Saloniki

Saloniki
Adres
Gravenstraat 6
Postcode
4331 KP
Plaats
Middelburg

Beschrijving

Grieks Specialiteiten Restaurant Saloniki is gelegen in het centrum van Middelburg vlak bij het laat-gotisch stadhuis van Middelburg.
Deze geldt als één van de mooiste gebouwen in Nederland. De eerste steen van dit laat-gotische gebouw werd gelegd in 1452. In 1940 werd het zwaar beschadigd, maar is weer in zijn oude staat hersteld. U kunt het bijzondere monument van binnen bezichtigen tijdens een rondleiding met een gids.

Uw gastvrouw Martha ( al sinds 1995 de eigenaar ) en hun medewerkers ontvangen U daar graag in een echte Griekse sfeer. Het biedt plaats aan 120 gasten en is zowel binnen als buiten Middelburg zeer bekend.
In een typische Griekse sfeer kunt u genieten van onze Griekse gerechten. Daar bedoelen we natuurlijk niet alleen de hoofdschotels maar ook onze heerlijke voorgerechten en nagerechten.Iedere gast wordt welkom geheten met een OUZO, de Griekse anijsdrank.

In ons restaurant waant u zich al na een paar minuten in Griekenland: zon, zee, strand.
Maar Griekenland bestaat uit meer.Wat dacht u van cultuur of de heerlijke Griekse wijnen ? Allemaal dingen die het leven een stuk prettiger kunnen maken.

Meerdere keer per jaar is er een 'live' muziekavond waarbij ook u actief aan de diverse Griekse dansen mag meedoen. Op zo'n avond voelt u zich ECHT in Griekenland. Onder het genot van de overheerlijke OUZO, de welbekende Griekse hapjes (MEZES) en de BOUZOUKI (Grieks snaarinstrument ) beleeft u een avond bij ons die u niet zult vergeten !
Ons restaurant leent zich uitstekend voor feestjes en grote(re) groepen.

Ook bij groepsreserveringen van 15 tot 20 personen zorgen wij voor een aangename sfeer EN 'LIVE '-muziek.

Neemt u hiervoor tijdig contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook voor een minder aantal personen bij ons reserveren.

Bezoekt u voor meer informatie ook de eigen website van Saloniki

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas