BioVerbeek

BioVerbeek

Muldersweg 15
5941 MX Velden

BioVerbeek B.V. heeft zich sinds 1997 ontwikkeld tot een modern ecologisch tuinbouwbedrijf. De biologische basisprincipes worden gecombineerd met moderne technieken zoals restwarmtevoorziening, klimaatbeheersing, mechanisatie en biologische bestrijding. O…

Dr. Jokar

Dr. Jokar

Geilenkirchener Strasse 65
52134 Herzogenrath

Wij bieden 100% biologische producten aan. Als u advies nodig heeft over gezonde voeding dan bieden wij u gratis tips aan. Op onze website kun je informatie vinden over verschillende vitamines en mineralen. De producten die wij aanbieden zijn van de hoogs…

Healthy Vitamins (Vitaminesperpost.nl)

Healthy Vitamins (Vitaminesperpost.nl)

Pieter Lieftinckweg 8
1505 HX Zaandam

Vitaminesperpost.nl is een webshop met een breed assortiment aan voedingssupplementen. Het is sinds 2009 onze missie om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen tegen een goede prijs aan te bieden. Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn v…

Makeupboost Boutique

Keizersgracht
127
1015 CJ Amsterdam

Webshop met een ruim assortiment Ayurvedische & Natuurlijke Verzorgingsproducten. Skincare en Cosmetica …

Nacoy

Nacoy

Wallsteijndreef 1
5709RT Helmond

NACOY is een shop waar je cosmetica en huidverzorging kunt vinden die geen micro-plastics bevatten maar ook een sieraad zijn voor je badkamer. Daarnaast zijn de producten mega-effectief. Want wij geloven erin dat de natuur ons alles te bieden heeft. NACOY…

Olijfolie en Honing

Olijfolie en Honing

Herman Heijermanshof 14
3031NG Rotterdam

Ongefilterde biologische olijfolie uit Griekenland. Laat je verassen door de geur en smaak van onze biologische plantaardige olie.  …

Prosana

Middellandplein 37A
3021BW Rotterdam

Bij ons vindt u een breed assortiment aan producten zoals honing, thee, kruiden, natuurlijke cosmetica, voeding, vitaminen, supplementen, etherische oliën en was- en schoonmaakmiddelen. Prosana biedt schone, biologische, verantwoorde en afbreekbare produ…

Trendy Cosmetics

Trendy Cosmetics

De Rikking 109
8332 CD Steenwijk

Natuurlijk cosmetica verzorgingsproducten. 100% biologisch verbouwt, gecertificeerd door Ecocert en Cosmebio. Onze producten omvatten: Argan olie, Borage olie, Amandelolie, Wortelolie, Hennep olie, Sint Janskruid olie, Musk Rozenolie, Calendula olie. Ant…

Datum 3 april 2018 René de Haas

Wij bieden 100% biologische producten aan. Als u advies nodig heeft over gezonde voeding dan bieden wij u gratis tips aan.

Op onze website kun je informatie vinden over verschillende vitamines en mineralen.

De producten die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit. Wij bieden de belangrijkste voeding supplementen aan!

 

Datum 3 april 2018 Wheelpoint

Vitaminesperpost.nl is een webshop met een breed assortiment aan voedingssupplementen.

Het is sinds 2009 onze missie om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen tegen een goede prijs aan te bieden.

Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid.

Daarom streven wij ernaar zoveel mogelijk natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten te verwerken in onze voedingssupplementen.

Bij biologisch geteelde producten worden geen pesticiden, herbiciden of fungiciden gebruikt in de teelt. Wij streven ernaar om steeds meer biologisch geteelde producten aan te bieden.

Kwaliteit

Bij Vitaminesperpost.nl is uw zorg voor veiligheid onze zorg voor veiligheid.

Wij nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat de ingrediënten veilig zijn.

Zo worden bijvoorbeeld de ingrediënten altijd getest op onvolkomenheden. Daarnaast helpen diverse systemen en processen ons om de veiligheid van onze producten te waarborgen.

International Food Standard

Onze producten worden gecapsuleerd volgens de International Food Standard (IFS). Dit is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Een leverancier moet aan verschillende criteria voldoen om een IFS-certificaat te krijgen. Één van deze criteria is bijvoorbeeld de traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingen.

Bureau van kwaliteitszorg

Vitaminesperpost.nl werkt samen met het Bureau voor Kwaliteitszorg (BK).

Dit bureau is onderdeel vanNormec Food Care en ondersteunt ons bij het hanteren van de HACCP-protocollen.

 

NPN (Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland)

Wij zijn aangesloten bij de brachevereniging Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland (NPN).

Dit is een vereniging die zich inzet voor een verantwoord aanbod van goede en veilige voedingssupplementen.

Bedrijven die lid zijn van de NPN dienen te handelen in overeenstemming met alle van toepassing zijnde wettelijke regelingen en voorschriften, maken verantwoord gebruik van voedselclaims en houden zich aan de HACCP regels.

GMP (Good Manufacturing Practice)

Een deel van onze producten is afkomstig van een A-merk. Dit merk garandeert ons dat de producten voldoen aan de strenge GMP kwaliteitsnormen. GMP staat voor Good Manufacturing Practice, dit is een van de belangrijkste kwaliteitsborgingssystemen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Webshop Keurmerk veilig en betrouwbaar

Vitaminesperpost.nl is gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

De beste kwaliteit grondstoffen

Wij zijn ervan overtuigd dat uitzonderlijke eindproducten beginnen met de beste kwaliteit grondstoffen.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product van begin tot eind uitstekend is, werken onze fabrikanten met de meest vertrouwde en gerenommeerde leveranciers uit de grondstoffenindustrie. Daarnaast moet elke leverancier een gedetailleerd certificaat van analyse leveren bij elke partij van de door hen verzonden grondstoffen.

De technici van onze fabrikanten voeren verplichte inspecties uit op alle binnenkomende partijen grondstoffen. Zij hebben uitstekende faciliteiten en apparatuur tot hun beschikking waarmee ze de veiligheid van onze producten waarborgen.

Datum 20 februari 2019 Remco
Webshop met een ruim assortiment Ayurvedische & Natuurlijke Verzorgingsproducten. Skincare en Cosmetica

Datum 27 augustus 2021 Tamara
NACOY is een shop waar je cosmetica en huidverzorging kunt vinden die geen micro-plastics bevatten maar ook een sieraad zijn voor je badkamer. Daarnaast zijn de producten mega-effectief. Want wij geloven erin dat de natuur ons alles te bieden heeft. NACOY is een shop waar je producten vindt voor schoonheid en gezondheid ‘van binnenuit’ met een hoge dosering en wetenschappelijke onderbouwing. En vanzelfsprekend van natuurlijke, duurzame bronnen gemaakt.

Datum 20 mei 2021 Yvonne
Ongefilterde biologische olijfolie uit Griekenland. Laat je verassen door de geur en smaak van onze biologische plantaardige olie. 

Datum 15 april 2021 Marloes
Bij ons vindt u een breed assortiment aan producten zoals honing, thee, kruiden, natuurlijke cosmetica, voeding, vitaminen, supplementen, etherische oliën en was- en schoonmaakmiddelen. Prosana biedt schone, biologische, verantwoorde en afbreekbare producten. Wij geloven in duurzaamheid en langdurigheid.

Datum 23 januari 2020 M.

Natuurlijk cosmetica verzorgingsproducten. 100% biologisch verbouwt, gecertificeerd door Ecocert en Cosmebio.
Onze producten omvatten: Argan olie, Borage olie, Amandelolie, Wortelolie, Hennep olie, Sint Janskruid olie, Musk Rozenolie, Calendula olie.

Anti-rimpel oliën.

Frisse waters tegen o.a. rimpels, oneffenheden en om te zuiveren.

Zonder parabenen!

Datum 3 april 2018 René de Haas