Armada Mobility B.V.

Groningenhaven 2
3433PE Nieuwegein

Van multifunctionele abri’s met een verhoogd veiligheidsgevoel, duurzaam straatmeubilair en functionele fietsparkeersystemen tot effectieve bewegwijzering, halte informatiesystemen en technische oplossingen in de openbare infra. Armada Mobility heeft ee…

Bolding Las en Constructie

Bolding Las en Constructie

Midden 45
8351 HC Wapserveen

Bolding las en constuctie is u partner voor al u LAS en CONSTRUCTIE werk    (hekwerk/trappen/machinebouw/e.d).  Op ons vakgebieden zijn wij een waardevolle partner voor onze klanten. Per 01-01-2010 hebben wij de mechanisatietak van. Agricentrum Nijen…

Chrisco Constructie en Carrosseriebouw

Chrisco Constructie en Carrosseriebouw

Broekhin Zuid 24
6042 EC Roermond

Sinds vele jaren is Crisco actief als carrosseriebouwer, gespecialiseerd in nieuwbouw, carrosserie bouw, renovatie hydrauliek systemen. Binnen ons standaard programma leveren wij verkoop container, afzet containers, salonwagens, verkoopwagens en persone…

Constructiebureau Ton Jansen

Constructiebureau Ton Jansen

Rijksweg Noord 30
6071 KW Swalmen

Constructiebureau Ton Jansen voor al uw constructiewerk zoals het bouwen van kranen …

ConstructProshop

ConstructProshop

rue haute 34
7800 ath

ConstructProShop is een ruimte gereserveerd voor bouw- en constructieprofessionals in België of Luxemburg. Hiermee kunt u veilig een breed scala aan kwaliteitsproducten bestellen en snel worden geleverd onder de voorwaarden die we voor u hebben bedongen….

Rubriek(en)
Gemar metaalbewerking

Gemar metaalbewerking

Elzenstraat 21
5306 XK BrakelRubriek(en)
HSC Piping and Constructions

HSC Piping and Constructions

Kickers Bloem 4 B A
3225 LM Hellevoetsluis

HSC Piping & Constructions BV solutions for pipelines & constructions   HSC Piping & Constructions BV kan u van dienst zijn met o.a. internationale pijpleidingen, constructie-industrie, schepen reparatie, en nieuwbouw. Tevens hebben wij de kw…

JVT

JVT

Kapteynlaan 6
9351 VG LEEK

JVT Verspaningstechniek is met dertig jaar ervaring een specialist op het gebied van verspanende metaalbewerking en is gevestigd op het industrieterrein ‘Leeksterhout’ te Leek. JVT Verspaningstechniek is gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van …

Las- en Constructiebedrijf Ruisendaal

Las- en Constructiebedrijf Ruisendaal

Spadestraat 25
1445 JA Purmerend

Las- en Constructiebedrijf Ruisendaal is een modern geoutilleerde, zelfstandige onderneming die gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen, kleine constructies, trappen, balustrades en hekwerken, uitgevoerd in staal, RVS of aluminium. Snijden, ze…

Lastechniek vermeulen

Lastechniek vermeulen

Henri dunantstraat 21
6691 EK GendtMhf Contracting bv

Mhf Contracting bv

Scheelhoekweg 1
3251 LZ Stellendam

MF Contracting Stellendam. …

Rubriek(en)
Nedburg

Nedburg

Beetserweg 26
9551 VE Sellingen

Wij weten dat een persoonlijke benadering, lage ’total cost of ownership’, hoge leverbetrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit van groot belang zijn in de supply chain en productie . Daarnaast ondersteunen wij u graag op het gebied van inkoop en uitbestedi…

Riezebos Constructie

Riezebos Constructie

Kokosstraat 18
8281 JC Genemuiden

Riezebos Constructie is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor diverse bouwwerken. Zoals: Fabriekshallen, Kantoren, Woningen, Ligboxenstallen, Bewaarloodsen, Werktuigbergingen, Loodsen. Het is in de meeste gev…

Snippe lastechniek

Snippe lastechniek

Juffrouw blekkingstraat 19
7913 EA HollandscheveldVan der Tol Constructie Kuinre

Van der Tol Constructie Kuinre

Henric de Cranestraat 135
8374 KM Kuinre

Voor: Bank- en constructiewerk Laswerken Verhuur van steigers Verrichten van diensten voor de bouw …

Cleaning and restoring bricks

VDR Gevelreiniging BV

De Aaldor 12b, Netherlands
4191 PC Geldermalsen

Zijn vervuilde buitenmuren uw uitdaging? Algemene milieuvervuiling, algen, mineralen uit bouwmateriaal of uitwerpselen van vogels zijn ontsierend en kunnen permanente schade aan gevels veroorzaken. Ook ongewenste graffiti is een bekende vorm van gevelverv…

Rubriek(en)

Datum 12 november 2020 Armada

Bolding las en constuctie is u partner voor al u LAS en CONSTRUCTIE werk    (hekwerk/trappen/machinebouw/e.d). 

Op ons vakgebieden zijn wij een waardevolle partner voor onze klanten.

Per 01-01-2010 hebben wij de mechanisatietak van.

Agricentrum Nijensleek b.v.(J de Lange) overgenomen dus vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor tractoren, landbouwmachines en onderdelen.

DEUTZ FAHR tractoren

FELLA hooibouwmachines

NIEUW te huur Verticuteer machine. Voor perfect verticuteren of optimaal ontmossen van u gazon. met opvang bak. 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Sinds vele jaren is Crisco actief als carrosseriebouwer, gespecialiseerd in nieuwbouw, carrosserie bouw, renovatie hydrauliek systemen.

Binnen ons standaard programma leveren wij verkoop container, afzet containers, salonwagens, verkoopwagens en personeels containers.

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het goede adres!

 

 • Carrosseriebouw
 • Renovatie van hydrauliek systemen
 • Constructiebouw
 • Restauratie
Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact op.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Constructiebureau Ton Jansen voor al uw constructiewerk zoals het bouwen van kranen

Datum 3 april 2018 René de Haas
ConstructProShop is een ruimte gereserveerd voor bouw- en constructieprofessionals in België of Luxemburg. Hiermee kunt u veilig een breed scala aan kwaliteitsproducten bestellen en snel worden geleverd onder de voorwaarden die we voor u hebben bedongen.

Datum 1 mei 2019 Fabrice

Datum 3 april 2018 René de Haas

HSC Piping & Constructions BV

solutions for pipelines & constructions

 

HSC Piping & Constructions BV kan u van dienst zijn met o.a. internationale pijpleidingen, constructie-industrie, schepen reparatie, en nieuwbouw.

Tevens hebben wij de kwalificaties en kennis in huis om speciale epoxy vormstukken, drukvaten, apparaten en thermoplastische leidingsystemen te verwerken. Wij beschikken over een moderne geouttileerde kunststofwerkplaats, specialistische gereedschappen en deskundig personeel waardoor de meest voorkomende kunststof werkzaamheden verricht kunnen worden.

Leidingwerk en constructies, vakbekwaam uitgevoerd en gegarandeerd goed.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers.

Daardoor zijn wij als geen ander in staat om complexe leidingsystemen, ook in kleine ruimtes, in te meten en te monteren.

Maar ook voor constructiewerk zoals powerpacks, skid/unitbouw en diverse staalconstructies kunt u zeker bij ons terecht.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

JVT Verspaningstechniek is met dertig jaar ervaring een specialist op het gebied van verspanende metaalbewerking en is gevestigd op het industrieterrein ‘Leeksterhout’ te Leek.

JVT Verspaningstechniek is gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van producten in diverse materialen waaronder: staal, roestvrijstaal, messing, brons, aluminium en diverse kunststoffen.

Wij leveren onder andere aan industriële afnemers. Waaronder de scheepsbouw, hydrauliek, on en off shore en de theaterthechniek.

Bij ons staat kwaliteit en zekerheid tegen een redelijke prijs voor de klant centraal. Ons kwaliteitssysteem garandeert u een betrouwbare toelevering van kwalitatief hoogwaardige producten.

Doormiddel van ons modern CNC-gestuurd machinepark en vakkundig personeel garanderen wij een optimaal eindresultaat.

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Las- en Constructiebedrijf Ruisendaal is een modern geoutilleerde, zelfstandige onderneming die gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen, kleine constructies, trappen, balustrades en hekwerken, uitgevoerd in staal, RVS of aluminium.

Snijden, zetten en lassen. Wij hebben alles in huis om alle zorgen van de klant weg te nemen.

Op onze constructieafdeling stellen we onderdelen samen tot een assemblageklaar halffabrikaat. In kleine of grote series, of per stuk.

Ook het maken van kleine constructies, trappen, balustrade en hekwerken, uitgevoerd  in staal, RVS of aluminium is voor ons geen probleem.

Las- en Constructiebedrijf Ruisendaal streeft ernaar om zo klantvriendelijk mogelijk te opereren. Vandaar ook dat alle werkzaamheden, van ontwerp tot aan de uiteindelijke samenstelling, in één hand worden gehouden. Het bevordert de doorlooptijd van een project en voor de opdrachtgever is het prettig om één aanspreekpunt te hebben.

Neemt u voor meer informatie of een offerte gerust contact op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas
MF Contracting Stellendam.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Wij weten dat een persoonlijke benadering, lage ’total cost of ownership’, hoge leverbetrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit van groot belang zijn in de supply chain en productie .

Daarnaast ondersteunen wij u graag op het gebied van inkoop en uitbestedingvraagstukken. Elke opdracht wordt door ons zorgvuldig en met veel enthousiasme begeleid.

Nedburg heeft zijn partners met grote zorgvuldigheid gekozen en vertegenwoordigt een selectie van Oost-Europese en Aziatische gecertificeerde producenten van: constructiewerk, tandwielkasten, roerwerken, gietwerk, tandwielen en elektromotoren welke werkzaam zijn in de  mijn- machine- scheepsbouw, offshore en  agrarische sector.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Riezebos Constructie is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor diverse bouwwerken. Zoals: Fabriekshallen, Kantoren, Woningen, Ligboxenstallen, Bewaarloodsen, Werktuigbergingen, Loodsen. Het is in de meeste gevallen verstandig om al in een vroeg stadium van uw plannen met ons bedrijf in contact te treden. We kunnen dan praktisch met u meedenken om zo tot een voordelig ontwerp te komen. Voor meer informatie kunt u de eigen website van Riezobs Constructie bekijken of telefonisch contact opnemen.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Voor: Bank- en constructiewerk Laswerken Verhuur van steigers Verrichten van diensten voor de bouw

Datum 3 april 2018 René de Haas

Zijn vervuilde buitenmuren uw uitdaging?

Algemene milieuvervuiling, algen, mineralen uit bouwmateriaal of uitwerpselen van vogels zijn ontsierend en kunnen permanente schade aan gevels veroorzaken. Ook ongewenste graffiti is een bekende vorm van gevelvervuiling. Is gevelreiniging uw uitdaging? Voor elk type vervuiling bieden wij professionele gevelreiniging. Gevels krijgen hun aantrekkelijk uitstraling weer terug. Uiteraard werken wij volgens alle veiligheids- en milieueisen en bieden een hoog serviceniveau.

Onze oplossing

VDR Gevelreiniging is gespecialiseerd in waarde verhogende gevelreiniging. De producten en methoden die worden ingezet laten gevels, zonder schade aan bouwmaterialen en verf, weer tot hun recht komen. Met onze gevelreinigingsdiensten bieden we een oplossing voor elk type aanslag die u niet op uw muren en gevels wilt hebben. We verzorgen onder andere op een professionele en doeltreffende manier voor:
 • Graffitiverwijdering
 • Algenverwijdering
 • Zwarte en witte aanslag verwijdering
 • Cementsluier verwijdering
 • Salpeter uitslag verwijdering
 • Verwijdering van cementsluier
 • Impregneren/hydrofoberen

Onze specialisatie

Gevelreiniging is een specialisme. Het vergt kennis over de te behandelen bouwmaterialen, reinigingsmethoden en hoe deze toe te passen om het juiste resultaat te verkrijgen. Jarenlange ervaring, zeer uitgebreide kennis van bakstenen en betonnen gevels stellen ons in staat om uw gevel weer die gewenste uitstraling te geven zonder dat deze aangetast wordt. We beschikken over de modernste apparatuur en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Het is niet voor niets dat wij door de mortel- en baksteenindustrie om advies gevraagd worden! Al onze werkzaamheden in de gevelreiniging voeren wij uit met zelf ontwikkelde reinigings- en impregneermiddelen waar wij tot wel 25 jaar garantie geven.

Vrijblijvend, oplossingsgericht gesprek

 Wilt u kennismaken met onze gespecialiseerde gevelreiniging? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie van de gevel en een informatief, oplossingsgerecht gesprek. We kunnen een proefstukje voor u schoonmaken zodat u zowel een indruk krijgt van onze werkwijze, als van het reinigingsresultaat. Bel ons voor een afspraak!   VDR Gevelreiniging is lid van Gebouwschil Nederland, BPAN en is een erkend leerbedrijf

Datum 13 oktober 2020 VDR Gevelreiniging