Groothandel Fayon

Groothandel Fayon

Zuidpoolsingel 308
2408 BS Alphen aan de RijnMercachem

Mercachem

Kerkenbos 1013
6546 BB Nijmegen

Mercachem biedt een breed scala van chemische dienstverlening aan de life sciences industrie. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve synthetische en proceschemie diensten om onderzoek en ontwikkelingsprogramma’s van bedrijven over de hele wereld te onder…

Nedmag Industries Mining en Manufacturing B.V.

Nedmag Industries Mining en Manufacturing B.V.

Billitonweg 1
9641 KZ Veendam

Nedmag produceert hoogwaardige doodgebrande magnesiumoxide (Dead Burned Magnesia – DBM), magnesiumchloride, calciumchloride en magnesiumhydroxide. Onze producten worden gekocht voor zeer uiteenlopende toepassingen. De belangrijkste zijn: productie van vu…

Wearflex

Wearflex

Lancasterstraat 4
4651 SR Steenbergen

In onze ultramoderne productiefaciliteit in Steenbergen maken onze vakmensen op maat gemaakte Wearflex® producten. Wearflex® producten zijn te vinden in de meeste thermische processen en hebben reeds sinds 1990 een bewezen kostenbesparend trackrecord. …

Yara Industrial BV

Yara Industrial BV

Zevenmanshaven Oost 67
3133 CA Vlaardingen

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien. Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lag…

Datum 6 juli 2022 René de Haas

Datum 3 april 2018 Fayon Pro hygiene

Mercachem biedt een breed scala van chemische dienstverlening aan de life sciences industrie.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve synthetische en proceschemie diensten om onderzoek en ontwikkelingsprogramma’s van bedrijven over de hele wereld te ondersteunen.

Wij hebben de apparatuur en kennis die nodig is om organische reacties, variërend van milligram tot 1 kilogram schaal uit te voeren.

Mercachem voor:

 

  • Discovery chemie
  • Medicinale chemie
  • Proces onderzoek

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Nedmag produceert hoogwaardige doodgebrande magnesiumoxide (Dead Burned Magnesia – DBM), magnesiumchloride, calciumchloride en magnesiumhydroxide.

Onze producten worden gekocht voor zeer uiteenlopende toepassingen. De belangrijkste zijn: productie van vuurvaste stenen voor het bekleden van cement en staalovens, boorspoelingproducten voor de olie- en gas industrie, gladheid- en stofbestrijding op wegen en vlamvertragers in hittestabilisatoren voor PVC- producten. Maar ook kwaliteitskritische sectoren als de voedingsmiddelen- en de cosmetische en medische industrie weten steeds vaker de weg naar Nedmag te vinden. Producten van Nedmag worden verkocht in Europa, Noord Amerika, Midden Oosten en Azië.

Het succes van Nedmag berust voor een belangrijk deel op de unieke zoutlaag die zich in miljoenen jaren heeft gevormd op een diepte van 2000 meter in het noorden van Nederland. Deze bevat magnesiumzout van een ongeëvenaarde zuiverheid. Daardoor zijn wij in staat zijn om zeer hoogwaardige producten te produceren. De zuiverheid van ons magnesiumchloride is zelfs zo hoog dat het wordt gebruikt in cosmetische en medische toepassingen, vergelijkbaar met dodezeezout.

Nedmag is een zelfstandige onderneming met twee productielocaties in Nederland. Een mijnlocatie waar magnesiumchloride wordt gewonnen en een productielocatie waar de productie van hoogwaardige DBM en calciumchloride plaats vindt. Vandaag de dag heeft ons bedrijf 140 medewerkers, die allemaal zeer gemotiveerd zijn om aan de uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen.

Ons motto: getting you closer to perfection.

Datum 3 april 2018 René de Haas
In onze ultramoderne productiefaciliteit in Steenbergen maken onze vakmensen op maat gemaakte Wearflex® producten. Wearflex® producten zijn te vinden in de meeste thermische processen en hebben reeds sinds 1990 een bewezen kostenbesparend trackrecord. Wearflex® is een divisie van Insulcon BV, gespecialiseerd in en ontworpen voor het ontwerp en de productie van hittebestendige weefseluitzetvoegen , uitsteeksels en dynamische afdichtingen. Ook heatshields en ontwikkelde hittebestendige textielsystemen. In onze ultramoderne productiefaciliteit in Steenbergen creëren onze geschoolde werknemers op maat gemaakte, hoogwaardige Wearflex ®  -producten.  Wearflex®-producten zijn te vinden in de meeste hedendaagse thermische procesindustrieën en hebben een bewezen kostenbesparend trackrecord sinds 1990.

Datum 26 september 2018 Ronald

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien.

Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lagere uitstoot, verbeteren de luchtkwaliteit en bevorderen veilige en efficiënte toepassing.

Yara, in 1905 opgericht in Noorwegen, is wereldwijd actief met klanten in 150 landen. Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit.


Yara Industrial B.V. produceert en verkoopt proces chemicaliën (ureum, ammoniak, salpeterzuur en nitraten), Air1 (AdBlue), NOxCare (DeNOx) en Nutriox.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

 

Yara Industrial B.V.

Postbus 81

3130 AB Vlaardingen

T. +31 10 4452000

E. info.yara.vlaardingen@yara.com

 

Datum 3 april 2018 René de Haas