AAC Schoonmaakdiensten

AAC Schoonmaakdiensten

Groeneweg 17
5401 AA Uden

AAC Schoonmaakdiensten uit Uden is uw partner voor o.a.: * Glasbewassen van diverse soorten objecten. * Dakgoten / daken schoonmaken en verwijderen van blad. * Schrobben en reinigen van diverse vloeren. * Strippen en polymeren van linoleum vloeren. * Ople…

AB Dienstverlening en Specialistische Reiniging

AB Dienstverlening en Specialistische Reiniging

Celsiusstraat 19
3846 BK Harderwijk

AB Diensterverlening & Sepcialistische Reiniging is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in specialistische reiniging. Ofwel: daar waar de dagelijkse schoonmaak niet afdoende is, komen wij in beeld. Want dat vergt de nodige speci…

Alclean BV

Alclean BV

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

Bij Alclean verzorgen we al uw schoonmaak werkzaamheden in Rotterdam! …

Bastiaan

Bastiaan

Prinses margrietlaan 28a
7242 GC Lochem

Allround steigermonteur & glazenwasser …

De wilde vof

De wilde vof

De visserstraat 8
2805 SJ Gouda

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf …

Glazenwasser Alphen

Alphen aan den Rijn
Alphen aan den RijnRubriek(en)

glazenwasser schoonmaakbedrijf Bolderman

kometensingel 251
1033 bg amsterdam

glazenwasser schoonmaakbedrijf Bolderman. de glazenwasser en het schoonmaakbedrijf voor de regio amsterdam. …

Glazenwasserij & schoonmaakbedrijf ClausCleaning

Glazenwasserij & schoonmaakbedrijf ClausCleaning

Bakkerstraat 7 Rood
2012 zg Haarlem

Úw betrouwbare schoonmaak specialist, afkomstig uit Haarlem! Op zoek naar een schoonmaakbedrijf ? Dan zijn wij uw partner. ClausCleaning onderscheidt zich op allerlei facetten als het om schoonmaken gaat. Ten eerste werken wij met de meest innovatieve s…

Glazenwasserij Plons

Glazenwasserij Plons

Buurt 13
1679 GE Midwoud

Glazenwasserij Plons is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Neemt u voor meer informatie of een (vrijblijvende) offerte gerust contact op met Glazenwasse…

Schoonmaakbedrijf Scheers V.O.F.

Handelsweg 19
1422 DW Uithoorn

In 1991 is Scheers begonnen als glazenwasser. Nu 24 jaar later is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern allround schoonmaakbedrijf dat alle noodzakelijke vakkennis en deskundigheid in huis heeft om de hygiëne in en om uw bedrijf of instelling aan te la…

Schoonmaakbedrijf van A tot Z

Schoonmaakbedrijf van A tot Z

Witte Paal 60
1742 NV Schagen

Schoonmaakbedrijf van A tot Z:   Professioneel, met individuele aandacht voor iedere klant Schoonmaakbedrijf van A tot Z is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Vakmanschap, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Vanuit onze ve…

Tekke Dienstverlening

Tekke Dienstverlening

Kuiperij 24
1185 XS Amstelveen

Uw glazenwasser sinds 1996 Tekke dienstverlening is opgericht in mei 1996 en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan met bewassing van grote en kleine objecten. Voor zowel de buiten- als binnenkant is Tekke Dienstverlening uw specialist. Wij werken door g…

Van Mourik Bedrijfdiensten

Van Mourik Bedrijfdiensten

De Tip 13
6674 AM Herveld

Van Mourik Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in alle aspecten van het reinigen van onder andere kantoren,gebouwen,vee & dierverblijven,verwijderen van grafitty,glasbewassing,interieurverzorging en natuurlijk ook vloeronderhoud. …

Datum 3 april 2018 René de Haas
AB Diensterverlening & Sepcialistische Reiniging is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in specialistische reiniging. Ofwel: daar waar de dagelijkse schoonmaak niet afdoende is, komen wij in beeld. Want dat vergt de nodige specialistische kennis, middelen en apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging, diepte reinigingen keukens- en sanitair en ander specialistich schoonmaakwerk.  

Datum 8 september 2020 Peter

Bij Alclean verzorgen we al uw schoonmaak werkzaamheden in Rotterdam!

Datum 3 april 2018 René de Haas
Allround steigermonteur & glazenwasser

Datum 3 april 2018 René de Haas
Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 18 juni 2020 Glazenwasser

glazenwasser schoonmaakbedrijf Bolderman.

de glazenwasser en het schoonmaakbedrijf voor de regio amsterdam.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Úw betrouwbare schoonmaak specialist, afkomstig uit Haarlem!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf ? Dan zijn wij uw partner. ClausCleaning onderscheidt zich op allerlei facetten als het om schoonmaken gaat. Ten eerste werken wij met de meest innovatieve schoonmaak materialen die er op dit moment te verkrijgen zijn. Dit maakt het werk voor ons makkelijker en u geniet op deze manier van het schoonste resultaat. Daarnaast zijn wij een flexibele organisatie die altijd voor uw organisatie klaar staat en is er geen klus die wij niet aankunnen! Als schoonmaakbedrijf staan wij voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Om die reden kunnen wij op voorhand een tevredenheidsgarantie afgeven.

ClausCleaning uit Haarlem is úw regionale krachtpatser in de schoonmaak!

Er zijn veel schoonmaakbedrijven in uw omgeving die standaard schoonmaakwerk leveren. Als schoonmaakbedrijf zien wij schoonmaken als een vak. Logischerwijs trachten wij ons vak zo goed mogelijk uit te voeren en doen wij ons uiterste best om uw bedrijfspand, leefomgeving of werkplaats in perfecte staat af te leveren. Daarnaast zijn wij de alleskunner uit Haarlem. Ook voor gevelonderhoud, glasbewassing, graffiti verwijdering en vloeronderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

 


 

Wilt u een stralend bedrijfspand?

Wilt u een hygiënische werk- en leefomgeving?

Wilt u een verzorgde indruk maken op uw klanten?

Bent u vooral op zoek naar een schoonmaakbedrijf die NIET de kantjes er vanaf loopt?

En wilt u voortaan geen omkijken meer hebben naar uw schoonmaakwerkzaamheden?

 

Kunt u alle vijf de vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan zijn wij uw schoonmaak partner!

Datum 3 april 2018 René de Haas

Glazenwasserij Plons is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden.

Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neemt u voor meer informatie of een (vrijblijvende) offerte gerust contact op met Glazenwasserij Plons

 

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

In 1991 is Scheers begonnen als glazenwasser.

Nu 24 jaar later is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern allround schoonmaakbedrijf dat alle noodzakelijke vakkennis en deskundigheid in huis heeft om de hygiëne in en om uw bedrijf of instelling aan te laten sluiten bij uw eisen en wensen.

Wij zijn  al 25 jaar een vaste waarde in de zakelijke markt. Ons schoonmaakbedrijf richt zich met name op bedrijven, instellingen in de gezondheidszorg, scholen en horecagelegenheden.

Datum 3 april 2018 jouwsaldo

Schoonmaakbedrijf van A tot Z:

 

Professioneel, met individuele aandacht voor iedere klant

Schoonmaakbedrijf van A tot Z is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Vakmanschap, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.


Vanuit onze vestiging in Schagen (Noord-Holland) verzorgen we een compleet dienstenpakket, o.a.bestaande uit :

 • Interieurverzorging kantoren
 • Calamiteitenservice
 • Reinigen en onderhoud vloeren
 • Glasbewassing

 Maar ook voor overige werkzaamheden zoals:

 • Kleine interne verhuizingen
 • Bouwschoon opleveren
 • Opleveringsschoonmaak
 • Schoonmaaktechnisch advies
 • Leveren van schoonloopmatten
 • Klein technisch onderhoud
   

Wat doen we eigenlijk niet ! Mist u iets of heeft u specifieke wensen neem gerust contact met ons op of bezoekt u onze eigen website voor meer informatie.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Uw glazenwasser sinds 1996 Tekke dienstverlening is opgericht in mei 1996 en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan met bewassing van grote en kleine objecten.

Voor zowel de buiten- als binnenkant is Tekke Dienstverlening uw specialist.

Wij werken door geheel Nederland maar het merendeel van onze klanten bevindt zich in de regio’s Amsterdam, Hoofddorp, Schiphol, Amstelveen en Haarlem. 

Tekke Dienstverlening is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers, waarvan maar liefst 23 professionele glazenwassers.

Glasbewassing voor bedrijven Naast ‘ouderwets ladderwerk’ verzorgen wij voor met name bedrijven, vastgoedbeheer organisaties en vve’s vele projecten met save-sits, gondels, hoogwerkers en telescoopbewassing.

We hebben de beschikking over vier eigen hoogwerkers waardoor wij een goede en snelle service kunnen leveren tegen een scherpe prijs.

Gespecialiseerd in glasbewassingTekke Dienstverlening heeft al meer dan 12 jaar ervaring met de bewassing van grote en kleine objecten. Voor zowel de buiten- als binnenkant is Tekke Dienstverlening uw specialist.

Wij werken door geheel Nederland. Met 18 enthousiaste medewerkers zorgen wij ervoor dat al uw ramen keurig worden schoongemaakt.Geen gebouw is Tekke Dienstverlening te hoogNaast ‘ouderwets ladderwerk’ verzorgen wij vele projecten met save-sits, gondels, hoogwerkers en telescoopbewassing.

We hebben de beschikking over eigen hoogwerkers, mochten er meer nodig zijn, dan kunnen deze, via ons, tegen gunstigere tarieven worden gehuurd.

Datum 3 april 2018 tekke

Van Mourik Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in alle aspecten van het reinigen van onder andere kantoren,gebouwen,vee & dierverblijven,verwijderen van grafitty,glasbewassing,interieurverzorging en natuurlijk ook vloeronderhoud.

Datum 3 april 2018 René de Haas