Technisch bureau Van der Span

Technisch bureau Van der Span
Adres:
A Einsteinlaan 33
Postcode:
9615 TE
Plaats:
Kolham

Beschrijving:

Ben je op zoek naar hulp bij de installatie van een CV of andere installatie werkzaamheden?

Denk er dan eens aan om VDspan in te schakelen.

Deze specialist kan je helpen met alle verwarming en andere installatie klussen.

Technisch bureau Van der Span is een totaalinstallateur die het leveren van kwaliteit als uitgangspunt combineert met service, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Dit maakt dat wij al meer dan 85 jaar technische installaties aanleggen en onderhouden.

U ontvangt van ons meer dan alleen puur technisch vakmanschap, wij denken met onze opdrachtgevers mee. Om welk probleem het ook gaat, wij helpen u bij het vinden van de juiste oplossing.

Wij gebruiken onze kennis, ervaring en verschillende disciplines, voor de meest uiteenlopende projecten.

Wij zijn specialisten in elektrotechniek, verlichtingstechniek, huisautomatisering, datanetwerken, gas- water- en sanitaire installatie, centrale verwarming en dakwerk. Onze vakbekwame monteurs werken dagelijks aan installaties en oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Als erkend leerbedrijf investeren wij veel in opleiding en vakkennis voor onze medewerkers en in kwaliteit voor onze organisatie. Als erkend leerbedrijf werken wij ook aan de opleiding van toekomstige vaklieden door het beschikbaar stellen van stageplaatsen. Technisch bureau Van der Span is erkend installateur, aangesloten bij UNETO-VNI .

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website.

 

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 april 2018 René de Haas