN MET WEBSHOPPLATFORMS Onze logistieke software heeft plugins met alle bekende webwinkelplatformen, zoals Magento, LightSpeed (SEOshop), WooCommerce, etc. Via onze API is het ook mogelijk om je eigen koppeling te ontwikkelen. Ook zijn er mogelijkheden om te koppelen met ERP systemen, facturatiesoftware of zelfs met POS systemen te koppelen. Mogen we ook jouw producten opslaan, verpakken en verzenden?

Datum 1 oktober 2018 Horizon

Z-tech is gespecialiseerd in assemblage technieken om uw interne processen te automatiseren.

Datum 3 april 2018 René de Haas