Beyond The Woods

Beyond The Woods

Johan v Oldenbarneveltln 74A
3705HJ ZEIST

Dromerige geboortekaartjes, trouwkaarten en kaarten op maat. Illustrator Rosanne en grafisch ontwerper Lisa vormen samen Beyond the Woods. Onder deze naam maken ze dromerige geboortekaarten, trouwkaarten en kaarten op maat. Zoek een kaartje uit onze …

Creatieve Illustraties

Creatieve Illustraties

Primulastraat
5644LL Eindhoven

ILLUSTRATIES en INFOGRAPHICS OP MAAT! ILLUSTRATIES NODIG?Voor zowel zakelijke als persoonlijke illustraties en infographics kunt u bij mij terecht. Alle illustraties worden op maat en naar uw wensen gemaakt. Uiteraard denk ik met u mee om op een creatieve…

Rubriek(en)
domstattoo design

domstattoo design

Negende Reit 2
5233JH s-hertogenbosch

Doms Tattoo en Design is de Tattoo shop bij uitstek voor het zetten en ontwerpen van een persoonlijke tattoo. Wij werken met een door de GGD uitgebrachte vergunning en richtlijnen, door de huiselijke sfeer en locatie voelt iedere klant zich uitermate op z…

Maarten Claassen Illustraties

Maarten Claassen Illustraties

Kleine Berg 76-c
5611 JW Eindhoven

Welkom bij Maarten Claassen Illustraties! Sinds 2009 werk ik als freelance illustrator met veel plezier aan uiteenlopende opdrachten voor talrijke opdrachtgevers.Voor referenties verwijs ik naar mijn klantenlijst voor een overzicht. De basis van mijn keuz…

Reinoud bekkema tekenstudio

Reinoud bekkema tekenstudio

Hongerige wolf 6
9684 TJ FinsterwoldeSalentijn graphic & web design

Salentijn graphic & web design

Heiliggravenweg
9901CG Appingedam

Salentijn graphic & web design is een jonge en dynamische designstudio. We zijn gespecialiseerd in creatief ontwerp voor drukwerk en het web. Ieder ontwerpproject is uniek en we vinden het belangrijk maatwerk te leveren aan onze klanten. We hebben e…

Datum 15 maart 2019 Franca

ILLUSTRATIES en INFOGRAPHICS OP MAAT!

ILLUSTRATIES NODIG?
Voor zowel zakelijke als persoonlijke illustraties en infographics kunt u bij mij terecht. Alle illustraties worden op maat en naar uw wensen gemaakt. Uiteraard denk ik met u mee om op een creatieve manier tot een geslaagd resultaat te komen.

OVER MIJ
Ik ben een beroepsanimator (tekenfilms), afgestudeerd aan de kunstacademie (AKV st Joost). Naast het maken van animaties ben ik ook werkzaam als illustrator/grafisch ontwerper! Ik maak dus illustraties en infographics in opdracht voor diverse doeleinden.

MOGELIJKHEDEN:
Cartoons, character design, storyboards, logo’s, t-shirt designs, product designs, game design, infographics, losse illustratie of een reeks illustraties om een proces of bedrijfsvisie visueel uit te leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Illustraties zijn een creatieve en frisse manier om uw ideeën te visualiseren en communiceren.

STIJLEN:
Ik werk in diverse stijlen. Meestal digitaal in Adobe Illustrator. Het voordeel hiervan is dat de illustraties zonder kwaliteitsverlies op ieder mogelijk formaat afgedrukt kunnen worden. Maar daarnaast vind ik het ook erg leuk om met pen en papier te tekenen of schilderen.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Doms Tattoo en Design is de Tattoo shop bij uitstek voor het zetten en ontwerpen van een persoonlijke tattoo.

Wij werken met een door de GGD uitgebrachte vergunning en richtlijnen, door de huiselijke sfeer en locatie voelt iedere klant zich uitermate op zijn gemak en is prive een pre .
Tijdens het zetten van u tattoo kunt u rustig genieten van het kijken naar een van de nieuwste films of luisteren naar u favoriete muziek.
Ook is de nazorg voor ons zeer belangrijk, ook voor vragen en advies kunt u altijd bij ons terecht daarom heten wij u van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze shop.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Welkom bij Maarten Claassen Illustraties!

Sinds 2009 werk ik als freelance illustrator met veel plezier aan uiteenlopende opdrachten voor talrijke opdrachtgevers.
Voor referenties verwijs ik naar mijn klantenlijst voor een overzicht.

De basis van mijn keuze om freelance illustrator te zijn is het plezier in het tekenen en de liefde voor het ambacht. Zowel handmatig als digitaal. Met als uitgangspunt een tevreden klant.

Ik heb een voorkeur voor character designs, skateboard graphics, detail en (animatie)stijlen uit de jaren ’20-’60, maar werk ook graag in compleet andere illustratie sferen en meer hedendaagse stijlen. Veelzijdigheid in mijn werk is vaak geroemd als een groot pluspunt!

Te denken valt aan illustraties voor:
Bordspellen – boekillustraties – character design/ trademarks – educatief lesmateriaal – gamedesign – grafisch ontwerp – illustraties voor animaties – infographics – jaren 50 vintage illustraties – krijttekeningen – logo ontwerp – mascotte ontwerp – muurtekeningen, openbare projecten – platenhoezen – portretten – concertposters – redactionele illustraties – rechtbanktekeningen – (punk)rock- bluegrass posters -skateboard/snowboard/surf graphics – storyboard design voor videos en commercials – stripverhalen – striptekenlessen – t-shirts – typografie – visuals voor interactieve online campagnes etc.etc.

Naast mijn werk als zelfstandige werk ik ook in opdracht van het illustratie agentschap the Reps als illustrator/ creative artist en agentschap Storyboards.nl.

Veel plezier met het bekijken van mijn werk.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Salentijn graphic & web design is een jonge en dynamische designstudio. We zijn gespecialiseerd in creatief ontwerp voor drukwerk en het web. Ieder ontwerpproject is uniek en we vinden het belangrijk maatwerk te leveren aan onze klanten.


We hebben een breed aanbod aan ontwerpdiensten: branding en huisstijl, visitekaartjes en logo’s. Daarnaast ontwerpen en programmeren we moderne en aantrekkelijke websites met een gebruiksvriendelijke CMS. We bieden ook aanvullende, webgerelateerde ontwerpdiensten: e-letters/e-flyers en (flash) banners. Op het gebied van grafische vormgeving verzorgen wij lay-outs voor boeken, tijdschriften, flyers, posters, brochures en catalogi. Een ander deel van onze diensten vormt digitale fotobewerking (ondermeer kleurcorrecties en collage). Eveneens prestenteren we (onderzoeks)gegevens op een visueel aantrekkelijke wijze (infographics).

Datum 3 april 2018 René de Haas