A1 Installatietechniek

A1 Installatietechniek

Nijenbeek 47
3772 ZG Barneveld

A1 Installatie Techniek is actief op het gebied van duurzame energie technieken Door optimale toepassing van moderne, duurzame en milieuvriendelijke technieken toont het bedrijf zich innovatief en toekomstgericht. Daarnaast verzorgen wij alle installatie …

Bakker-Postma Badkamers

Bakker-Postma Badkamers

Balthasar Bekkerwei 108
8914 BE Leeuwarden

Bakker Postma is een naam die voor vele al 35 jaar een vertrouwd begrip is voor Badkamers Leeuwarden. Als specialist van keukens, badkamers en tegels hebben we niet alleen in Friesland, maar ook ver buiten de provinciegrenzen een goede naam opgebouwd. Om …

E.t.b. van de berkt

E.t.b. van de berkt

Hortensiastraat 8
6744 AB Ederveen

Licht- en krachtinstallaties, ventilatie, industr. automatisering, ontwerp, onderhoud …

Installatie Pro Nieuwtech

Molenzicht 4
3247 VA Dirksland

Installatiebedrijf Nieuwtech is een allround vakman op het gebied van installatie. Voor verwarming, zonnepanelen, badkamer, sanitair of airco installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u direct een vakman nodig voor bijvoorbeeld een defecte ai…

J.P. de Vegt

J.P. de Vegt

4de Saskiadwarsstraat 8
8921CT Leeuwarden

Gas, Water, CV en Riolering …

Kalf installaties noordhorn

Kalf installaties noordhorn

Schippersstraat 6
9804 PN NoordhornKuijpers Utiliteit Midden-Noord B.V.

Kuijpers Utiliteit Midden-Noord B.V.

Asterweg 57
1031HM Amsterdam

Kuijpers Utiliteit Midden-Noord B.V is gespecialiseerd in ontwerpen, bouwen én onderhouden van technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Andere specialismen zijn elektrotechniek, gebouwa…

Loodgieter Alkmaar RDL loodgieters

Loodgieter Alkmaar RDL loodgieters

Winkelwaard 241
1824HP Alkmaar

    Over Loodgietersbedrijf RDL:         Over Loodgietersbedrijf RDL:     Loodgietersbedrijf RDL is de specialist voor al uw loodgieters werkzaamheden. Als loodgieter in Noord-holland en omstreken zijn wij uw vakman met jarenlange ervaring; ve…

Peter van nieuwburg

Peter van nieuwburg

Libel 1
3766 HE Soest

Dakbedekkingen, loodgieterswerken, c.v. installaties …

Technisch bureau Van der Span

Technisch bureau Van der Span

A Einsteinlaan 33
9615 TE Kolham

Ben je op zoek naar hulp bij de installatie van een CV of andere installatie werkzaamheden? Denk er dan eens aan om VDspan in te schakelen. Deze specialist kan je helpen met alle verwarming en andere installatie klussen. Technisch bureau Van der Span is e…

Datum 3 april 2018 René de Haas

Bakker Postma is een naam die voor vele al 35 jaar een vertrouwd begrip is voor Badkamers Leeuwarden.

Als specialist van keukens, badkamers en tegels hebben we niet alleen in Friesland, maar ook ver buiten de provinciegrenzen een goede naam opgebouwd.

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken wij met eigen installatieteams, bestaande uit vakmensen die hart hebben voor het vak en exact volgens de gemaakte afspraken hun werk uitvoeren.

Op deze wijze bent u verzekerd van een perfecte badkamer montage en installatie en een hoge mate van flexibiliteit. Betaalbare stijl, klasse en kwaliteit gaan hand in hand met zekerheid.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Licht- en krachtinstallaties, ventilatie, industr. automatisering, ontwerp, onderhoud

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Installatiebedrijf Nieuwtech is een allround vakman op het gebied van installatie. Voor verwarming, zonnepanelen, badkamer, sanitair of airco installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u direct een vakman nodig voor bijvoorbeeld een defecte airco? U kunt direct bellen met uw installatie specialist. Nieuwtech is werkzaam in de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Gas, Water, CV en Riolering

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas
Kuijpers Utiliteit Midden-Noord B.V is gespecialiseerd in ontwerpen, bouwen én onderhouden van technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Andere specialismen zijn elektrotechniek, gebouwautomatisering en beveiliging.

Datum 7 augustus 2020 Scherp Online -

Datum 3 april 2018 René de Haas

 

 

Over Loodgietersbedrijf RDL:

 

 

 

 

Over Loodgietersbedrijf RDL:

 

 

Loodgietersbedrijf RDL is de specialist voor al uw loodgieters werkzaamheden.

Als loodgieter in Noord-holland en omstreken zijn wij uw vakman met jarenlange ervaring; veel lastige klussen in en om het huis kunnen wij u uit handen nemen.

Wilt u bijvoorbeeld verwarming installeren? Of uw badkamer renoveren?

Laat dergelijke werkzaamheden over aan een professionele loodgieter!

In de regio Noord-Holland staan wij altijd voor u klaar.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Dakbedekkingen, loodgieterswerken, c.v. installaties

Datum 3 april 2018 René de Haas

Ben je op zoek naar hulp bij de installatie van een CV of andere installatie werkzaamheden?

Denk er dan eens aan om VDspan in te schakelen.

Deze specialist kan je helpen met alle verwarming en andere installatie klussen.

Technisch bureau Van der Span is een totaalinstallateur die het leveren van kwaliteit als uitgangspunt combineert met service, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Dit maakt dat wij al meer dan 85 jaar technische installaties aanleggen en onderhouden.

U ontvangt van ons meer dan alleen puur technisch vakmanschap, wij denken met onze opdrachtgevers mee. Om welk probleem het ook gaat, wij helpen u bij het vinden van de juiste oplossing.

Wij gebruiken onze kennis, ervaring en verschillende disciplines, voor de meest uiteenlopende projecten.

Wij zijn specialisten in elektrotechniek, verlichtingstechniek, huisautomatisering, datanetwerken, gas- water- en sanitaire installatie, centrale verwarming en dakwerk. Onze vakbekwame monteurs werken dagelijks aan installaties en oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Als erkend leerbedrijf investeren wij veel in opleiding en vakkennis voor onze medewerkers en in kwaliteit voor onze organisatie. Als erkend leerbedrijf werken wij ook aan de opleiding van toekomstige vaklieden door het beschikbaar stellen van stageplaatsen. Technisch bureau Van der Span is erkend installateur, aangesloten bij UNETO-VNI .

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas