DCM Beheer

DCM Beheer

Landbouwweg 61
3899 BC ZeewoldeEek Installatietechniek / Eek solar

Eek Installatietechniek / Eek solar

Staalsteden 4-8
7547 TA Enschede

Waarom Eek Installatietechniek:  *Personal touch service *Altijd de scherpste prijzen *Altijd GRATIS bezorging *Ruim assortiment *Garantie op alle producten *Veilig online betalen …

Enirgy B.V.

Enirgy B.V.

Oude Steeg 12
5482 LM Schijndel

Bij Enirgy draait alles om energie. Duurzame energie. Daarom bieden wij alles om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Van zonnepanelen tot HR-infraroodverwarming, isolatie en warm water zonder gas. Stap voor stap verduurzamen of liever in één keer…

Geldorp Duurzaam

Veerpolder 36
2031AR Haarlem

Geldorp Duurzaam BV staat bekend om zijn complete aanbod imet energiebesparende maatregelen. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand, zoals installatie van zonnepanelen, isolatie, waterpompen en hr ketels. …

Luxobin

Luxobin

Koperensteeg 17
6733 JA Wekerom

Milieubewust leven en ook nog eens geld besparen – dat wilt u toch ook? Kies daarom voor de Luxobin. De Luxobin is een hoogwaardig afvalmeubel dat u in staat stelt op een eenvoudige manier uw afval te scheiden, zonder zelfs maar vieze vingers te k…

matras reinigen vlekken verwijderen

MatrasCleaner Midden-Nederland

Vlinderlaan 20
3863 GG Nijkerk

MatrasCleaner Midden-Nederland is een professioneel gespecialiseerd bedrijf in matrasreiniging en vlekverwijdering van matrassen. Zowel voor de particuliere- als zakelijke markt. Daarnaast verkoop van anti huisstofmijt spray, anti allergische 4 sei…

solar-panelen

Johannes Huddeweg 15F
6827 CA Arnhem

Solar-Panelen is een dynamisch bedrijf dat een Europees gecertificeerd product op de markt brengt. Onze panelen zijn van de beste kwaliteit, geproduceerd door een Zwitserse robot die elke fout uitsluit. Elk paneel heeft een uniek productienummer, waardoor…

zonnepanelen-voordelig

zonnepanelen-voordelig

Staalsteden
4
7547 TA Enschede

verkoop van A merk zonnepanelen, zonnesystemen, omvormers alsmede bevestiging en doe het zelf pakketten. Daarnaast alle soorten duurzame energie zoals wtw, warmtepompen etc …

Datum 17 maart 2020 Kevin

Waarom Eek Installatietechniek:

 *Personal touch service

*Altijd de scherpste prijzen

*Altijd GRATIS bezorging

*Ruim assortiment

*Garantie op alle producten

*Veilig online betalen

Datum 28 februari 2019 Jeroen
Bij Enirgy draait alles om energie. Duurzame energie. Daarom bieden wij alles om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Van zonnepanelen tot HR-infraroodverwarming, isolatie en warm water zonder gas. Stap voor stap verduurzamen of liever in één keer? Enirgy informeert, adviseert en realiseert.

Datum 30 mei 2022 Bart-Jan

Geldorp Duurzaam BV staat bekend om zijn complete aanbod imet energiebesparende maatregelen. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand, zoals installatie van zonnepanelen, isolatie, waterpompen en hr ketels.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Milieubewust leven en ook nog eens geld besparen – dat wilt u toch ook? Kies daarom voor de Luxobin.

De Luxobin is een hoogwaardig afvalmeubel dat u in staat stelt op een eenvoudige manier uw afval te scheiden, zonder zelfs maar vieze vingers te krijgen.
OPTIMALE AFVALSCHEIDING
In één handbeweging scheiden tussen papier, plastic en blik, groenafval en restafval – de Luxobin maakt het mogelijk! De Luxobin bevat vier compartimenten waarin de verschillende soorten afval terechtkunnen. Overzichtelijker kan niet.
COMPACT FORMAAT
Dankzij de doordachte indeling neemt de Luxobin maar weinig ruimte in – of u nu kiest voor de inbouwvariant of voor een losstaand exemplaar. U staat ervan te kijken hoeveel afval u kwijt kunt!
ERGONOMISCHE HOOGTE
De Luxobin heeft een ergonomisch verantwoord ontwerp: bij het weggooien van uw afval hoeft u niet meer te bukken. Dit ontlast uw rug en is plezierig werken.
HYGIËNISCH
Dankzij het doordachte systeem wordt de Luxobin nauwelijks vuil, zelfs niet bij intensief gebruik. En wilt u hem reinigen, dan kan dit extra eenvoudig dankzij de klapdeur. Nergens lastige hoekjes waarin viezigheid kan blijven steken.
MAATWERK IN KLEUR
De Luxobin is volledig op uw persoonlijke smaak en behoeften af te stemmen. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel vrijstaand als ingebouwd in uw keuken en in de kleur die past bij uw interieur. Er is een reeks standaardkleuren beschikbaar, maar op aanvraag kan ook een specifiek door u gewenste kleur worden geleverd.
AFVALZAKKEN EENVOUDIG TE VERVANGEN
De afvalzakken van de Luxobin vullen zich zonder hinderlijk vast te gaan zitten. Het wisselen van de volle zakken is eenvoudig. Iedere afvalzak kan worden afgestemd op zijn eigen soort afval. Bijvoorbeeld voor groenafval een verteerbare zak, voor papier een stevig en herbruikbaar exemplaar.
FLEXIBEL IN TE DELEN
U kunt de Luxobin indelen en gebruiken zoals u zelf wilt. Dit maakt het mogelijk om in te spelen op bijvoorbeeld veranderingen in uw gezinssituatie en wijzigingen in het gemeentelijke afvalbeleid.
MILIEUVRIENDELIJK EN KOSTENBESPAREND
Het is bewezen dat afval veel beter gescheiden wordt als dit weinig moeite kost. De Luxobin helpt u om dit optimaal te doen, met een minimale hoeveelheid restafval. Dat laatste merkt u ook in uw portemonnee. Voor het ophalen van uw restafval gaat u steeds meer betalen. Dankzij de Luxobin beperkt u uw restafval tot een minimum. De Luxobin wordt in Nederland geproduceerd. Daarbij worden recyclebare materialen gebruikt en hout dat voldoet aan de Europese milieunormen en keurmerken.

Datum 17 mei 2019 Henk
MatrasCleaner Midden-Nederland is een professioneel gespecialiseerd bedrijf in matrasreiniging en vlekverwijdering van matrassen. Zowel voor de particuliere- als zakelijke markt. Daarnaast verkoop van anti huisstofmijt spray, anti allergische 4 seizoenen dekbedden en kussens en ionisatie luchtzuiveraars. De dieptereiniging is 100% milieuvriendelijk, we komen bij u thuis en het matras is weer direct beslaapbaar. De vlekverwijdering van uw matras is ook 100% milieuvriendelijk en 100% garantie dat alle organische vlekken verdwijnen. Service betaalbaar omdat iedereen een gezonde en schone nachtrust verdient. Vraag nu een gratis testreiniging aan!

Datum 9 maart 2021 René
Solar-Panelen is een dynamisch bedrijf dat een Europees gecertificeerd product op de markt brengt. Onze panelen zijn van de beste kwaliteit, geproduceerd door een Zwitserse robot die elke fout uitsluit. Elk paneel heeft een uniek productienummer, waardoor we zelfs naar een paar jaar het paneel kunnen terug vinden. Solar-Panelen werkt nauw samen met Termofol welke met veel succes infrarood verwarmingssystemen heeft verkocht en geïnstalleerd, de ideale combinatie voor 0 op de meter. Wij werken met gespecialiseerde monteurs door heel Nederland en staan voor een goede service en kwaliteit.

Datum 18 januari 2019 Nico
verkoop van A merk zonnepanelen, zonnesystemen, omvormers alsmede bevestiging en doe het zelf pakketten. Daarnaast alle soorten duurzame energie zoals wtw, warmtepompen etc

Datum 8 april 2019 Tatjana